Şimdi Ara

İki ses sistemi arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
13.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir ses sistemi almak istiyordum.Elime geçen bir hediye çeki (850tl) vesilesi ile araştırmalara başladım ettim derken 2 tane sistem arasında kaldım.

    Sistemler;

    -LG NA9640 (Bu sistemin yaklaşık 400-500 tl ucuz versiyonu gelecekmiş sebebide radyosuz olmasıymış)

    http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-NA9640

    -LG BH7540TW

    http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH7540TW

    Bu iki sistem arasında kalmamın en büyük nedeni ise alacağım sistemin hem müzik hemde sinema sinema olarak eşit oranda kullanacak olmam.

    soru 1: NA9640 sinema sisteminin yerini görürmü? yani film izlerken "keşke sinema sistemi alsaymışım" dermiyim?

    soru 2: BH7540TW müzik sisteminin yerini görürmü? yani müzik dinlerken "keşke NA9640 ı alsaymışım" dermiyim?


    Kısacası aklımda bir müzik birde sinema sistemi var.Müzik ve sinemaya aynı değeri veriyorum tavsiyelerinizi rica ediyorum.

    İyi forumlar :)



  • Ben satın aldım
    Tek cevap veriyim ulan iyiki almışım
    2sini keşke yan yana koyup aç bakalım anlarsın
    Gümüşlüğünniçinde cam raf vardı aşağı indi çok açamıcaksın sesini söylemedi deme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bucher B kullanıcısına yanıt
    aldığın 9640 mı?bugün bende mağazada denedim biraz çok iyiydi almayı düşünüyorum,radyosuz olan ne zaman çıkar acaba
  • Evet 9640 arx10 diye geçiyor hiç tereddüt etme teknosadan al hatta internetten üzeri aldım 300 tl hediye çeki ve bluray player hediyeli kaçırma derim.
  • Kullanan başka birileri Varmı? Z5500 den iyimi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Biz kullanıyoruz. Dediğin sistemle arada dağlar fark var. Sadece 1 büyük kolonu 1.20cm salonda kurulu normal günlük kullanımda seviye 9-11 geçmiyor. Bass Blast özelliği ile bass seviyorsan tatmin eder. 40 a kadar yolu var. 16 ya getirdğimde soba deliğini kapatan kapaklar düşüyor. 40a ilk kurulduğunda getirdik düğün salonunda kolonun yanında duruyormuşsun hissi veriyor. Bide ses arttımı kaliteyi kaybetme sorunu yok.Yerim var diyorsan vatandan alabilirsin. Teknosadan aldık bize teşir ürünü yolladılar. Çizik içindeydi. Akşamı aradık değiştirilsin diye kargoya veriliceğini söylendi 15 gün geçti ses seda yoktu. Bize gelen kutuyu bize yollamayıp teşire açmışlar ve sadece kolonları değiştirceklerdi. Bizde iadesini verip Vatan Bilgisayardan aldık 1899 liradan. Eğer gerçek anlamda hem müzik hemde ev sinama sistemi istiyorsan bu ürün sizi baya tatmin edicektir.

     İki ses sistemi arasında kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everamazan -- 15 Mart 2015; 15:14:11 >
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Eğer ev sinema sistemi alacaksanız ve 3000tl gibi bir bütçeniz varsa kesinlikle Lg vs gibi plastik kutulardan uzak durun.

    Onun yerine alttaki Pioneer 924 AVR'li ve Magnat supreme 802 5.0 hoparlör setini alın. Kesinlikle ve kesinlikle çok daha mantıklı ve uzun ömürlü bir sistem almış olursunuz.
    http://gsaelektronik.com/urun/pioneer-vsx-924---magnat-802-hct-sinema-sistemi_1981.aspx?CatId=141

    AVR ne ola ki diyorsanız da giriş seviye AVR'li ev sinema sistemleri diye bir başlık var. O konuyu inceleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Onlar uçmuş.
    http://www.gold.com.tr/lg-na9640p-2300w-4-2-kanal-bluetooth-ses-sistemi_u
    Goldda bu fiyat biz vatandan aldık 1899 liraya.
  • Arkadaşlar bu ürünü kullanan, deneyimlerini bizimle paylaşacak, evde kullanıalımı kolay mı, ses kalitesi gerçekten iyi mi? Sorularımızı yanıtlayacak üstadlardan destek alabilirmiyim acaba?
    Mağazada bende denedim ama evde ki kalitesini merak ediyorum? Lütfen yardımcı olurmusunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xbox2

    Kullanan başka birileri Varmı? Z5500 den iyimi?

    birönceki sistemim z5500 di,2 ye katlar bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenzo1975

    Arkadaşlar bu ürünü kullanan, deneyimlerini bizimle paylaşacak, evde kullanıalımı kolay mı, ses kalitesi gerçekten iyi mi? Sorularımızı yanıtlayacak üstadlardan destek alabilirmiyim acaba?
    Mağazada bende denedim ama evde ki kalitesini merak ediyorum? Lütfen yardımcı olurmusunuz?

