Şimdi Ara

TTNETİN Yeni Çakallığı ? (Herkesi ilgilendiriyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • düzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 30 Mart 2021; 3:58:55 >



  • Hat değerlerimde sıkıntı yok benim.Fakat ilginç şekilde 4 gündür akşamları internetim aşırı yavaşlıyor.Sayfalar dahi açılmıyor.Belli bir saatte başlayıp belli bir saatte bitiyor.Yoğunluk olduğuna inanmıyorum 4 günde internet kullanıcısı sayısı 2 katına mı çıktı sanki.4 gün önce hızım 8den 16ya çıktı.Desteklememe gibi bir durum da söz konusu değil gündüzleri filan çok iyi oluyor hızlar.Bilerek yaptıklarını düşünüyorum.Her türlü çakallığı yapar bu ttnet.
  • Dediğiniz de haklısınız yalnız bu TTNet'in can sıkıntısından düşürmek yerine o Telefon kablolarının geçtiği yer altına su girdiğinde de böyle sorunlar hatta şaka gibi kurumasını beklenilen zamanlar oluyor. Şu anda böyle bir sorunum yok hattım 15 destekliyor ama Tivibu stabil bağlantı istediği için 14 veriyorlar. Bilgilendirdiğiniz için sağolun, inşallah bir daha olmaz.
  • ben teşekkür ederim, Maksat insanlar mağdur olmasın.
    En azından verdikleri paranın karşılığını alabilsinler.
  • Hattim 16 aliyordu 4 aydır. Seviniyordum.

    Gecen gunlerde hizim 13 e düştü,aradim hattiniz bu kadar destekliyor kopabilir dedi. Hizinizin bir kademe daha dusmesi gerekir dedi. Bende yok kalsin dedim. Bende bir cakallik düşündüm.

    tivibu alicam 1 ay denemelik ve hizim 16 ya cikacak eminim. Cunku tivibu alinca ek hiz alani vs ekliyorlar tivibu o bant genisliginden gerektiginde harciyor.


    Bide bence mbit e gore para odenmeli ornek 1 mbit aliyorsum 16 mbit parasi odememeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressione kullanıcısına yanıt
    hemen ttneti ara. download hizimin 16383 olarak yukseltilmesini talep ediyorum. de
    hattinizda kopma olacak dicek. kabul ediyorum bir sorun olursa ben tekrar ilgilenir ararim sizi bunu yukseltin de. pasa pasa yukseltiyorlar banada dediler aynilarini. ara ve sonucu paylas lutfen guven bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.