Şimdi Ara

Elde/Bacakta Titreme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar. Konuyu "Konu Dışı Özel"e açtım ki trollenmesin. Sağlık konusunda şaka yapılmaz ama yapan ahlaksızlar olabiliyor. Sorum da zaten böyle bir hastalık geçirmiş/geçirmiş tanıdığı olanlara veya tıp alanında bilgi sahibi olanlara.

    Şikayetim şu, elim bacağım istemsiz şekilde titriyor. Genelde sol titrerdi ama artık sağ da başladı. 2 sene önce aile hekimine(benimki tatildeydi, başka bir doktor ilgilendi ama ablamın arkadaşı idi ve ablam da yanımdaydı) bu konu hakkında danıştım(nezle için gitmiştim) o da iplememişti, mineral eksikliği sebze ye demişti. Tırnaklarımda beyaz lekeler oluyo arada, sebze tüketmeme rağmen.
    Ancak aradan geçen iki senede ilerledi bu durum. Bu yazıyı yazmamın sebebi de arada 9yle titriyo ki elim telefon klavyesinde yazamıyorum. Stresli/heyecanlı anlarımda titreme çok kuvvetli oluyor. Dalıp gidince de titretmeye başlıyorum. Acaba sinir sisteminden kaynaklanabilir mi bunlar? Yardımcı olursanız sevinirim.
    He bir de sınav senem ama hiç sınav stresim yok. Cidden söylüyorum, hatta şu anda çok umutluyum sınavdan. Beklediğimden iyi durumdayım. Asosyallik falan yok, çok sosyal ve sevilen bir tipim. Sıkıntı yok şu an ama lise 1-2 genel olarak -ailevi- kötü bir dönemdi. Zaten duygusal bir insanım, etkilenmiştim o dönem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aile hekimi nedir ya gerçek bir doktora git
  • lido kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam da ben 2-3 saat önce durumun ciddiyetini anladım. Annem 4 senedir titrediğimi söylüyordu ama ses etmiyordum. Tesbih çekmek gibi stres atıyordum titremeyi devam ettirerek. Ama telefonda klavyede yazı yazamadım bildiğiniz. Bir de ayrıyeten elim ve ayağım sürekli soğuktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik nedenlerden olabileceği gibi, parkinson ya da panik atak göstergesi de olabilir. Doktora gitmeni öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastalık en son aşamaya gelince tam öleceğin sırada git şimdi gidersen giderken kaybettiğin saate yazık.
  • Hocam en yakın zamanda gideceğim doktora, daha fazla ertelemeyeceğim. Acaba hangi bölüme gitmeliyim?
    @Prochnow
    Haklısınız "Bir şey olmaz" dememek gerek. 7/24 etkili olmayan veya hayatın akışını çok etkilemeyen bu tür olaylar gelecekte çok kötü sonuçlara yol açabilirler. En yakın zamanda doktorun yanındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.