Şimdi Ara

almanya'ya turist vizesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba,

    bilen, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

    babam emekli ancak annemin üzerine olan bir dükkanımız var ve esnaflık yapıyorlar.. ben üniversite mezunuyum ve almanya'ya gidip 3 aylığına onun yanında kalacağım. bunun için turist vizesi almam lazımmış.

    antalyada yaşıyorum.. izmir'deki başkonsolosluğa gideceğim.. hiç şirket karıştırmak istemiyorum araya.. kendim gidip direk başvuruyu yapacağım yani.. şimdi benim pasaport, pasaport fotokopisi, 2 tane biometrik fotoğraf ve seyahat sağlık sigortası tam vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği götürmem lazımmış

    ayrıca babam bana bakacak gözüktüğünden babamın emekli maaş bordrosu ve bu maaşın yattığı hesabın son 3 aylık hesap dökümünü götürmem lazımmış..

    benim kafama yatmayan kısım ben gidiş dönüş uçak biletlerimi vize başvurusundan önce almalı mıyım? yoksa sadece rezervasyon yaptırmam yeterli mi?

    bir diğer nokta ise bir arkadaşım şunu söyledi.. evlerinizin tapularını da fotokopileriyle beraber götür.. bu işe yarar mı? yardımcı olabilecek kimse varmı acaba?







  • rezervasyon yeterli. bilet alma çünkü istediğin tarihten sonrasına kalan çok arkadaş var konuda. sadece rezervasyon yap. tapularında faydası oluyor mutlaka. fotokopileri yeterli olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerakcakaya

    rezervasyon yeterli. bilet alma çünkü istediğin tarihten sonrasına kalan çok arkadaş var konuda. sadece rezervasyon yap. tapularında faydası oluyor mutlaka. fotokopileri yeterli olacaktır.



    teşekkürler cevabın için.. peki tapuların nasıl faydası oluyor?

    bir de bi tane ev var onun tapusunu alacağım bir de dükkan var onun da vergi levhasını alayım mı?
  • buradaki olay şu aslında. seni türkiyeye bağlayan birley olduğunu göstermek. maddi gücünün olduğunu göstermek. yani kısacası gidipte dönmemek riskinin olmadığını bir şekilde kanıtlamak. sonuçta burada bir evi olan insan ile olmayan insanı aynı kefeye koyamazsın öyle düşün. vergi levhasına gerek olacağını düşünmüyorum. ancak şu da var ki senin adına değilse tapular, pek bir anlamıda olmayacaktır. sen yinede koy evrakları ama fazla evrak verdin diye sorun olmaz en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.