Şimdi Ara

Beyler Yeter Artık Ama Lütfen Ayıp Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hamza Hamzaoğlu: Aslında ben Fenerbahçeliydim

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün resmi dergisine verdiği röportajda, "Aslında ben çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Ama profesyonel yaşantı başlayınca o duygu azalıyor, kendi takımınızla oynadığınız maçlara odaklanıyorsunuz. Nerede oynuyorsanız, kalbiniz orası için atıyor" dedi

    Galatasaray Dergisi'nin ocak ayı sayısına röportaj veren Hamzaoğlu, çocukluk döneminde Fenerbahçeli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
    "Aslında ben çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Ama profesyonel yaşantı başlayınca o duygu azalıyor, kendi takımınızla oynadığınız maçlara odaklanıyorsunuz. Nerede oynuyorsanız, kalbiniz orası için atıyor. Buraya transfer olacağım zaman da Yunanistan'daki Akdeniz Oyunları'ndan dönüşte Yurdeşen (Karahasan) Ağabey marinada bir yata götürdü bizi, kaleci Altay'la beraber. Orada hangi takımlı olduğumuzu sordu, 'Ben Fenerbahçeliyim' dedim. Kaleci Altay da Galatasaraylı olduğunu söyledi. Uçakla dönüyoruz, Altay'a 'Sen gidersin ama benim işim olmaz, ben gelemem' dedim. Ben buraya geldim, kaleci Altay da Fenerbahçe'ye gitti bir sene sonra."

    Adnan Polat: Şampiyonluk favorim Fenerbahçe

    Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk adaylarını değerlendirdi ve favori takımını açıkladı: Fenerbahçe'yi bir adım önde görüyorum...

    Bana göre en iyi oynayan, futbolundan zevk aldığım takım Beşiktaş. Fakat en avantajlı takım Fenerbahçe. Çünkü tüm büyük maçları deplasmanda oynadı ilk yarı... Ki evlerinde de maç kaybetmiyorlar. Fenerbahçe’yi bir adım önde görüyorum.

    Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin şampiyon olması halinde alkışlarım.

    Yarsuvat, Aziz Yıldırım'ın 'Havuz dağılır' sözlerine ilişkin; "Adamcağız kalkmış bir şey söylemiş. Ben onun söylediklerini yorumlamak zorunda değilim ki. Bu sizin göreviniz. Basın yorumlayacak" dedi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun "Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlarım" sözlerine; "O da sportmenliğini gösterir. Orada olursam ben de alkışlarım tabii ki. Niye alkışlamayayım" cevabını verdi.

    Yarsuvat: Cemaat, Fenerbahçe'den para istedi!

    Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Cemaat'in istediğini alamayınca, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şike sürecine sokulduğunu söyledi.

    Yarsuvat, Cemaat'in Fenerbahçe'den istedikleri 50 milyon dolarlık yardımı vermediği için Aziz Yıldırım'ın ve Fenerbahçe'nin şike sürecine sokulduğunu iddia etti.

    “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç!”

    Yarsuvat'tan havuz desteği - Aziz Yıldırım hesap yaptıysa doğrudur - Fenerbahçe çok büyük kulüp

    Göreve geldiği günden bu yana Aziz Yıldırım'ın her söylediğine okey diyen ve sürekli onu öven Galatasaray başkanı Duygu Yarsavut, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

    Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin yayın havuzundan çıkma isteğini değerlendirirken, kendilerinin böyle bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

    AZİZ YILDIRIM HESAP YAPTIYSA DOĞRUDUR
    - (Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, mevcut durumda 35 milyon dolar kazandıklarını ama havuzdan ayrılmaları halinde ise yayın haklarından 125-150 milyon dolar gelir elde edebilecekleri yolundaki konuşmasına) Ben hukukçuyum, matematikten pek anlamam. Ama Aziz Yıldırım havuz hesabını yaptıysa doğrudur. Fenerbahçe de büyük kulüp, onun da seyircisi çok olacaktır.

    Hamdi Yasaman "Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlarım"

    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Çaykur Rizespor’u 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yasaman, Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlayacağını söyledi.

    Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-0 yendikleri karşılaşmada iyi futbol oynanmadığını ancak sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

    "AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİNE BEN DE KATILIYORUM"
    Hamdi Yasaman, marka değeri ve seyircisi fazla olan kulüplerin yayın geliri havuzundan daha fazla pay alması gerektiğini dile getirerek, bu konuda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın görüşlerine katıldığını söyledi.

    Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın marka değeri ve en fazla taraftara sahip olan üç kulüp olduğuna işaret eden Yasaman, "Bir kere bu havuzu yaparken, marka değerini ve seyirci potansiyelini değerlendirmek lazım. Burada eşitsizlik var. Marka değeri ve seyircisi en fazla olan kulüplerin daha fazla gelir elde etmesi lazım. Aziz Yıldırım'ın sözlerine ben de katılıyorum. Bakın, seyirci azaldı, gelirlerimiz azaldı, masraflarımız çok. Zaten başkanımız da 'Ben hukukçuyum hesaptan anlamam ama o tüccardır, onun dediği doğrudur' dedi. Ben de Aziz Yıldırım'a katılıyorum. Bence Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın bir araya gelip meseleyi konuşması lazım. Ben bu teması yapmak isterim" şeklinde konuştu.

