Şimdi Ara

HD4870 - Ekranda Sarı Piksel Bozulmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunun ekran kartı ile ilgili olduğunu düşündüğüm için konuyu buraya açtım. Bilgisayarımda ATI HD4870 ekran kartı var, 2008 yılında alınmıştı o zamandan bu güne sorunsuz kullanıyorum.

    1 haftadır piksel piksel sarı noktalar şeklinde bozulmalar oluyor monitörde. Örneğin masaüstünde iken sayfayı yenileyince yerleri değişiyor sarı noktaların. Bir video izlerken aynı şekilde sürekli sarı noktalar yer değiştiriyor. İnternette gezinirken özellikle siyah yerlerde çok net belli oluyor, bazı yerlerde titriyor.

    Ekran kartının sürücüsünü kaldırınca ekran anında normale dönüyor, sürücüyü tekrar yüklediğimde ise belli bir süre sonra artarak aynı sorun yine başlıyor. (Önce birkaç nokta, sonra gittikçe çoğalıyor sarı noktalar)

    Dün "display driver uninstaller" diye bir programla yine görüntü sürücülerini kaldırdım, ekran kartının kendi cdsinden tekrar yükledim. Bugün akşama kadar sorun yok gibiydi, 2 saat kadar bir dizi izledim. Sonra ara vererek dizinin başka bölümünü açtım, 12. dakikada yine her taraf sarı sarı piksellerle doldu.

    Şu an format atmak istemiyorum, başka ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı artık.







  • kabloyu değiştirmeyi dene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Valiente

    kabloyu değiştirmeyi dene

    Teşekkür ederim, ancak başka kabloyla denememe ve format atmama rağmen halen aynı sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.