Şimdi Ara

Rogue ve warlock talentları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda yeniyim ve bit warlock çarım ile bir rogue çarım var. Sizce talentleri nasıl vermeliyim ?

    Lütfen resmi sitedeki tablo ile gösterirseniz sevinirim. Ben kendimce verdim ama iyimi bilmem. İdeal talent dağılımları nelerdir ?

    Warlock ve rogue için.



  • walla 60 level olunca lock icin en iyi destruction ve rog için de assassination ama kasarken en iyisi nedir bilmiyorum walla :)
  • Hiç warlock veya roguenız olmadımı
  • bende rogue char açtım ve talentler hakkında bilgiye açım
  • warlock için veriyim roguedan fazla anlamıyorum...
    Ben en baştan beri dest gittim çokda memnunum çok hızlı lvl aldıgımı söylüyor arkadaslar 50-60 arasında nerdeyse hergün 1 lvl aldım tek başıma kasarak ve max 4 saat falan oynuyodum hem pvp hem pvede rahat ettim... Demon gitsende olur çok az dmg alırsın fazla ekmege suya ihtiyacın olmaz çok büyük dmgler veremzsin ama...Aff en sevmediğim talent ama oynayanlar çok memnun ben bilmiyorum ama o talenti hiç siphon ile kendi canını doldurabilir yaratıkları yavaşlatıp dotlar ve kaçarak işi götürebilirsin:D eminim ondada daha fazlası vardır onuda bilenler açıklasın yanlız şunuda belirtiyim 3-4 aydır bu oyunu oynuyorum aff. giden lockla sadece 2 kez karşılaştım.




  • warlock kasmadım yorum yapamam ama rogue um var pvp değil end-game yani pve rogue.. pvp setim var ayrı stromshroud seti.. onunla bg lere giriyorum... pvp de sağlam dmg koyuyorum ama dagger rogue kadar hızlı olmuyor...
    sana tavsiyem pvp ile vakit kaybetme oyunun asıl zevki raidde.. kendi talentlarım bunlar 1. kısımdaki kidney talentları (2 tane) joker gibi istediğin bir yere koyabilirsin..

    http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?305300105051250024005202005010000000000000000000000




  • Dagger kullanıyorum mob daha kolay kesebilmem için bi talent öneriniz var mı ayrıca benim talenletler çok karışık abuk subuk şeylere verdim
  • cok fazla bilgi sahibi olmasam da kendi kullandıgım aff yontemini birazcık anlatabilirim.
    eger aff uzerinden gidersen DoT seklinde kazanırsın. yani curse'lerini atar, ardından wand ile saydırmaya baslarsın. hayliyle pvp de zorlanırsın ama iyi bir oyuncu elbet de onun ustesinden de gelebilir.
    sonuc olarak aff talentlari, bence, PvE icin gayet ideal. o yuzden ben de level 50 ye kadar aff uzerinden gidip ardından dest'e donmeyi dusunuyorum.
  • combat ve demon level kasarken
  • Rogue için blade furry i alana kadar combat git sonra assas'a yönel
  • önce malice ile beraber combat kasmak için uygun, ancak uzun süre sonra sıkıyor. o yüzden kendim hem kasma hem de pvp için bi talent kullanıyorum şöyle;


    http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?3050200050000000000000000000000000000000000001502321301301110000000

    böylece pve de hemen hemen sinister strike kadar damage üstelik daha az enerji ile, pvpde de dagger ile iyi ambush değerleri yakalayabilirsin.


    lvl48 e göre yapılandırdım, üstüne ekleme, çıkarma yapabilirsin. ancak hemo için ap nin fazla olması gerek + slow bir main hand olursa iyi olur(yüksek max damage li)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 5 Ocak 2007; 15:43:49 >




