Şimdi Ara

[TR'de İLK] BENQ XL2411Z 144HZ Oyuncu Monitörü İncelemesi [Gönüllerin Kralı] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
3
Favori
33.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ayarlarınızı paylaşır mısınız?
  • Bu monitör ps4 icin uygun mudur?hem ps4 hem pcde kullanabilecegim bi monitör arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Hocam süper eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz

    Bu monitör ps4 icin uygun mudur?hem ps4 hem pcde kullanabilecegim bi monitör arıyorum

    PS4 HDMI kullanıyorsa uygundur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FearDive

    Merhaba,

    İlk açılımdan sonra arka direk kısmının arka bolumunden bulunan ufak jelatını cıkar sonrasında push yazan bir yazı goreceksın parmagınla bastırıp yukarı doğru çekebilirsin. İlk açılışta biraz güç isteyebilir parmağınla sıkı bir şekilde bastırırken aynı anda yukarı cekmeye calısırsan kilidi açılıp yukarı doğru yükselmeye başlayacaktır.

    Aşağıdaki video sana biraz yardımcı olabılır

    https://www.youtube.com/watch?v=QdP-nTGKm6c

    çok sağolasın cahil gibi yapamıyordum teşekkürler




  • 144hz CS:go oynayamiyorum ekranda yirtilmalar oluyor. Ayrica eski monitorumde 720p`den 1080p`ye gectigimde cok net bir fark oluyordu ancak bu full hd olmasina ragmen 720p ile 1080p arasinda hic bir fark yok. Bir ayar felan mi yapmamiz gerekiyor?
  • incelemelerden sonra kendimde test edip inceleme fırsatı buldum gayet başarılı monitör yapmışlar
  • Insan suna dahili hoparlor koyar.Gidip ayrıca 50-100tl verip hoparlör alması ayrı dert, ekstra kablo karmaşası ayrı dert.Sadece bu yuzden en yakın rakipleri asus VG248QE ve viewsonic vg2401mh daha onde benim gözümde.Derseniz ki buna para verebiliyosan git bi de gaming kulaklık al o başka :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otebostan -- 16 Şubat 2016; 2:24:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renk konusunda çok tutarsız monitor, rakipleri 144hz monitorleri inceleme fırsatım olmadı fakat renkler ciddi derecede yanlış, daha önce de tn panel kullandım fakat bu kadar kötü değildi renk tutarlılığı, contrast ve brightness her iksini de 0 değerine aldığımda ancak biraz toparlanıyor renkler, bu konuda hassasiyetiniz varsa rahatsız olabilirsiniz, sırf oyun performansı için katlanılabilir bir eksiklik değildi benim için, iade ettim o yüzden, deneyip öyle karar verin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darius

    renk konusunda çok tutarsız monitor, rakipleri 144hz monitorleri inceleme fırsatım olmadı fakat renkler ciddi derecede yanlış, daha önce de tn panel kullandım fakat bu kadar kötü değildi renk tutarlılığı, contrast ve brightness her iksini de 0 değerine aldığımda ancak biraz toparlanıyor renkler, bu konuda hassasiyetiniz varsa rahatsız olabilirsiniz, sırf oyun performansı için katlanılabilir bir eksiklik değildi benim için, iade ettim o yüzden, deneyip öyle karar verin..

    İlk kutudan çıkınca ayarsız geliyor. Standart ya da Photo modunda renk sıcaklıkları ile oynamanız gerekiyor.
  • Alan arkadaşlar ayarlarını paylaşabilir mi ?
  • ürünü satın aldım bugün elime ulaştı. csgo oynarken cok daha akışkan bir görüntü elde ediyorsunuz, bu da verdiğiniz tepkimeleri epey hızlandırıyor. monitörle ilgili kafama takılan tek birşey var. yenileme hızını 144 hz e cektiğimde masaüstündeki görüntünün kalitesi biraz düşüyor. yakından bakıldığında çizgiler görüyorum. yenileme hızını düşürdükçe bu çizgiler azalıyor, 60 hzde tamamen kayboluyor. kablo olarak dvi dual link kullanıyorum. konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
  • İlk mesajda monitör çok parlıyor ve açısı biraz kötü. Kullanan arkadaşlar bu durumdan rahatsız mı nedir durum?

    asus vx239h kullanıyorum ekranda en ufak bi parlama ve açıdan kaynaklanan bozulma yok
  • full HD uydu alıcı deneyen var görüntüsü nasıl kanal logo yazılar net mi tv olarak kullamak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

    144hz CS:go oynayamiyorum ekranda yirtilmalar oluyor. Ayrica eski monitorumde 720p`den 1080p`ye gectigimde cok net bir fark oluyordu ancak bu full hd olmasina ragmen 720p ile 1080p arasinda hic bir fark yok. Bir ayar felan mi yapmamiz gerekiyor?

    konsola fps_max 144 veya 180 falan yaz,öyle dene
  • bende bu monitörü alalı yaklaşık 3 ay oluyor. şu ana kadar aldığım hiçbir üründe bu kadar sorunla karşılaşmadım. ilk aldığımda biri mavi biri kırmızı 2 tane sıkışmış piksel hatası çıktı güç bela değiştirdik. yerine gelende siyah ekranda ciddi anlamda bulutlanma ve kenarlardan mavi ışık sızmaları vardı onuda servise gönderdim tekrar değişti. birkaç gün önce 3. monitör geldi sıfır açılmamış kutuda bunda da yine siyah ekranda homojen olmayan bir görüntü yani ekranın ortasından her iki yana doğru uzanan ve kenarlarda yay şeklinde kabaca şuna benziyor(---) daha az siyah olan bulutlanma diyebiliriz ama önceki kadar bariz değil ve yine siyah ekranda görünen birbirine çok yakın beyaz renkli 2 tane sıkışmış piksel hatası mevcut. ayrıca sağ alt tarafta yine mavi ışık şeridi beliriyor. bütün hataların ortak noktası hepsi siyah ekranda ortaya çıkıyor. 3 farklı üründe de hata çıkmış olması olasılık ötesi birşey. artık servise göndermekten monitörü kullanamadım ve bu işten iyice sıkıldım. belki 4. gelse ondada sorun çıkacak. artık her gördüğüm televizyona monitöre siyah ekran açıp bakıyorum bundaki hiçbir sorun onlarda yok. bu monitörü almak isteyenlere tavsiyem uzak dursunlar.




  • ilk aldığım monitördeki piksel hataları
    Bu mesaja eklenen görseller:

  • bunlar 2. monitörün resimleri ekranda bulutlar dolaşıyor.
    2. resimdeki 5 yıllık lg led tv nin siyah rengi 100bin kere daha iyi.
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • bu da gelen 3. monitör beyaz renkte 2 tane sıkışmış piksel ve bir arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi kenarlara yakın yerde ( ) aynen bu şekilde siyah alanlar mevcut.
    acaba diyorum bu alanların altında ekranın iç tarafında bir şey mi var. ayrıca sağ alt köşede mavi ışık seridi görülüyor.
    sonuç olarak benim gibi ışığı kapatıp cs:go oynuyorsanız arada siyah ekran geldiğinde bunları sürekli görürsünüz.
    tekrar servise göndermeye korkuyorum kararsızım gelen gideni aratabilir çünkü
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • dr.sun13 D kullanıcısına yanıt
    Hocam monitörleri nerden alıyorsunuz iade ilerilerini Nasıl yapıyorsunuz? Bende bu monitörden almak istiyorum ama özellikle son fotoda kalite berbat ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.