Şimdi Ara

PE CE GEOMETRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler bu kitap lys geometride 21 net yaptırmaya garanti veriyormuş.Kitapı optik kullanrak çözebiliyomuşssun.ÖSYM sınavlarında optiği cetvel gibi kullanmak işe yararmı demeyin ÖSYM soruları ölçülü veriyo.Ölçülü vermese bile orantılı vermek zorunda sayıları.Ayrıca optiği kullanmakta yasal çünkü dışarıdan ayretten bir eşya sokmmuyoruz.Onların verdiği malzemeyi kullanıyoruz.Düşünceleriniz neler?



  • Hocam zaten konu acmistin madem ciddisin,

    Bu bahsedilen vay efendim oranladim cevap cikti yok efendim optigi kullandim x'i buldum hikaye. Zaten dunya bir para istiyorlar incecik kitaba bos kitap.

    Vaktinde 90larda mi 80lerde mi sorular orantiliymis 1-2 sene oyle gitmis. Bakmislar olacak gibi degil orantisiz yapmislar. Zaten bakarsan kisa kenar 7cm uzun kenar 5cm falan geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optikle geometri çözmeyi mi düşünüyorsun şimdi ? Allah o beyini sana kullan diye vermiş kardeşim :) Boş şeylerle uğraşma burada milleti kendine güldürme .
  • Açıklayabilir misiniz bu olayı? Yahut varsa bir link alabilir miyim?
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    http://www.****.com/ana/bolum.asp?id=126
  • ygs.lyss Y kullanıcısına yanıt
    Geometri Tarihinin En Çılgın Buluşu...
    Pe Ce ( Optik Formla Geometri Sorularının Çözüm Teknikleri)

    Pe Ce Teknikleri ile bir kişi optik formu geometrideki açı, uzunluk ve alan sorularını PErgel ve CEtvel gibi kullanarak çok hızlı ve kolay bir şekilde çözebilir.
    Pe Ce kitap ve interaktif dvd sini alan bir kişi tüm sınavlarda ( Ygs,Lys,Kpss,Sbs,Dgs,Yös,Gmat vb...) üstün başarı sağlayabilir. Tek yapması gereken **** eğitim setine bir kaç gün çalışarak el alışkanlığı kazanmak.
    Pe Ce eğitim seti ile öğrenci 2011 Lys sınavındaki geometri sorularını çok hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir. Hem de hiç geometri bilgisi olmadan.
    Geometri sınavındaki açı, uzunluk ve alan soruları ( yaklaşık 21 soru ) sınav anındaki tek legal olan materyal yani optik form ile çözülebilecek.
    Pe Ce Teknikleri tamamen bilimseldir. Ayrıca Türkiyenin en iyi geometri öğretmenleri tarafındanda bilimselliği tastiklenmiştir.
    Kitabımızın ilk baskısında PE CE derslerini toplam 8 ders ile sınırlı tuttuk. Ancak, kitabımızın 2012 yılında yapılacak baskısında analitik geometri, trigonometri,türev ve integral konuları da ele alınacak ve PE CE daha da geliştirilecektir.
    Kitabımız Amerika, Rusya veJaponya da yapılan Ygs/Lys benzeri üniversite sınavları için İngilizce, Rusça ve Japoncaya çevrilecektir.
    Sorular zorlaştıkça bu yöntem kolaylaştığından dolayı Olimpiyat soruları için de uygulanabilmektedir.
    Kitapla ilgili uygulamalı seminerlerimiz her bölgede organize edilecektir.
    Gelişim Yayınları


    Şeklinde bir açıklama var sitelerinde.




  • eski bi yöntem. ÖSYM salaklığına denk gelmezse bu yönteme uygun soru yazmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.