Şimdi Ara

Evimdeki metafizik olaylar. hepsi tesaduf mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yorumlar için teşekkürler. genel olarak cevap vereyim. öncelikle korktuğum fln yok arkadaşlar, herkes bunu söylemiş genelde. sadece merak ettim normal bir durum mu, paylaşayım istedim belki buna benzer deneyimleri olanlar var mıdır diye :)
    Allah'a şükür inançlı biriyim. cinlere de inanırım ama her ilginç olayı da direkt onlara bağlamam. zaten o yüzden başlık açtım hani ne olabilir sebebi acaba diye.
    bir de sürekli böyle şeyleri takip eden obsesif birisi değilim. mesela samsung olayı olduğunda evde tektim ve sadece olanları izledim ama korkmadım merak ettim ne olacak daha ne kadar yapacak diye. sonra da unuttum gitti zaten. ama son olan mouse olayından sonra aklımda bütün bunları birleştirdim yani o an bunların arasında bir ilişki kurdum.

    @trustem.111 : ayna ledinin kumandası yok. ayrıca tv'de çıkan menüde kumanda üzerinden açılması imkansız, sadece tv arkasındaki tuşlar ile yapılabiliyor
  • Atıp atmadığımı burada senin dışında herkes ne anlatmak istediğimi anlamıştır.

    2 dakika değil sen 2 sene düşünsen bunun İnançla alakalı olup olmadığını anlayamazsın çünkü kapasite meselesi bu

    ben cihazların müslüman birisi tarafından değilde ateistler bilim adamları tarafından yapıldığınımı söyledimde kendi kendine element uyduruyorsun

    iphone tasarlayan kaç tane ateist olduğunu hiç merak etmedimde sen biliyorsun sanırım saydıysan söyle bakalım bizde bilelim

    samsung çalışan budistleride saymış belli onuda söylede bilelim hadi

    son sözüne gelince UNUTMA KULAĞINA KÜPE olsun en son hak DİN İSLAM'dır. o yüzden YÜCELTMEM saçma olur, zaten SON DİN'dir ve YÜCEDİR.
  • Kimsenin inancıyla ve Din'lerle alıp veremediğim hiçbir şey yoktur.Herkesin inancı kendine derim ve çevremdeki herkeste öyle der.

    Ama şu önceki cümlenizde bahsettiğiniz işte evdeki eşyalar açılıyor kapanıyor şu bu oluyor deyince inançsızlık bilmem ne saptaması kusura bakmayın son derece komedi bir şey.

    İslam'a edilen bir lafta yok burada..Bu kadar gereksiz alınganlık yapmanın lüzümu yok.Herkesin dini ve inancı kendine..haydi güle güle..
  • Bizim hatun da çok tırsıyor böyle şeylerden. Sağolsun yengeleri, bacıları falan abuk sabuk şeyler anlatıp durdukça bizimki evde tek başına kalamaz oldu. Yeni evli kadına musallat olurlar, akşam banyoya yalnız girme, evde üstsüz dolaşma vs. zırvalar anlatıyorlar hep... Ben de hiç inanmam böyle şeylere ama onu rahatlatmak için evde bi Kur'an okutalım dedim... Hoca çağırdık, yengeleri anneleri de çağırdık bir Kur'an okundu, dualar edildi, hatun artık korkmaz oldu...
  • Okumadım. Psikolojik olarak kafayı böyle şeylere takarsan olmayan şeyler gormeye başlarsınız. Ne kadar düşünürsen beyin o kadar oyun oynar ve.daha çok düşünürsünüz.. Metafizik insan uydurmasidir.
    Epilepsi nöbeti geçiren köylüyü içine çin girmiş diye cinci hocaya götüren insanlardan olmayın lütfen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç yaşındasın ?

    10 yaşından yukarı olman zor biraz..
  • Ben o filmi izleyecektim ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin eve led büyüsü yapmışlar, ledler evin hakimiyetini ele geçirecek demedi demeyin.
  • Şu lamba olayı nemden olabilir yani arıza nem kuruyunca düzelir , laptop meseleside arıza netten bakarsanız benzer arızaları başkalarınında yaşadığını görürsünüz arasıra yapar sonra sıklaşır ve tamamen bozulur . Tv olayına gelince oda arıza diye düşünüyorum ancak benim kafama takılan şekiller falan yazmışsınız , Elektronik bir çok eşya belirli bir süreden sonra bozulmaya programlanabiliyor , hatta farklı amaçlar içinde programlanabilir . Benim aklıma gelen o marka tv izlerken şekillerle bir bilinçaltı mesaj vermeye programlanmış olabilirmi , biraz paronaya gibi gelecek ama , emperyal güçler birçok benzer yöntem kullanıyormuş . Siz aynı marka için googlede arıza konularını araştırın bence .
    Kısaca öyle metafizik bir olay yok bence.
  • Laptop win8 ise arada bir explorer.exe calisma hatasi sebebiyle alttaki bar sapitabiliyor, belli bir duzeni yok bazen ayda bir bazen on saniyede iki kere aynisi bana da oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.