Şimdi Ara

2015 Model Honda HR-V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honda, Avrupa pazarındaki model atağı ile bu pazardaki tüm modellerini 2015 yılında yeniliyor. Geçtiğimiz Ekim ayına gerçekleşen Paris Otomobil fuarında tümünü aynı anda yenilemiş modellerinin hepsini görücüye çıkardı.

    Tamamen yenilenmiş modelleriyle Avrupa pazarına meydan okuyan Honda, yepyeni bir model olan Honda HR-V modeli ile de 2015 yılında kendine has yarattığı segmentin özelliklerini de yeniden belirlemeye hazırlanıyor.

    İlk defa 1999 yılında üretilerek satışa sunulan ve küçük SUV tabiriyle adeta efsane haline gelen Honda HR-V 2015 yılında yepyeni bir model olarak karşımıza çıkacak. 2015 model Honda HR-V coupe tarzı bir tasarıma sahip olup 1.5 litrelik i-VTEC benzinli ve 1.6 litrelik i-DTEC dizel motorlar ile satışa sunulacaktır.

    Eşsiz, geniş iç mekânıyla da dikkatleri üzerine çekecek olan HR-V, Honda patentli Honda Magic Seats koltuk katlama sistemi sayesinde de iç mekanı değişik şekillerde kullanım imkanı da sağlayacaktır.

    2015-Honda-HR-V-01

    Motoru önden çekişli olan 2015 model Honda HR-V’nin standart özellik olarak sunulan 6 ileri vitesi benzinli versiyonunda opsiyonel olan yarı otomatik CVT vitesle de kombine edilecektir.
    kaynak:http://trafikteyim.net/2015-model-honda-hr-v/



  • 2015 sonuna doğru Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
  • Avrupa'da satılan hrv modellerinin hiçbirinde dizel yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel görünüyor, asx rakibi gibi
     2015 Model Honda HR-V
     2015 Model Honda HR-V
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.