Şimdi Ara

**Ara transferde hangi mevkilere oyuncu gerekli??**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • klebersonla yürümez derim ben..defansı da hücumu da kuvvetli bi ön libero..
    runje kredisini doldurdu gibi..sağlam bi kaleci..

    ara transferde mali durumların da el verdiği ölçüde iyi oyuncu bulmak ne kadar imkanlı tartışılır ancak acil 2 oyuncuya ihtiyaç var gibi geliyor bana..

    siz neler düşünüyorsunuz..isimler var mı kafanızda..



  • iyi bi kalece (sakarya daki martinez )
    bide iyibi forvet ve iyi bi defans
    lazım kesinlikle
  • Kaleye Martinez Forvete Grafiti ha bide Mirca Lucesku başa gelirse, Sinan Engin menejer olursa bu iş tamam ama hayal tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 7 Kasım 2006; 12:34:01 >
  • ara transferde bi tane başkan şart..hatta mümükünse yarın da transfer edebiliriz
  • ara transferde iyi oyuncu bulmak zor. Alacağınız oyuncu ya sorunludur, ya da başarısız olduğu için ayrılıyodur. Veya iyi bir bonservis bedeli ödemeniz gerekiyo. Martinez'e isteyecekleri rakamı tahmin ediyorum. 3-4 Milyon Euro'nun altında mümkün değil vermezler. Bence kesinlikle ama kesinlikle forvete ve kaleye takviye yapılmalı.
  • Tigana takımın düzeleceğini ancak desteğin devam etmesini istemiş ve eklemiş;
    "Biri orta sahaya biri defansa iki futbolcu daha , banka hesabına komisyon , villasının karşısına ortakları için gökdelen , bir sarışın peruk , spor yazarları için susturucu , taraftarın hışmından kaçmak için inönüden evine tünel istemiş başarı için şart. Sonra bunları istemekte ne kadar haklı olduğumu gidin; Guily'ye Henry'ye sorun demiş.Onlara ayakkabı boyattırır ,Concorde meydanında dilendirirdim.Ama burada bazı spor yazarları inönü stadını Beşiktaş'ta zannediyor diyerek"....basın toplantısını bitirmiş.
  • bi başkan bide t.direktör transferiyle bu takım çok iş yapar...
  • aga forvet kesin lazım _huelva calle_aston villadaki vassell olabilir gercek futbolcu onlar sahsen ben star istemiyom gördük starları 5 sene içinde en iyi avrupadan gelen kesinlikle john carew_onuda lyon kaptı adamlar içi biliyo
  • En onemlisi kalede Runje denen mal gitmeli baska da kkimi isterlerse alsınlar satsınlar ama ılla alacaklarsa defans ta sorun yok bence onun yerine luca toni yi alsınlar forvete gercekcı olmak gerekırse bence takım gercekten guzel tekl sorun kalede tabı bu benım gorusum nobreyı kullanamıyoruz hatırlasanıza fener nasıl kullanıyordu nobreyı?sagdan soldan ortalarla defansı nobre karıstırıyor sonra bırı yada nobreye carpıyor gırıyor gol ıste bız o sekılde kullanmıyoruz ama en onemlidi sol kanata bır tane adam sart guzel ortalar yapabılecek bırı bence takım kalede martinez defansta ibrahım gokhan ali onlerinde fahri koray ortrada delgada rico burak forvette i akın nobre bence bu takım cok ısler yapabılır bu benım gorusum herseyın hayırlısı ama ben emınım besıktasımız duzelecek guzel gunler gorecegız...
  • runje gider martinez gelir bobo yu kiralık olarak gnderebilirz belki ama olsun bsezon sonuna kadar bekleyelim klebersonda gitmek istiyor gibi onu yollayıp defansif ortasaha olan rio mavubayı alabiliriz tek forvet oynamanız gerekir ya bukres macında ki gibi 1-2-3-4 yada 1-3-2-4 olabilir 1-2-3-4 oynanırsa kleberson solda oynamıstı bukres te o zaman onu gnderip sol kanat oyuncusu alcaz kosan iyi pas yapan hızlı koray ortda oynıcak sağ kanatta burak olabilir fahri olabilir yada koray ona hoca karar verir 1-3-2-4 oynarsak yine kleberson yollanmalı mavuba yada baska isimkler düsünüle bilir


    yani kısacası bjk tek forveetli sisteme donmeli bunu varyasyonları denenmeli runje ve kleberson kesi yollaanmalı runje nin yeri martinez klebersonun yerine o bolgede eğer koray oynarsa 1-2-3-4 sisteminde sol kanada adam alımalı 1-2-3-4 bu sistemde normalde klberson la koray oynıca ıcın klerbersonun yerine defansif orta sana alınmalı off bittii sonun amma çok derdi varmıs bu takımın




  • KesinLikle kanat oyuncusu alinmali..Defans ve forvet e pek para dokmeyelim..Gunden gune iyileşirler
  • Bence tek sorun kalede ıyı bır kaleci yani martinez birde cok ıyı bır sol kanat lazım guzel ortalar yapan ıyı kesmeler yapan saglam bır sol kanat derim yoksa sagda ve ortada oynayabilecek adam var bu takvıyeler yapılsa cok daha guzel olur bence!
  • klebersonun yerin gunti gibi bi adam ileriye ii bi golcü kaleyede düzgün bi kaleci kimse tutamaz bjk yi..

    ha bide mümkünse ibrahim üzülmezin yerine sağlam düzgün ii orta yapabilen bi herif..
  • Evet aynen destekliyorum,ara transferde bir tane başkan şart.

    Kleberson her maçta fırsat buldukça 40 metreden gol atmaya çalışıyor.Çoğu o kadar etkisiz ki ya out'a ya da baraja gidiyor.Bir sürü top kaybı yapıyor olumlu ne yapıyor ,hiçbirşey.

    Baki Mercimek'ten hiç bahsetmiyorum zaten.

    Bobo,kariyerini Beşiktaş'ta yapıyor.Attığı golleri sıradan bir forvet zaten atar,önemli ve kritik pozisyonları
    hep kaçırıyor. (İlhan Mansız'dan , Adrian Ilie'den sonra kaldığımız adamlara bak.)

    İbrahim Üzülmez,Nobre üzülür.Nobre İbrahim'den orta gelmesini beklerse daha çok bekler.Zaten sürekli her yere koşmaktan sakatlandı .
    7 senedir bu takımın orta yapan bir sol kanadı yok.Orta-kafa-golsüz oynuyoruz.

    Runje yerine kaleye bir kazık da diksek olur belki top çarpıp geri fln döner.

    İbrahim Toraman,(şimdi bir çok arkadaş biliyorum kızacak ) ama bence hiç iyi bir defans oyuncusu değil.
    Fiziği düzgün,yakışıklı da manken gibi oh ne güzel hırslı da var ama hiç iyi adam markajı yapamıyor,oyuncu tutamıyor. Zago-Ronaldo ikilisi gibi bi defans lazım bize.

    Eğer bu yönetimle devam edersek yine göz boyamak için bir futbolcu alıp her gün defalarca BJK Tv'de klibini yayınlarlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.