Şimdi Ara

ALINIK: İzmir'de 20.000TL'ye kadar düzgün dizel araç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İzmir'de, 20.000TL'nin altında, 200.000km'nin altında, 2000 model üstü, tercihen dizel (LPGli ise sedan), ticari çıkması olmayan, geçmişi belli bir araç arıyorum. Özel mesaj (PM) ile ulaşabilirsiniz. Anlaşırsak, kafama yatarsa zaten telefonla konuşuruz.

    Yine 20.000TL'nin altında olmak koşulu ile kilometresine bakmaksızın tek istisna göstereceğim araçlar BMW 3.18 93' üstü veya BMW 5.20 96' üstü araçlardır. Ancak motorun veya yürüyenin bitik olmaması (fabrika çıkışına göre %80 üstü güç üretebilen) gerekiyor.

    Bu parayı biriktirene kadar çektiklerimi ben biliyorum, bu yüzden uzun süre kullanacağım düzgün bir araba almak için 4 aydır neredeyse her gün piyasayı takip ediyorum. Sahibinden.com' daki kendini uyanık sananlarla ve dolandırıcılarla uğraşmaktan bıktım... Aracın sıkıntısı varsa sigortacı abimize sorduğumuzda yada expertizci abimize gösterdiğimizde çıkıyor illaki, bu yüzden cinlik peşinde olanlar hiç yazmasın bile lütfen.

    İyi forumlar.







  • Dusunursen 2006 albea var 1.2 benzin lpgli sag camurluk degisik gerisi orjinal 150 binde tramerde hasarkaydi yok izmirdeyim yuksek model almak icin saticam bende 18500 diyorum forumdaki arkadaslara biseyler yapicam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Facebookta da gördüm aracınızı, açıkçası sizin istediğiniz fiyata dizelleri var bu aracın. Benim de bu fiyatlarda tercihim dizelden yana olur hak verirsinizki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iOC

    Facebookta da gördüm aracınızı, açıkçası sizin istediğiniz fiyata dizelleri var bu aracın. Benim de bu fiyatlarda tercihim dizelden yana olur hak verirsinizki.

    Tabi karar sizin kardesim lakin bu araclarin dizelleri genelde ticari ve sirket cikmasi oluyor sahibinden kullanilmis cok nadir var piyasada karar sizin iyi gunler dilerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam belli yaşın altındaki arabalarda benzinli dizelden daha çok para eder daha çok tutulur. dizel araç yeniyken tamam iyidir ama, yıllar geçtikçe, kmsi arttıkça, araç eskidikçe, masrafı ve arızasıyla başa çıkamazsın.
    unutma ki benzinli motorun ömrü dizel motorun 2 katından daha fazladır. eğer 2004-2005 model araba bakıyosan, dizel arabaların fiyatı benzinliyle tabi ki yakın olacak hatta piyasada daha düşük gidiyor.
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Benzinli de olabilir ama dediğiniz gibi fiyatını hak edecek bir araç olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.