Şimdi Ara

ACER XB270HU: 27'' IPS Monitör --> 2560x1440, 144Hz, 4ms, G-SYNC, ULMB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
9.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acer 2560x1440, 144Hz, G-SYNC özellikli 27'' IPS monitörünü duyurdu. XB270HU model kodlu bu monitör sayesinde oyuncular artik IPS'lerde oyun oynayabilecek gibi gözüküyor. Mart ayinda piyasaya sürülecegi belirtilmis. Ben bu monitörü beklerim arkadaş!

    http://us.acer.com/ac/en/US/press/2015/151682
    http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-g-sync-worlds-first-144hz-ips-monitor-unveiled
    http://www.blurbusters.com/breaking-news-ips-144hz-coming
    http://www.guru3d.com/news-story/acer-xb270hu-144hz-ips-and-g-sync.html
    https://pcmonitors.info/acer/acer-xb270hu-with-2560-x-1440-144hz-and-g-sync/

     ACER XB270HU: 27'' IPS Monitör --> 2560x1440, 144Hz, 4ms, G-SYNC, ULMB

     ACER XB270HU: 27'' IPS Monitör --> 2560x1440, 144Hz, 4ms, G-SYNC, ULMB

     ACER XB270HU: 27'' IPS Monitör --> 2560x1440, 144Hz, 4ms, G-SYNC, ULMB




    GÜNCELLEME (06.05.2015):
    Monitör an itibariyle Türkiye'ye gönderim açık olarak Amazon'da satışta! Amazon linkini, Türkiye'ye gönderimler için kargo ve gümrük masrafları dahil Amazon fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz:

    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00UPVXDA8/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

    AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days):
    Order Summary
    Items: $799.99
    Shipping & handling: $84.19
    Total before tax: $884.18
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $159.15
    Order total: $1,043.33

    AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 business days):
    Order Summary
    Items: $799.99
    Shipping & handling: $257.07
    Total before tax: $1,057.06
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $190.27
    Order total: $1,247.33



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 19 Mayıs 2015; 12:57:46 >







  • Çok çok iyi bir haber bu. Aylardır forum forum dolaşıp böyle bir monitör istediğimi söylüyordum. Nihayetinde çıkacak. Tepki süresi de önemli tabi ama 5ms'den fazla olmaz gibime geliyor. Asus da böyle bir monitör tanıtmış aynı Günler'de. 2K+120Hz+5Ms özelliklerine sahip ama g-sync'den bahsedilmiyor. Bu monitörün de Çıktığı iyi oldu. Yoksa asus ROG swift modelindeki gibi ütopik bir fiyatlandırmaya başvururdu yine. Umarım fiyatı 600$ seviyesinde olur :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

    Çok çok iyi bir haber bu. Aylardır forum forum dolaşıp böyle bir monitör istediğimi söylüyordum. Nihayetinde çıkacak. Tepki süresi de önemli tabi ama 5ms'den fazla olmaz gibime geliyor. Asus da böyle bir monitör tanıtmış aynı Günler'de. 2K+120Hz+5Ms özelliklerine sahip ama g-sync'den bahsedilmiyor. Bu monitörün de Çıktığı iyi oldu. Yoksa asus ROG swift modelindeki gibi ütopik bir fiyatlandırmaya başvururdu yine. Umarım fiyatı 600$ seviyesinde olur :D

    Ülkemizdeki fiyatı ASUS olanlar için 4000 TL civarını bulacaktır.

    ACER için ise yine 3000 TL civarı olacaktır diye düşünüyorum. ASUS Rog Swift'ten aşağı fiyatları olmaz.
  • Acer Mart, Asus Temmuz gibi ürünlerin satışa çıkacağını açıklamış. Bence yakında ROG fiyatı düşmeye başlar. Daha sahneye diğer markalarda geleceğine göre bence bunlar bugünkü ROG fiyat seviyesinden çıkar. Şahsen daha üstü fiyatlandırma beklemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 10 Ocak 2015; 11:06:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaja nvidia'nın açıklamasının bulunduğu geforce.com linki eklendi. Yeni bilgiye göre bu monitör Ultra Low Motion Blur (ULMB) teknolojisini de destekliyor ve G2G 4ms response time değerine sahip.:
    "Engineered by Acer, the 2560x1440 XB270HU is the world’s first 144Hz IPS gaming monitor, the world's first IPS G-SYNC gaming monitor, the first IPS gaming monitor to also support NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) technology, and one of the world’s first IPS monitors with a response time of only 4ms G-to-G."
  • Evet arkadaşlar, ürün İngiltere'de ön siparişe açıldı. Fiyatı ise 690 sterlin yani yaklaşık 2455 tl'ye denk geliyor. (Kesin resmi fiyat değil ama site bu rakamdan ön sipariş alıyor şu an) Ayrıca Tft central'da da 700 euro olacağından bahsediliyor. Bu rakam Amerika'da 700 dolar olursa acımam Ben Amerika'dan alırım bu monitörü. Asus'un monitörü de 700 dolardan satılacağı için rekabet olsun diye fiyatı biraz daha indirebilir acer belki. Ön siparişi açan İngiliz sitesine şuradan ulaşabilirsiniz:http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-077-AC&groupid=17&catid=948&campaign=affiliate/tag




  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    PG278Q'ya indirim gelsin artık.

