Şimdi Ara

TTNET HIZI KEŞFET KAMPANYASI + PARADOX ALARM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Ben normal telefon hattı ve adsl internet bağlantısı olan bit ttnet kullanıcısıyım. TTNET hızı keşfet kampanyasından yararlanmak istiyorum. Burada hipernet internet + alo konuştukça öde beraber veriliyor. TTNETin carfeursa ofisindeki arkadaş kampanyadaki telefonun normal telefon hattı olmadığını internet üzerinden telefon görüşmesi yapıldığını alarm sistemiyle sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağı noktasında alarm şirketiyle görüşülmesi gerektiğini söyledi. Paradox alarm sistemi ile beraber ttnetin internet telefon hizmetini beraber kullanan var mı. Sıkıntı yaşayan var mı. Şimdiden teşekkürler.



  • Bu kampanyadaki telefon görüşmesi VOIP dediğimiz şey mi. Eğer öyle ise paradox alarm sisteminde kullanımda sorun yaşar mıyım?. 4440375 den bilgi alamadım. Söylenen sorun olursa teknik servis yardımcı oluyormuş. Şaka gibi.
  • Bunu Paradox'a sorman lazım dostum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takan arkadaşa sordum. Distribitör firma ile görüşüp dönebileceğini söyledi. Baştan sorun olabilir diye kestirip attı. emin olmadığı için sor dön dedim. Cevap gelene kadar kullanan arkadaş varsa buradan yardım isteyeyim dedim.
  • Konusu açılmışken bende soru sorim.Yeni aldığım evimde fiber var ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bana göre en uygun paket olarak 50 mpbs ve 200 gb adil kullanım kotası olan pakette karar kıldım hızı keşfet kampanyası olarakda modemde hediye olarak ilk 12 ay 77 tl ödüyeceğim sizce nasıl bu paket tavsiye edermisiniz varmıdır kullanan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.