Şimdi Ara

Dereceli oyunlarda eşleştirme sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Benim dikkatimi çeken ilginç bi husus var. İlk 10 oyunumda 5 galibiyet aldım. Zaten uzunca zamandır dereceli girmediğim için gold 1den gold 5 kapatmıştım. 5 galibiyet ile beni s3 attı. Sorun değil zaten ne mal olduğu belli bu oyunun. Emek vermeye değme.

    Ama şu var ki oynadığım son 15 dereceli maçta da denklik yoktu. Sonuçta sistem bizi mmr gibi değerlere göre ortalayarak karşılaştırıyor. Fakat ne alaka bilmiyorum (Mainim jungle) Kazandığımız maçları çok erken kazanıp kaybettiğimiz maçları çok kötü kaybediyoruz. Bi jungle olunca bariz anlayabiliyorsunuz. Ben bir oyun iyi oynadım tamam dk 20de bitirdik. Ardındaki oyun dk 20 de yenilecek kadar kötü oynamıyorum. Demek ki bir şeyler biliyorum. Ama özellikle birebir laneler kaybediyor. Low elo biliyorum ama 3 lanenin de kaybettiği bir oyunda elimden bir şey gelmiyor.

    Durum böyle olunca aklıma şu geliyor. Bu nasıl bir eşleştirme sistemi? Oyunlarım %90ında bir lane kaybedip bir lane kazanmıyor. Çoğunlukla hep bir taraf baskın geliyor.

    Neden ya tamamen ezme ya da tamamen ezilme durumu var?







  • Gold 4 bitirdim. 4w 4l gidiyorum. İlk 6 maç falan plat bitirmişler geliyordu artık silver-gold karışımı geliyor.

    Açık farkla yenilme bende çok nadir oluyor. Her maç lateye gidiyor neredeyse.
  • Cevap basit


    Şans

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kandorfeyta

    Gold 4 bitirdim. 4w 4l gidiyorum. İlk 6 maç falan plat bitirmişler geliyordu artık silver-gold karışımı geliyor.

    Açık farkla yenilme bende çok nadir oluyor. Her maç lateye gidiyor neredeyse.

    Bende aynı durumdayım son 2 maçı atıcam gece
  • Aynen ya çok fena feedliyorlar yada tecavüz ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir maci kill sayisi olarak bizim takim 16 karsi takim 59 olarak yenilmistik lanede kazanip 10 kill almama ragmen diger laneler nasil feedlediyse adamlar botlara karsi oynar gibi yendiler zaten feedlemelerine ragmen sur verince hayir diyolar o da ayri bi sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğnizle bir alakası yok ki "sans " da soyle oluyor. PC basında o an oynayin kisinin neler aklından gectigini bilemezsiniz. 1 maç once inanilmaz isler basarmisken 1 mac sonra "feeder" durumuna dusebilir. İste orda sizin oyun daki hatta normal hayattaki kulturel seviyeniz devreye giriyor.

    Oyun bekleme ekranindaki tip: ler sizi sakin olmanızı ve takım arkdasiniza destek olmaniz gerektigini bosuna soylemiyor.

    S2 den beri bn bu oyunu oynuyorum ki haklı olduklarını rahatlıkla söyliyebiliyorum. Kim olursa olsun Liseli Üniversiteli hatta ilkokul issiz flan. sizin tutumunuz la oyun bir yere gelir. Gerisi de sizin oyun bilginize kaldı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.