Şimdi Ara

Yeni sistem toplayanlar Msi marka para iadesi hakkında bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Msi Türkiye sayfasında gördüm ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama yeni sistem toplayanlar araştırma yapabilirler.
     Yeni sistem toplayanlar Msi marka para iadesi hakkında bilgi.





    MSI "PARA İADESİ" kampanyası

    MSI, 13 Şubat-13 Mart tarihlerİ arasında anakart ve ekran kartını tek bir faturada alanlara seçili modellerde 150 TL'ye varan para iadesi yapıyor.

    MSI, hem anakartını hem de ekran kartını MSI marka tercih edenlere belirli modellerde para iadesi yapacağını açıkladı.

    Para iadesi için MSI anakart ve ekran kartının 13 Şubat - 13 Mart tarihleri arasında tek bir faturada satın alınması gerekiyor.

    Kampanyadan yararlanılabilecek modeller arasında MSI’ın tüm X99 anakartları, MSI Z97 GAMING serisi, Z97S SLI Krait Edition ve bazı H97 modelleri yer alıyor.

    MSI’ın popüler GTX 900 serisi ekran kartları ve yüksek performanslı MSI R9 290, R9 280 ve R9 270X ekran kartları da kampanyaya dahil.

    Kullanıcılar her iki ürünü de kampanyalı modeller arasından seçerse toplamda 150 TL'ye varan para iadesinden yararlanabilecekler.

    2015 yılında yüksek performanslı yeni bir PC satın almak isteyenleri hedefleyen kampanya, Türkiye dahil Avrupa genelinde 20 ülkede geçerli.

    Kampanyanın geçerli olduğu modeller ve para iadesi prosedürü hakkında detaylı bilgi cashback.msi.com adresinde bulunabilir. (Site için Internet Explorer kullanılması tavsiye edilir)

    Tüm detaylar için:https://cashback.msi.com/tr/tr/cashback/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 15 Şubat 2015; 12:20:40 >







  • Resmi sitesinde ekran kartlarının kampanyaya dahil olduğu ile ilgili bir ibare yok. Ülkeler arasında Türkiye de gözükmüyor beklendiği üzere.


    "From November 16th until December 27th 2014, MSI and Intel are offering an amazing cashback deal on MSI® X99 and Z97 motherboards with Intel® Core™ i7 and Core™ i5 processors. Get your OC bench table powered up with an all new MSI® X99S XPOWER AC motherboard and Intel® Core™ i7-5960X Extreme Edition CPU. Or upgrade your gaming rig with the MSI® Z97 GAMING 7 and Intel® Core™ i5-4690K processor.

    TERRİTORİES
    France, Belgium, Luxemburg, Netherlands, Sweden, Finland, Norway, Denmark, UK, Germany, Poland, Slovakia, Switzerland, Czech Republic, Spain, Italy, Austria"

    Edit: Türkiye sayfası farklıymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 15 Şubat 2015; 12:24:27 >




  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Zaten mesaj da belirmiştim bir daha belirteyim araştırmak isteyenler (((Facebook Msi Türkiye)))) sayfasına baksınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.