    Ekleme: PG278Q'ya indirim gelmesini istemeyenler var herhalde ki bu mesaj eksilenmiş. Bu nasıl bir kafa, merak ettim cidden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 10 Mart 2015; 9:23:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Genelde İngiltere fiyatlarının Amerika'ya göre pahalı olduğunu düşünürsek, İngiltere'yle benzer fiyatlarda Türkiye'de satılabileceğini düşünüyorum. Tabii Amerika'da daha uygun fiyatla ve daha erken çıkacağına göre bir Amazon siparişi oldukça mantıklı olabilir.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Şahsen IPS panel varken TN panelli bir monitöre 2.000 Tl vermem ben. :D IPS'in renklerdeki başarısı, 2-3 ms daha fazla gecikme süresinden daha önemli bence.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda haklısın ama kullanım amacına göre de değişiyor bu.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanım amacı oyun olsa da bu yeni nesil IPS monitörlerin çıkışı TN panelleri açı hassasiyetleri ve renklerdeki göreceli başarısızlığı nedeniyle bence geri plana atıyor. Bende Asus VG248QE var ve azıcık aşağı kaykılıp oynamak istediğimde ekranda görüntü kaybı oluşuyor. Renkler zaten ayrı bir hikaye.

    Bence 2015 oyuncuların hızlı IPS'lere geçiş yapacağı yıl olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 26 Ocak 2015; 14:17:26 >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    VG248QE'nin rengini beğenen varsa da henüz ben denk gelmedim. Bu monitörden PG278Q'ya geçen bir arkadaşım, alakasız derecede fark olduğunu söyledi. Düşün ki, ikisi de TN panel bir de.

    Ha bu demek değil ki kimi TN panel monitörler IPS'lere göre iyi? Değil tabii ki. Ancak, nasıl ki her IPS monitörün verdiği görüntü bir değilse, aynı durum TN panel monitörler için de geçerli.

    Ama dediğinde haklısın. IPS'ye geçiş hızlanacak. Ben ki, şu forumun donanım bölümünde takılan kişiler ararsında, belki de en uzun süredir IPS monitör kullanan kişiyimdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar niye hareket yok anlamadım ben Çok beklenen/beklenmesi gereken bir monitör sonuçta
    Ama bence tasarımı düzenlemesi lazım Acer'ın. Daha "oyuncu monitörü" gibi gözükmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

    Arkadaşlar niye hareket yok anlamadım ben Çok beklenen/beklenmesi gereken bir monitör sonuçta
    Ama bence tasarımı düzenlemesi lazım Acer'ın. Daha "oyuncu monitörü" gibi gözükmesi lazım.

    Hocam ben pusudayım. Bence çoğu arkadaş Asus PG278Q aldı ve IPS dünyasındaki bu gelişmeleri takip etmiyor. Oldukça maliyetli monitörleri bir kere alınxa hemen değiştirmek olmuyor. Kalan sağlarsa bizimdir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben de pusudayım Şayet monitör çıktığında herhangi bir yönden hayal kırıklığı olmazsa ben direkt almayı düşünüyorum. Hatta monitör için (ve birkaç başka seveple) R9 295X2 ekran kartımı bile satıyorum Biz IPS ekranda asıl grafikleri 144Hz ile görürken, ROG Swift'çiler en iyi TN panel bizde diye konuşadursunlar kendi aralarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte monitörümüz yetkin kişilerin testleri altında. Sonuçlar harika! Asus Rog Swift'inde bulunduğu motion blur testlerinde pratikte en iyi sonucu veren monitör olduğu yorumu yapılmış: "All things considered we felt that the Acer XB270HU performed the best in these specific tests." Renk kalitesi, görüş açısı genişliği gibi zaten beklenen IPS avantajlarının yanında oyun odaklı parametreleride çok iyi gözüküyor. Örneğin Lag testi sonuçları inanılmaz iyi, total lag süres iAsus Rog Swift de dahil tüm monitörlerden daha düşük.


    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_xb270hu.htm

    Yorum şu şekilde tamamlanmış: Move over Asus ROG Swift PG278Q, in our opinion we've got a new king of gaming monitors!




  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Haber için teşekkürler. İncelemeyi okucam şimdi. Monitor gerçekten çok iyiymiş dediklerine göre. Bence tek eksi yönü Tasarımı. Acer kendi çarpınca "Gamer" Bir tasarım sunmaya çalışmış ama Asus ROG Swift'i gördükten sonra biraz Şirin gözüktü monitör bana. Daha agresif ve oyuncular için üretildiğini belli eden bir tasarım olsaymış keşke. Herneyse olan olmuş incelemede belirtmişler zaten "Final sample" diye. Hiçbirşey mükemmel değildir zaten (ama bu sefer çok yaklaşmışlar. Keşke acer, tasarımcılara biraz daha gece mesaisi yaptırsaymış )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karımı boşarım, çocuğumu keserim bu makinayı alırım gerekirse. ne zaman gelecek acaba tr'ye ve fiyat ? var mı acaba bilgisi olan beyler?

    beyler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civic si

    karımı boşarım, çocuğumu keserim bu makinayı alırım gerekirse. ne zaman gelecek acaba tr'ye ve fiyat ? var mı acaba bilgisi olan beyler?

    beyler ?

    Hocam henüz satışı başlamadı yurtdışında da. Nisan ayı başı gibi çıkar, Türkiye'ye gelişi henüz belli değil. Ben şahsen en kötü amazon'dan sipariş veririm diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buyukbang

    quote:

    Orijinalden alıntı: civic si

    karımı boşarım, çocuğumu keserim bu makinayı alırım gerekirse. ne zaman gelecek acaba tr'ye ve fiyat ? var mı acaba bilgisi olan beyler?

    beyler ?

    Hocam henüz satışı başlamadı yurtdışında da. Nisan ayı başı gibi çıkar, Türkiye'ye gelişi henüz belli değil. Ben şahsen en kötü amazon'dan sipariş veririm diye düşünüyorum.

    Nisan ortası gibi gelicekmiş. 3000-4000tl arası fiyat
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.