Şimdi Ara

Amerika'da HTC M8 4G/LTE baglanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iki haftadir kullandigim AT&T sebekesinde Turkiye'den almis oldugum m8 surekli 3G(H) modunda, ve buradaki 3G baglantilari gercekten cok yavas... Dun bir arkadasdan T-Mobile sim karti ile denedim o da ayni sekilde 3G uzerinden baglandi sadece. Ayrica dun lollipop guncellemesini de yaptim, ardindan factory reset de yaptim ama sonuc ayni. Sadece LTE baglatisini zorladigimda hicbir sebeke baglantisi kurulmuyor. Musteri hizmetlerinden herseyi teyit ettik hersey normal gorunuyor. APN ayarlari da olmasi gerektigi gibi. Ayrica bolge/baz istasyon degistirdigimde de sonuc ayni. Bildigim kadariyla LTE 700 Mhz bandi burada gecerli ve M8 zaten destekliyor. Sizce problem nereden kaynakli? Atladigim bir nokta mi var?



  • Valla şöyle söyleyeyim,bazı serilerinde lte var, bazılarında yok diye duydum ben. Eğer telefonda Türkiye yazılımı varsa zaten LTE'yi açmaması normal çünkü Türkiye yazılımında LTE için gerekli radio dosyaları yok. LTE destekli bir firmware yükleyip denemeniz gerekiyor.
  • durum guncellemesi: anladigim kadariyla at&t ve GPE versiyonlarindaki lte bantlari avrupadan farkli. s-off, firmware degisimi vs sonrasi telefonumu gpe edition una donusturerek NV parametrelerini QXDM ile degistirmeye cabaladiysam da her seferinde reboot sonrasi orjinal parametereler geldiginden dolayi basarisiz oldum, telefonu kirma noktasina gelip, pes ederek, orjinal haline geri dondurdum ( bu arada gordugum kadariyla birtek I-phone 6 serilerinde butun lte bantlari acik satis yapiliyormus... sagdik bir HTC musterisi olarak, HTC ve Qualcomm a sevgiler gonderiyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 2 Şubat 2015; 1:06:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.