Şimdi Ara

termikel ankastre fırın pişrime sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni ev aldığımda bir arkadaşın tavsiyesi ile satıcının da övmesi üzerine termikel ankastre fırın aldım modeli bo 6451 aldığımız günden beri sıkıntılı hanım kek yapıyor keki normalde 180 de pişiriyor ama ortalama 15 dk içinde dışı yanıyor ancak içi çiğ tamir ettiler rezistans değişti gene aynı şimdide firma ısrarla ürünün sağlam olduğunu madem 180 de yakıyor 140 da pişir diye bir öneride bulunuyor bunu da benim mantığım almıyor yani hadi keki kurabiyeyi hallettik farklı bir şey deneyeceksin diyorum oda kontrol ederek pişirin diyor. biriniz bi akıl verin tam kadınlarkulübü sorusu ama en azından evli arkadaşlar eşlerinize bir sorun böyle saçma bir durum olabilir mi (ilk fırınımızda böyle bir sorun yoktu şimdi başımıza geldi)



  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Merhaba eğer kek pişirirken turbo fan açıksa 180 derecede kekin dışı hızlı pişebilir, bu durumda ısıyı 150 dereceye indirip deneyin veya sadece alt-üst ısıtıcılar açık olarak 160-180 derece aralığında kullanın. Eğer teknik bir sorun yoksa iyi pişecektir. Başka marka fırın kullanıyoruz biz de keki 150 derece ve turbo fan açık konumda denediğimizde dışının hızlı piştiğini farkettik. Bir de her fırının pişirde durumu aynı olmayabiliyor.
  • hayır turbo fan açık değil sadece alt üst rezistans açık halde pişirdik 140 derecede düzgün pişiriyor ama her üründe böyle mesela kurabiyeyi 110 derece yakmıyor yani merakımız servis doğru mu söylüyor hakikaten kek kurabiye tariflerindeki dereceler sallamasyon mu, superfresh dondurulmuş pizzada 250 derecede 8 dk yazıyor biz bu sürede yapıyoruz pizza kömür oluyor sizlerde durum nasıl
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    bundan önceki fırınımda donmuş pizza da pişirdim tam tarif edildiği gibi pişmişti şimdiki fırında daha denemedim. Kılavudaki tavsiyelere göre kek ve börek hatta ekmek yaptık iyi pişti. Sizin fırının termostat düğmesinde bir sorun mu var acaba? İsterseniz bir daha servis çağırın fırının iç ısısını ölçsünler.
  • Bende dedim belki termostat düğmesi arızalı diye ama adamlar fırının arızalı olmadığını söyleyip duruyor gelip bakmaya lüzum görmüyorlar . Bizim eski fırında da tarifleri düzgün bir şekilde pişiyor du.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca forumda birtek sen cevap verdin, konuyu konu dışına açabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ben de ankastre araştırıyordum. termikel ekonomik görünüyordu ama servis bu kadar ukala ise elemek zorunda kalacağım sanırım.
  • kesinlikle alma ben bu kadar sorunlu bir firma görmedim adamlar ürününe sahip çıkmıyor git arçelik al derim evi aldığımızda komşu gitti 960 tlye arçelik ankastre set aldı ben 1900 tl verdim sadece fırına 710 tl verdim adam memnun ama ben memnun değilim sadece görsele aldandım. beni bir kere kandırır bir daha asla almam ve yakınlarıma aldırmam, servis görevlisinin dediği şu adamlar bayi açana kadar adam gibi mal yapsın dedi hep şikayet diyor demek ki sadece ben değilim
  • benim önerim üzerine değiştirilen termostat sayesinde ürün düzelmiştir. adamlar termostatın arızalı olduğunu bile kabul etmiyordu ve bana zaten fırında kek 100 derece yapılır diyen termikel yetkilisini fırına koyup pişirmek istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.