    "FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLURSA ALKIŞLARIM"
    Bir gazetecinin "Başkanınız Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlayacağını söyledi. Teknik direktörünüz Hamza Hamzaoğlu da küçüklüğünde Fenerbahçeli olduğunu ifade etti. Fenerbahçe şampiyon olursa siz de alkışlar mısınız " şeklindeki sorusuna esprili yanıt vermek istediğini söyleyen Yasaman, "Hamza hoca Fenerbahçeliyse sonra doğru yolu bulmuş, Galatasaraylı olmuş. Fair-play içinde mücadele edeceksin ve rakibin şampiyon olursa onu alkışlayacaksın. Ben de alkışlarım. Üzülürüm ama onun da hakkını vermek lazım. Sportmenlik bu" ifadelerini kullandı.


    Beyler tamam fair play, dostluk, rekabet güzel bir şey ama bu kadarıda, çok şaşırtıyorsunuz bizleri







  • Koca kulubu ne hale getirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La bi ara beşiktaşla flörtleşiyorduk,Şimdi Gs mi çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmayan demeçler + yanlış anlaşılan demeçler = Bu konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Experianc

    Olmayan demeçler + yanlış anlaşılan demeçler = Bu konu

    Bütün alıntıladıklarım, Ntvspor, Hurriyet ve Cumhuriyet gazetelerinden :)
  • Sizin gibi boş insanlar yüzünden insanlar saygıdan rakibini alkışlayamıyor. "FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLURSA ALKIŞLARIM" adam ne güzel bir şey demiş siz hala çocukça işlerle meşgulsünüz. Şu duruma göre şampiyonluk favori olduğumuzda aşikar bu söylemde bir şey göremiyorum. Velhasılıkelam sidik yarışını bırakın artık.
  • Padişah fermanına karşı gelememiş bizimkiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında hepsinin açıklaması var da kısaca özet geçersek Yarsuvat klubun borcu olduğu için kimseye gider yapacak pozisyonda değil doğal olarak Fenerbahçeyi yanına alarak hükümete yanaşma derdinde ki hükümet ile birçok sorunu çözebilsin.Gerisi zaten normal küçükken Fenerbahçeliydim , eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat zaten yeni yönetime çakmaya yer arıyor o da temenni , dilek karışık olarak bizi şampiyon adayı yapmış.
  • ünal aysal gidince ne güzel sular duruldu. dostluk mesajları geliyor ne güzel gs'den. fb'den de benzer açıklamalar gelmesi lazım. canaydın döneminde olduğu gibi iyi ilişkiler olması lazım iki camia arasında

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmasi gereken de bu zaten.Suraya bak adam efendi gibi alkislarim demis ama ulkemizin futbol durumu yuzunden buyuk olaymis gibi gozukuyor.

    Bizde aziz yildirim da giderse Gs ile dusmanlik ezeli rekabete doner.Artik bu ulkede mafya baskanlarin donemi bitmelidir.Nefretten baska birsey yaptiklari yok ulke futboluna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 10 yıldır yöneticilerin şovenist demeçlerine o kadar alışmışsınız ki bu demeçler garip geliyor tabi. Herkesin ağzında bir laf geziyor son zamanlarda, diyorlar ki taraftar terörünü yöneticilerin verdiği saçma sapan gaza getiren demeçler yaratıyor diye. Eeee bu fair play içeren demeçler yanlış mı peki. Kan davası gibi sonsuza kadar düşman mı olmak lazım. 70'lerde 80'lerde omuz omuza maç izleyen babalarınızı bir dinleyin derim.
  • FENERBAHÇE nin büyüklüğünü sizin yönetim de biliyor işte.galatasaray Fenerbahçe ile rekabet edemez bunu herkes bilsin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yildirim gitmedikce alkislamamak lazim
    Normal olani alkislamak o başka ama adam her turlu saha dişi olaylati ile kuyumuzu kazacak biz de alkislayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _PerenaL

    ünal aysal gidince ne güzel sular duruldu. dostluk mesajları geliyor ne güzel gs'den. fb'den de benzer açıklamalar gelmesi lazım. canaydın döneminde olduğu gibi iyi ilişkiler olması lazım iki camia arasında

    alakası yok. oyuncular çirkef olduktan sonra yönetim dostluk mesajı verse ne olur. melo ve emre gibi oyuncular varken...
  • Bizden de bi pozitif adım gelmesi gerek ama malzeme Mahmut uslu ve A.Y iken zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb ve Gs ortak renkleri ''SARI'' da birleşsin. Fb, Gs nin borçlarını ödesin
  • Fenerbahçeli renktaşlarım oyuna gelmeyin. GS yönetimi ve eski başkanı Adan Polat'ın bu açıklamaları samimi düşünceleri değil. Akıllarınca oyun oynamaya çalışıyorlar. Saf saf bu açıklama inanmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mumenu

    Fb ve Gs ortak renkleri ''SARI'' da birleşsin. Fb, Gs nin borçlarını ödesin

    Sonra sizin futbol takımını da alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    quote:

    Orijinalden alıntı: mumenu

    Fb ve Gs ortak renkleri ''SARI'' da birleşsin. Fb, Gs nin borçlarını ödesin

    Sonra sizin futbol takımını da alalım.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.