  • Yrdlar için saolun..
  • 11 level sonra assas ağırlıklı gidicem ben sanırım seal fate gerçekten hoş.. 5 parça nightslayer olsa vigor imba :)
    benim de sormak istediğim dagger oynamak istiyorum 60 dan sonra hemo ya da combat değil.. bunun için gearımda hangi statlar ağırlık da olmalı öncelik olarak? agi? ap? mesela rank 10 gearı yanına high warlord razor nasıl olur seal fate ile vs vs

    edit: yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 5 Ocak 2007; 17:33:42 >
  • ben de seal fate olacağım büyük ihtimalle. gearda dolayısıyla agi önemli. ap nin crit vurmaya bir etkisi olmayacağından, crit % önemli. rank 10 gear ın toplam özelliklerini hatırlamıyorum ama hw razor çok yavaş kalır amaç crit olunca, max damage den ziyade dps si yüksek bir dagger daha iş görür. set in özelliklerine bakıp editlerim tekrar.
  • size benim uydurduğum bişey


    1. talent ağacı = pvp
    2. talent ağacı = level kasmak
    3. talent ağacı = pve


    (bası class'larda deişik olabilir ama çoğunda böyle sanırım :P )
  • Şu anda en kolay alınabilecek silah High Warlord Razor :D

    High Warlord's Razor
    Binds when picked up
    One-Hand Dagger
    95 - 143 Damage Speed 2.00
    (59.5 damage per second)
    +7 Stamina
    Requires Grand Marshal/High Warlord
    Durability 75 / 75
    Requires Level 60
    Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%.
    Equip: +28 Attack Power.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Basar

    size benim uydurduğum bişey


    1. talent ağacı = pvp
    2. talent ağacı = level kasmak
    3. talent ağacı = pve


    (bası class'larda deişik olabilir ama çoğunda böyle sanırım :P )

    mage açısından bakarsak..
    1. arcane= pom ve arcane power ile 3dk da bir burst damage yapar ama bence elemental mage > all mage ( pvp için )
    2. fire= ben mage'i kasarken hem fire denedim hem frost ve ben frost ile daha rahat kastım.. tamam fire daha yüksek vuruyor ancak mana cok yer + chilling efektler yok ve moblar yanında biter, çok fazla rest gerektiri
    3. frost= benim en zevk aldıgım mage frost magedir..Cold Snap ve Ice Block olmadan pvp yapmanız çok saçma ayrıca level kasarken shatter ve frostbite inanılmaz işe yarıyor, çok fazla mana point harcamazsın grind hızın yüksek olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 5 Ocak 2007; 17:57:30 >




  • hım pvp setlerin tümüne baktım, geneli ya stamina ya da ap ağırlıklı, yani biraz daha survival itemler rogue için. seal fate ise hemen combo doldur boşalt tarzı çalışan, energy ve yüksek crit isteyen bi talent yolu. Bu sebeple pvp itemlerini kullanmam ben,(mc yi bitirip NS seti dizdik ya :p ) dediğin gibi vigor vs ns set süper olur, + thistle tea falan pekmez gibi gelir. Rupturedir expose armordur, slice and dice vs gibi aşırı kullanılmayan bi rogue dünyasında seal fate bence çok eğlenceli görünüyor, üstelik karakteri kullanana bire bir bağlı.



    edit: yavaş dagger olayı konusu mantıksız oldu, "Your critical strikes from abilities that add combo points.." diyor ki hızla alakası yok, razor ftw :p



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 5 Ocak 2007; 17:58:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: diablo2

    hım pvp setlerin tümüne baktım, geneli ya stamina ya da ap ağırlıklı, yani biraz daha survival itemler rogue için. seal fate ise hemen combo doldur boşalt tarzı çalışan, energy ve yüksek crit isteyen bi talent yolu. Bu sebeple pvp itemlerini kullanmam ben,(mc yi bitirip NS seti dizdik ya :p ) dediğin gibi vigor vs ns set süper olur, + thistle tea falan pekmez gibi gelir. Rupturedir expose armordur, slice and dice vs gibi aşırı kullanılmayan bi rogue dünyasında seal fate bence çok eğlenceli görünüyor, üstelik karakteri kullanana bire bir bağlı.

    evet seal fate gerçekten hız gerektiren bir talent olusumu en azından deneyeceğim ah bir de nightslayer olsa 5 adet :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.