    Evde kullanması kolay,ses kalitesi çok iyi,ben laptopla aux kabloyla bağlantı yapıp kullanıyorum,müziklerim flac formatlı ve dfx audıo enancher programının desteğiyle sesi gayet iyi alıyorum,n11 den aldım 1700e,sonuç olarak hem müzikde,hem filmlerde,hem de tv yayınlarında gayet başarılı sistem,sesi sonuna kadar açsamda bozulma olmuyor,tek eksiği biraz daha ışıklandırma falan olsa iyi olurdu
  • Bende de su an mevcutta Z5500 var.. Normal evimin salonunda kullanıyorum..film performansı mükemmel fakat müzikte okadar iddalı değil..bu cihazı çok beğendim ama apartmanda kullanmak sorun yaratırmı bilemiyorum birde sanırım cok büyük..bu büyüklüğe göre ses kalitesi gerçekten iyimi.?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt
    bende de su an mevcutta Z5500 var..
    Normal evimin salonunda kullanıyorum..film performansı mükemmel fakat müzikte okadar iddalı değil..bu cihazı çok beğendim ama
    apartmanda kullanmak sorun yaratırmı bilemiyorum birde sanırım cok büyük..bu büyüklüğe göre ses kalitesi gerçekten iyimi.? bazı kullanıcılar
    ürünün kötü olduğunu belirtiyorlar çok kararsız kaldım.. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar LG NA9640 alıp da kullanan var mı ? düzgün bir bilgi aktarabilecek yok mu aramızda alacağım düşünüyorum pek yorum yok. teşekkürlerrr
  • LG NA9640 kullanan varsa bende bilgi almak isterim. =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    LG NA9640 kullanan varsa bende bilgi almak isterim. =)

    bende araştırıyorum forumlarda pek yorum yok bir iki gün içinde alacağım ama biraz kullanan varsa bilgi almak istedim pek bilgi bulamadım ama bakalım inşallah yazarlar :)
  • biz evde kullanıyoruz nasıl yardımcı olabilirim.
  • Herkese Merhaba,

    Arkadaşlar ürünü ben de aldım fakat şimdilik kurmaya fırsatım olmadı. Nasipse bu pazar (17.05.2015) kurup bolca (PS3-TV-USB-BLUETOOTH) performans testi yapma imkanım olacak. Media markt taki eleman, mağaza içinde yeterince test edip kanıma girmişti. Son anda VATAN Bilgisayarın 1.499tl kampanyasını görünce almaya karar verdim. Yoksa ben de 9500 serisini alacaktım.

    Yeni ev kuruyorum, çeyiz babında . TV ünitesi biraz geç geldiği için şimdiye kadar kurmak nasip olmadı. Site içerisinde, bakalım ne kadar test edebilirsek artık.

    4everamazan , ön kolonlar için bulduğun çözüme bayıldım. Youtube 'dan izlediğim video sana ait sanırım. İlk izlediğimde beğenmemiştim fakat TV ünitesi geldikten sonra ben de ünitenin dolaplarını söküp, senin gibi tv nin yanına koyabilirim. Zira ünite çok derin olduğu için dolap içinde, tv görüntüsü yansıma yapıyor.

    Ürünü almak isteyen arkadaşlar, almış olanlar, artık buradan mesajlaşalım. Saçma sapan bir sürü zevzekce yorum dolanıyor ortalıkta.

    Herkese saygı ve selamlarımı sunarım,

    Can KINALI
  • cankinali C kullanıcısına yanıt
    H.olsun cihazınız. Bizim normalde tv ünitesi arkası dolu ve raflıydı. Arka tarafı söktük duvara montaj edip raflar koyduk öyle değerlendirdik. Normalde kolonları ayrı ayrı yerleştiricektik kablolu olduğundan gözükmesini pek istemedik. Tvyi duvara aldık. Hem göze güzel geliyor hemde seside bazı arkdaşlar berbat rezill rüsva diyorlarda ben bass blasttı açıp sesi 20 lere getirdiğimde balkon kapısı pimapen titriyor. Asma tavan titriyor. Sinama sistemi olmaz diende olabilir. Bu ses sisteminde gelip bizle keşke bir film izleyebilse :) Son olrak en son resimleri ekliyim. Kabloları gizledik. Rahatsız edici hiç mi bişeyi yok die sorarsanız. Müzik çalmadan ortadaki kutunun sesini açarsanız 15 ve üstü içindeki fan sesi artıyor. Bu müzik dinlerken duyuluyor mu derseniz duyulmuyor ses

     İki ses sistemi arasında kaldım. İki ses sistemi arasında kaldım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.