Şimdi Ara

Toxic oyuncular ve seviyesiz ortam üzerine güzel bir video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook da bir sayfada gördüm daha önceden paylaşılmış olabilir.Görmeyenler,bilmeyenler için paylaşıyorum.




  • Gına geldi bu videodan
  • Mağara + çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işığa yürü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesime gel!
  • Özet: Sövmeyin
  • Eski gunlerimi hatirladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bağlatan herkes şu videoyu paylaşıyor yeter artık
  • Mağara
  • Mağara
  • mağara çöp

    geçen birine sövdüm o da bana sövdü sonra beraber gülmeye başladık beraber oyunu taşıdık birbirimize honor verdik oynadığım en zevkli oyundu
  •  Toxic oyuncular ve seviyesiz ortam üzerine güzel bir video

    Işığa doğru gel az kaldı.
  • Cidden adam haklı. Oyunu artık eğlenmek için oynamıyoruz. sadece kazanmak, ben daha iyiyim demek için oynar olduk. Hatta bu yüzden arkadaşlarımıza bile kırıcı davranabiliyoruz. Bugün internet cafede cs oynayan 5-10 kişi vardı turnuba yapıyorlardı sanırım arkadaşı öldüğü yeri söylemediği için boğazını tuttu bağırmaya başladı. Dışarıdan bakınca ne kadar saçma oysa ki. Kendimizi o kadar kaptırmışız ki oyundaki karakterlerimize, tüm kişiliğimizi o belirler olmuş. forumda da görüyorum birbirlerini bronz, gümüş diye aşağılayanlar var, o build ne gözlerim kör oldu falan diyen var. Adam yanlış build yapabilir, veya onu uygun görmüştür herkes aynı şekilde düşünmüyor ki oynarken. Artık kazanmak beynimize işlemis, en doğru buildi yapmaya çalışıyor, saatlerimizi oyunun karşısında lig puanı kasmak için harcıyoruz. Oynarken eğlenmesek bile sırf metada diye bazı şampiyonları oynuyoruz. Oyun dışındaki zamanlarımızda bile oyunu düşünür olduk, arkadaşlarımızla toplandığımızda sadece lol hakkında konuşur olduk. Her oyun gibi bu oyunun da bir gün popülaritesi düşecek, insanlar yavaş yavaş bırakmaya başlayacak. Ama sırf bir oyun için bozulan arkadaşlıklarınız düzelmeyecek, sadece oyun için kurduğunuz arkadaşlıklarınız da zamanla bitecek. Belki bu zamanlar oyuna harcadığınız paraya ve zamana ilerde ihtiyacınız olacak, veya işi, gücü, okulu aksatıp oyuna ayırdığınız zamanlara geri dönüp keşke oynamasaydım diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.

    Tyler durden tarzı bi bitiriş yapayım. Sizler bulunduğunuz lig değilsiniz. Sahip olduğunuz kostüm ve şampiyonlar da değilsiniz. Sizler dünyanın asosyal ve oyundan başka meşgalesi olmayan zavallılarısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • inaf yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: system_31

    Cidden adam haklı. Oyunu artık eğlenmek için oynamıyoruz. sadece kazanmak, ben daha iyiyim demek için oynar olduk. Hatta bu yüzden arkadaşlarımıza bile kırıcı davranabiliyoruz. Bugün internet cafede cs oynayan 5-10 kişi vardı turnuba yapıyorlardı sanırım arkadaşı öldüğü yeri söylemediği için boğazını tuttu bağırmaya başladı. Dışarıdan bakınca ne kadar saçma oysa ki. Kendimizi o kadar kaptırmışız ki oyundaki karakterlerimize, tüm kişiliğimizi o belirler olmuş. forumda da görüyorum birbirlerini bronz, gümüş diye aşağılayanlar var, o build ne gözlerim kör oldu falan diyen var. Adam yanlış build yapabilir, veya onu uygun görmüştür herkes aynı şekilde düşünmüyor ki oynarken. Artık kazanmak beynimize işlemis, en doğru buildi yapmaya çalışıyor, saatlerimizi oyunun karşısında lig puanı kasmak için harcıyoruz. Oynarken eğlenmesek bile sırf metada diye bazı şampiyonları oynuyoruz. Oyun dışındaki zamanlarımızda bile oyunu düşünür olduk, arkadaşlarımızla toplandığımızda sadece lol hakkında konuşur olduk. Her oyun gibi bu oyunun da bir gün popülaritesi düşecek, insanlar yavaş yavaş bırakmaya başlayacak. Ama sırf bir oyun için bozulan arkadaşlıklarınız düzelmeyecek, sadece oyun için kurduğunuz arkadaşlıklarınız da zamanla bitecek. Belki bu zamanlar oyuna harcadığınız paraya ve zamana ilerde ihtiyacınız olacak, veya işi, gücü, okulu aksatıp oyuna ayırdığınız zamanlara geri dönüp keşke oynamasaydım diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.

    Tyler durden tarzı bi bitiriş yapayım. Sizler bulunduğunuz lig değilsiniz. Sahip olduğunuz kostüm ve şampiyonlar da değilsiniz. Sizler dünyanın asosyal ve oyundan başka meşgalesi olmayan zavallılarısınız.

    haklı değil. utan




  • İStemeyen oynamasın zorla değil ya :D az iyi olsan üst lige çıkar o toxic kanser dediğin playerlardan kurtulursun.Gümüş-bronzda takılıyorlar sonra laflar
  • 9921381238213. kere dinleyişim bunu ama her dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor valla
  • toxic olmak bir seçimdir

    2lvlda gang atıp 20minion arasında can veren ve karşımda double bufflı bır canavar bırakan junglera söverim.
    Benim emegımı benım 1cs kacırmamak ıcın verdıgım cabayı odaklanmayı hıce sayıp 1v5 gırıp ölen,55dk lık oyunumuzu mahveden ve report team yazan adama ben söverim.
    tüm skilleri kacırıp engage gırmeye calısan sonrasındada noob adc yazan thresh e soverım

    ondan toxic olmak kötü bir şey degıldır hakedene hakettıgını verınız
  • Her izlediğimde bi değişik oluyorum :) s2 yi anımsattı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.