Şimdi Ara

PSN Kardeşlik Sorunu (Tecrübeli Arkadaşlardan Yardım Rica Ediyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arkadaşımla us psn hesabı alarak fifa15 oyununu satın aldık. Birimiz primary birimiz secondary olarak bu oyunu oynamak istiyoruz.Kimin primary olduğunun önemi yok. Fakat o hesabı bilgisayarından açtı ve ana hesap olarak etkinleştirdi ve oyunu indirmeye başladı. Ben kendi makinemden girmeye kalktığımda başka bir kullanıcının hesabı ile oturum açılamaz uyarısı alıyorum nerede hata yapıyoruz acaba?



  • Sec'in boşta olduğuna emin misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek : hesap@tırt.net hesabıyla bir oyun alınır, Ahmet kendi konsolundan bu hesaba girerek oyunu indirmeye alır ve hesaptan çıkarak kendi hesabına geçer, Mehmet kendi konsolundan hesaba girer ve oyunu indirmeye alır.
    Sonuç : Bir hesap aynı anda iki konsolda kullanımda olamaz



    Ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım ama muhtemelen sizin sorununuz bu, bir hesap bir konsolda kullanımdayken başka konsoldan aynı hesabı kullanmaya çalışıyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 2 Şubat 2015; 20:17:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secondary sahibi kimse o kişi fifa'nın olduğu hesaba giriş yaparak oyunu oynayacak. Primary sahibi içinde fifa'nın olduğu hesaba oyunu indirdikten sonra asla giriş yapmayacak, primary oyun sahibi kendi ana hesabından oyuna giriş yaparak oynayabilir, primary fifa hesabına giriş yapmasına gerek yok. Zaten aynı anda iki kişi bir hesaba giriş yapamaz.

    Edit: bu arada mesajı yanlış okumuş olabilirim, siz sanırım arkadaşınızın verdiği mail ve şifre ile yeni bir kullanıcı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Öyle yapmayacaksınız, yeni kullanıcı oluştur dedikten sonra çıkan ilk sayfaya arkadaşınızın verdiği mail ve şifreyi yazacaksınız. En altta psn'de yeni misiniz gibi bir seçenek var oraya tıklamayacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTranqlty -- 2 Şubat 2015; 20:22:45 >
  • Sorunu çözdüm, DarkTranqlty arkadaşımın dediği şekilde aynen.

    Teşekkür ederim sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 2 Şubat 2015; 20:29:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.