Şimdi Ara

Odalardan Kaçıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ahah, hep derim herekse bir hobi lazım diye. ben de profesyonel odadan kaçışçı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum sanırım :D Olayı biliyorsunuzdur aslında: bu eskiden oynadığımız odadan kaçış temalı internet oyunlarının etten kemikten, fiziksel halini yapıyorlar. Bildiğin odaya giriyorsun, adamlar kamerada izliyor, yapamadığın yerde ipucu veriyorlar hoparlörden falan.

    Bugüne kadar bu alanda en eğlendiğim anım, ofisten bir ekiple 5 kişi gittiğimiz Mazeup diye bir mekanda oldu. Bugüne kadar çıkmış sanırım bütün browser bazlı odadan kaçış oyunlarını oynamış biri olarak, mazeup'daki oyun aralarında en iyisiydi diyebilirim. Bir de iş arkadaşlarıyla gidince abi öyle bir gaza geldik ki, puzzle'ları çözeceğiz diye nasıl ortalığı birbirine katıyoruz, nasıl yırtılıyoruz falan Sonunda bir 5 dakika kala falan, biraz da yardım alarak bulabildik ama felaket güldük.

    Burada eminim bu tür oyunlara meraklı birileri vardır. Tavsiyeesi olan, komik hikayeleri olan falan var mı? Birlikte odadan kaçalım :D







  • Orta okul zamanı hep oynardım odadan kaçış oyunlarını, gerçek odadan kaçış temalı bir yere henüz gitmedim gerçekten oyundaki kadar ayrıntı ve heyecan var mı? Mesela yatağın altına dolabın üstüne falan gizlenmiş olabiliyor mu nesneler?
  • Çok fazla ipucu vermeyeyim, ama evet, kesinlikle oluyor. Bazı gizlenmiş nesneleri bulduğumda resmen dumur oldum. Öyle yerlere gizlemişler ki aklın çıkıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.