Şimdi Ara

Vitamin ve Gıda Takviyesi Danışma Ve Uygun Fiyata Alma Başlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben eczacıyım, öncelikli hedefim mesleğimin gerekliliği olan insanların sağlıklı şekilde hayatlarını idame etmelerine yardımcı olmak.
    Bu başlığı açarak hem kişinin ihtiyacı olan vitamin takviyelerini belirlemek hemde olabildiğince uygun fiyata vermek istiyorum.

    Vitamin Kullanımında Neye Dikkat edilmeli?
    Eminim bir çok kişi bu sorunun cevabını merak ediyordur. Vitamin kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli etken ihtiyaca göre kullanımdır.Çünkü çoğumuz biliyoruz ki vitaminler depolanamaz ve fazlasının hiç bir anlamı yoktur. Öncelikle beklentilerinizi sorunlarınızı belirleyerek bana ulaşabilirsiniz. En önemli nokta ihtiyaca göre vitamin veya gıda takviyesi kullanmaktır.
    Şimdi Gelelim konumuza ben bir kaç önekle bir kaç vitamin içeren gıda takviyesi yazacağım sizlerde konuya sorunlarınızı yazıp ne kullanabileceğinizi sorarsanız ana başlıkta toplarım.
    Eğer günlük olarak yeterince iyi beslenemediğinizi düşünüyorsanız. Takviye olarak multivitamin kullanabilirsiniz.
    Grip soğuk algınlığına kolay yakalanan bir yapınız var ise Beta-glukan içeren bağışıklık sistemi destekleyici ürünler kullanmanız sizi bir çok hastalıktan koruyabilir.
    Grip soğuk algınlığına yakalandıysanız c vitamini takviyesi sizin gribi çabuk atlatmanıza yardımcı olur.
    Genellikle iş hayatının yorucu geçmesinden ve yaşam kalitenizi olumsuz etkilediğini düşünüyorsanız, Pharmaton,Supradyn,Pharmaone,You plus energy tarzında ürünleri düzenli kullanımınız yaşam kalitenizi arttırabilir.

    Kargo ücreti 5 tl olduğu için bi kaç ürün alırsanız kârlı olabilir. Lütfen Fiyat için Pm atıp sorun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtknc -- 10 Şubat 2015; 17:07:15 >



  • Güzel konu teşekkürler, multivitaminler iştah açar mı? İştahsızlık için ne yapabiliriz?
  • Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Günlük yardımcı olsun diye supradyn all day kullanıyorum. Phermaton a geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir? Kilo sıkıntım var kilo almak istemiyorum, multivitaminlerin kilo üzerine nasıl bir etkisi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birkaç istisna hariç pişmiş hiçbir sebzeyi yemiyorum. sağlıksız beslendiğimi düşünüyorum. bir de sinizüt ve deviasyon problemlerim var bu yüzden soğuk algınlığına bağlı hastalıkları ağır geçiriyorum. hem beslenme eksikliğimi giderecek hem de hastalıklara karşı vücut direncimi arttıracak vitamin tavsiyenizi bekliyorum.
  • C.. C kullanıcısına yanıt
    Multivitaminler iştah açar tabiki hatta içerisinde omega 3 olan gıda takviyelerinden kullanırsanız daha fazla fayda görürsünüz .
    Yaşı yazarsanız öneride bulunabilirim
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt
    21 yaşındayım.Supradyn uygun olur mu sizce? fiyatı da uygun sanırım.
  • İştah açabilir Ama kilo almak sizin elinizde. Eğer beslenmenizde anormallik yoksa kilo aldırmaz. Pharmaton kullanabilirsiniz bulantı yaparsa tok karna kullanın..
  • lawyerdem kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem you plus immuwel, imuneks tarzında Beta-glukan içeren ürünlerden kullanmalısınız bu ürünleri kış aylarına girdiğinizde kullanın. Onun dışında beslenmenizin yeterli olmadığını düşünüyorsanız. İmmuwel tarzı ürünler kullanmadığınız zamanlarda multivitaminler kullanabilirsiniz supradyn all day sizin için yeterli olur. Pharmaton ,pharmaone da deneyebilirsiniz
  • supradyn uygun olur yeterli gelmezse yanına balık yağı kapsüllerinden de kullanabilirsin.
  • Doğal besleninnnnnnnnnnnnnnnn..abur cubur asitli hamburgrer vs. ile karın doldurmayın geleneksel yerlerde yemek yiyin....
  • computeron kullanıcısına yanıt
    tabiki doğal beslenmek gerekiyor. Eğer fast food tan uzak durabilirseniz her şey mümkün..
  • mrtknc M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle güzel konu olacak gibi duruyor düşünce çok güzel. Sorum şu 20 yaşındayım üşengeçlik biraz halsizlik oluyor. Supradyn önermişsiniz arkadaşlara bunun yanında ne olabilir. Bi aralar solgarın bi çeşidini almıştım arkadaşımdan bir hafta kullandım ama hangi türü anlayamıyorum şuan. Gün içinde enerjiyi yüksek tutuyordu.
  • Çörekotu Yağı Halsizlik,Allerji,Astım,Sedef,Egzama vs Gibi Birçok Şeyin İlacı ve vitaminler veya multivitaminler gibi sentetik değil ve yağlar konusunda yeterli bilgi birikimine sahibim => Keten tohumu yağı,Çörekotu yağı,Üzüm Çekirdeği yağı,Nar Çekiredeği yağı,Badem Yağı,Susam Yağı,Aspir Yağı,Hindistan cevizi yağı,Zeytin Çekirdeği yağı,İncir Çekirdeği Yağı,Erik Çekirdeği Yağı,Kayısı Çekirdeği Yağı,Ayçiçek Yağı,Fonksiyonel Zeytin Yağı %100 soğuk press ve başka yağlarla seyreltilmemiştir..Hangi Yağın ne işe yaradığını ve temini konusunda ihtiyacı olan pm atabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.