Şimdi Ara

'sinyal yoookkk'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir goldmaster uydu alıcısı aldık(almaz olaydık) görüntü kalitesi son derece güzel fakat öyle bir zamanda sinyal yok yazısı ekranda beliriyo ki çıldırtıyo.. ve uzun zaman sinyal gelmiyo.. bu yağmurlu zamanlarda filan da değil. hava günlük güneşlikken de oluyor. yardım edebilecek var mı??



  • yeni yazılım attır,sorun çözülmezse madem daha 2 aylık cihaz servise ver gitsin.."belki cihazda sorun vardır"
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emoe

    arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir goldmaster uydu alıcısı aldık(almaz olaydık) görüntü kalitesi son derece güzel fakat öyle bir zamanda sinyal yok yazısı ekranda beliriyo ki çıldırtıyo.. ve uzun zaman sinyal gelmiyo.. bu yağmurlu zamanlarda filan da değil. hava günlük güneşlikken de oluyor. yardım edebilecek var mı??




    Benimde aynı sorunum vardı . Benim aldığım beko marka idi. 3 defa servis geldi. Sonunda diseq bozuk dediler. Değişti sorun kalmadı.(evde kendine bir yedek mutlaka bulundur 10 ytl filandır. Servis beklemezsin böylece). Daha sonra yine gitti yayınlar ve hava güneşliydi. Sonunda kablo değişti sorun yok şimdi. Arada bir kapalı havalrda sinyal mefta oluyor ama neyse. Alayı entrikacı bunların.. Boşver almışssın madem sonuna kadar servisi çağırmaktan çekinme. Bi de asla senden kaynaklan bir hat olmasın. sen sadece diseq ile oyna gerisine para isterler haberin ola. Saygılarımla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.