Şimdi Ara

Neden sinyal vermiyor çoğu kişi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben veriyorum sinyal hatta arkamda araba olmasa bile veriyorumki yayalar görsün diye fakat özellikle bayan şöförler sinyal vermiyor bugün birisine korna çaldım hatasını anlasın diye dikiz aynasından bakıp konuşuyor bişiler söylüyor.normalde kornaya basanbirisi değilim ama çok kızdırıyor beni genelde böyle kullananlar sizce ne gibi bir yaptırım uygulana bilir nasıl halkı kullanmaya teşvik edebiliriz eğer herkes uyarsa trafik bence rahatlar.


    Ha bazı kullananlarda direk sinyal verip geçiyor yani sinyali verip kırıyor direksiyonu hemen onlarda sinyale güvenip daha kötü kullanıyorlar.



  • eğitimsizlikten başka birşey değil hele yola çıkmak için adamı bekliyorsun geliyor sinyal vermeden dönüyor onu boşuna beklemekle kalıyorsun ozaman o şoför ile acayip akraba oluyorum.
  • Uğraşmak istemiyor veya birazcık o şeride geçince arkamdaki anlar diyor heralde ben de bilmiyorum.

    Bazı insanlar vardır garajda dahi sinyal verir bazıları da hala kendisini çiftlikte sanır .
  • Başlığı görünce Ankara'daki suruculerden şikayetçi sandım(duzgun kullananları kastetmiyorum).Ben de çok uyuz oluyorum. Adam sinyal vermiyor bir de üste çıkmaya çalışıyor.cahillikten başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingofthejuba

    Başlığı görünce Ankara'daki suruculerden şikayetçi sandım(duzgun kullananları kastetmiyorum).Ben de çok uyuz oluyorum. Adam sinyal vermiyor bir de üste çıkmaya çalışıyor.cahillikten başka bir şey değil.

    bende ankarada kullanıyorum belki diğer illerde daha iyidir.
  • Sinyal vermek sakin yer,gece,gündüz şartlarına bakmaz. Şöyle bi anım var kartinge gitmiştik bi ara en son turda adam bitti deyince sağa geçerken sinyal kolunu aramıştı elim istemsizce. Artık alışkanlık edilmesi gereken bi durum.
  • Bu kadar saygısız yoktur heralde trafikte. Sanki tüm yollar babalarının kafasına göre şerit değiştiren, sinyal vermeyen bunları yapıp bir de üstüne karşı tarafa küfreden sürücüler bezdirdi beni artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Sabaha doğru 4-5 gibi bile ara sokaklarda sinyal veriyorum.

    Bunun nedeni benim kimseyi görmemem değil, illa ki etrafta beni gören 1-2 kişi de olsa yaya veya araba vardır ve benim sinyalime göre hareket edecektir.

    İşte bu yaptığınıza bilinçli sürücü deniliyor..Sizin gibi insanların trafikte artarak artmas dileğiyle kardeş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinyal vermeyen ayrı, sinyal verip de pervasizca önüne atlayan; sinyalle birlikte yolun tapusunu aldigini sanan da ayrı bir cins.. bu ikisinin ortasini buldugumuz zaman birşeyler degisir yollarda..
    Ayrica kamyonlar 2.seridin, otobusler-servis minibusleri 3.seridin, binek araclar da 4.seridin irzina gecmekten vazgecseler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde sinyal vermeye özen gösteriyorum. Orası boş burası boş derken bir zamandan sonra alışkanlık yapmasın diye.
  • O kadar çok anlatılacak şey varki. En ayar olduğum ikisini belirteyim.
    1- Orta şeritden tın tın giderken aniden sağ seride geçmesi aracın. Birkaç kez kaza atlattım bundan dolayı.
    2- Sinyal verdiğin halde sanki sinyal vermemişim gibi tepki gösterenlere ayar oluyorum. Tam sollamaya çıkacağım vakit arkamdan gelende çıkıyor ve çoğunlukla sinyalide yok, torkum az olduğu için yapışıyor arkama hızlanayım diye, hadi dercesine hareketlerde bulmaları. Bunları çoğunlugu yeni nesil dizeller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sabrımı sonuna kadar zorlayan insan tipi varsa o da sinyalinizi gördüğü halde sırf kişisel hırsları yüzünden o yolu vermemek için şerefini ortaya koyan ve sizi zor duruma düşürmüş düşürmemiş zerre umrunda olmayan adi karakterli insanlardır. Bunu trafikte en çokta bayanlarda görüyorum. Adam belliki oraya girmesi gerek ha 2m önce ha 2m sonra ne var yani azıcık hız kessende oraya o da girse. Bunların suçu yok bunlara araba kullanmayı böyle öğreten bunları böyle olmaya zorlayanların suratını gözünü patlatacaksın.

    Sinyal verme olayında aynıyız gecenin 3üde olsa tek başımada olsam veririm sinyali. Ben görmem oradan köşeden karşıdan karşıya geçecektir o adam görür sinyali ve belki saçma bir hareket yapmaktan son anda vazgeçer herşeyi düşünmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 26 Ocak 2015; 20:14:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sinyal verince kol bozuluyormuş. İdareli kullanıyorlar o yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinyal kolunu başka amaçla kullanmak istiyorlar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahillikten
  • ben bildiğin açıp camı söverim abicim. herkes arabayı kuralına göre kullanacak o zaman. yaşım 20. ehliyeti 18ime girer girmez aldım, o zamandan beridir de arabanın üzerinden hiç inmedim. benden 20-30 yaş büyük adamlara bile açar söverim. hiç çekinmem. sinyal vermeyenlerin yanında, komplek yapıp sol şeritte yol vermeyenleri de ekleyelim. babasının yolu gibi, selektör yapmadan sağa geçmiyorlar. inatla yaklaşıyorum tampona kadar, bana mısın demiyor. en sonunda bir gün birine fena yaslayacağım arkadan, o zaman anlayacak.
  • bu tarz hatalar %99 oranında yetersiz eğitimden ve farkındalık seviyesinin düşüklüğünden kaynaklanıyor
  • Ayni olay bugun basima geldi. Saat 15:30 gibi e5 de. Sinyal vermeden girmek istedi bende hizlandim bilerek hemen geri kirdi takip mesafesi birakayim diyorum serefsizlerin bazilari cakalik yapip araya kayniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öküzlükten. Telepati yoluyla anlıycaz heralde, aa bu adam sağa dönecek dikkatli olayım bari!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.