Şimdi Ara

Taç spor tesisleri Galatasaray a kazandırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray Spor Kulübü tesisleşme anlamında tarihi bir adım atarak, Anadolu yakasının 70 yıllık spor geçmişi olan Taç Spor Kulübü Derneği ile güçlü temellere dayanan sportif ve sosyal iş birliğini gerçekleştirdi.

    Bu kapsamda bugün Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve medya mensupları Taç Spor tesislerini gezdi. Galatasaray Spor Kulübü’nün bugünkü yönetim kurulu toplantısı da tesislerde gerçekleştirilecek.

    Başkan Yardımcısı Dursun Özbek GS TV’ye yaptığı açıklamada, Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edecek bir tesis kazandırıldığını belirterek, “Taç Spor 70 yıllık spor kulübü. Galatasaray’ın ve Taç Spor’un işbirliğinden özellikle Galatasaray’ın amatör şubeleri yararlanacak. Basketbol, voleybol, yüzme, judo gibi şubelerimiz bu tesislerden yararlanacak. Ayrıca tenis şubemiz de bu tesislerde kurulacak. Taç Spor ile beraber burada başarıya gideceğiz. Tenis kortları açısından çok zengin bir tesis. Ayrıca Taç Spor’un diğer şubelerde de sporcular var. Galatasaray’ın Anadolu yakasında bayrağını dalgalandıracak tesis taraftarlarımıza pozitif bir enerji verecektir. Bu manada biz de bir yatırım içinde olacağız. Tesisleri daha kullanışlı hale getirmek için yatırımlar yapacağız. Spor okulları vasıtasıyla kulübe de bir gelir sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

    Yaklaşık 40 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olan tesiste ;

    - 2000 seyirci kapasiteli uluslararası final müsabakalarında uygun dizayn edilmiş merkez kortuna yanısıra 7’si kapalı, 6’ sı açık olmak üzere 13 adet aydınlatmalı ve ısıtmalı tenis kortu
    - Yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzları
    - Fitness merkezi
    - 700 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu
    - Halı saha
    - Sauna
    - Grup egzersizlerinin yapıldığı stüdyolar
    - Türk Hamamı
    - Buhar-Maske ve terapi odaları yer alıyor.



    Ayrıca Sportif aktivitelerin gerçekleştirilebileceği bu alanlar dışında kulüpte açık - kapalı restaurant
    - bar, çocuk kulübü, otopark gibi bölümler de mevcut.

    Galatasaray Taçspor Tesislerinin cazibesini ve prestijini arttırmak ve sportif fonksiyonları güçlendirmek amacıyla belli bir süre içerisinde amatör şubelerinin çoğunun antrenman sahalarını kamp merkezileri ve spor tesislerini Taçspor Tesisleri'nde toplama kararı aldı.







  • Padisahin buyrugu neticesinde kulu koleleri tarafindan kasimpasa rize basaksehir gibi kuluplere verilecegi icin gereksiz bir atraksiyondur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.