Şimdi Ara

Margarin Lobisi :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tv reklamlarını izlerken farkettim, evet ciddi ciddi oturup reklam izlerim. bol miktarda sana yağ ve sıvı yağ reklamları var. şimdi düşününce eskiden tereyağı ve zeytinyağının neden bu denli kötülendiği de anlaşılıyor. geçen gün yeni kanun çıkmış peynirlere artık "köy peyniri" gibi ibareler konması engellenmiş iyi güzel de adam margarinin adına sana tereyağı lezzeti demiş ona bişey yok. ne kadar yanıltıcı değilmi? Sizce de garip değilmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İster komplo teorisi desinler ister polisiye hikaye...
    Zamaninda da kuşgribi zırvası çıkarılarak kümes hayvancılığı bitirildi ve bunlarin yerini ölü sermaye yani dev fabrikalar, çiftlikler vs aldı. 1 haftada büyüyen 6 kanatlı tavukları yemeye mecbur bırakıldık. Kapitalizm öyle bir beladır ki kardeşim, zamanında seni öldürür dedigi şeyleri şimdi tıkabasa yedirir; zamaninda ömrüne ömür katar dedigi seyleri de şimdi yasaklar. Muhtemelen tereyagi için de böyle bir senaryo kuruldu.. Eskiden derlerdi ki sakı yemeyin. Şöyle zararlı böyle zararlı.. Kilo alırsınız, damarlarınız tıkanır bilemem ne.. Şimdi bırak yemeyi saçımıza başımıza bile zeytinyagi surmemizi soyluyolar. Dikkat et şimdi sabunlar şampuanlar vs hepsi zeytinyagli ulan gecen gun ton baligi aldim o bile zeytinyagli.. Muhtemelen bir piyasayi daha kapitalizmin kollarına bıraktık kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varsa doğallıkta var. Kendi kanaatime göre et olsun, hayvansal yağlar olsun, tereyağı olsun bunların hepsi de masum. Eski insanlar hiç bir kısıtlama yapmadan bu besinlerle sağlıklı, uzun yıllar yaşarlardı. Ne zaman margarin tarzı yağlar çıktı, hastalıklar baş gösterdi, damar tıkanıkları da o derece arttı.
  • feriköylü24 F kullanıcısına yanıt
    aynen öyle, ortada çok büyük paralar dönüyor, devlet ise buna direk çanak tutuyor, adam bizi aptal yerine koyuyor resmen tereyağı adı altında margarin satıyor. Çokta garipsemiyorum aslında daha bir kaç yıl önce kamu spotu dönüyordu açık süt almayın diye şimdi millet yavaş yavaş uyandı köylerden süt getirtiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok kisa ozet gecicem. eger paraniz ve akliniz varsa saglikli beslenirseniz. hicbir sey de sizi durduramaz. isin dogasi gereki bircok insan en az birinden veya her ikisinden de mahrum olacak. eger oyle olmasaydi dunyadaki 7 milyar insani saglikli, dogal ve ekonomik sekilde beslemek asla mumkun olmazdi. o yuzden hicbir otorite tepeden gelip toplum sagligini duzeltecek bir sey yapmayacak. bunu bekleyen cok bekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.