Şimdi Ara

neden yönetimden biri çıkıpta şunu söylemiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • biz artık Cüneyt Çakır ve özellikle Bülent Yıldırım'ın derbi maçlarımıza verilmesini istemiyoruz.bunu diyemezler mi?



  • bizim yönetimimizin sıkıntısı ve yetersizliği burda ortaya çıkıyor. bizim derbi maçları bu hakemler yönetmesin.son yılların istatistiğine bi bakın.varsın yenilelim yine hiç sorun değil.ve ne olursa olsun kesinlikle ligin 2. yarısındaki derbi maçlarımızı en azından başka hakemler yönetsin varsın onlarla yenilelim
  • Tek o ikisi değil ki böyle saymaya kalksak bütün hakemler
  • yabancı hakem atasınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hocam varsın öteki hakemler olsun yenilelim sıkıntı yok. ama dünyanın yok bilmem iyileri arasında yok bilmem ne. asıl bizi üzen bu nokta. zaten burdan vuruyolar bizi en iyi hakemi atadık diye. yine söylüyorum yönetim kesinlikle sezonun 2.yarısındaki derbilerden önce çıkacak ve biz cüneyt çakır ve bülent yıldırımı derbi maçında görev almasını istemiyoruz diyecek.
  • ne zaman ki cüneyt çakır çıktı piyasaya biz derbi merbi kazanamamaya başladık. her derbi maçında cüneyt çakır yaktı bizi.

    kim ne derse desin.
  • "Beşiktaş ağır taştır, altında kalırsınız." http://arsiv.taraf.com.tr/haber-besiktas-agir-tastir-altinda-kalirsiniz-142965/
  • Normal maçları bilmem de . Özellikle derbi maçlarda hakemlerimizi zor durum da bırakmamak için,derbi maçlara, yabancı hakem atanması düşünüşmeli.
  • günlük Beşiktaş bölümü hakem konusu
  • matias_27 M kullanıcısına yanıt
    Sen sizin yönetimin açıklamaları anlaşılan pek takip etmiyorsun. Bizle oynadığınız maç öncesi sizin yönetim buna benzer hatta daha ağır bir açıklama yapmıştı. Ayrıca bu tür maç öncesi açıklamalar kimseye fayda sağlamamakta çünkü ne zaman bir takım bu şekilde derbi maç öncesi açıklama yapsalar o maçı yönetem hakem ya o takım adına yada rakip takım adına hatalar yapıyorlar.

    Hele tek kale oynadığın yada çok iyi oynadığın rakibin doğru düzğün posizyona giremediği maçı 2-0 veya 3-0 kazandığında o maçta hakem rakip takımın bir penaltısını vermezse yada senin bir oyuncunu maç 0-0 veya 1-0 iken atmamışsa hakemin o kararı maçın önüne geçiyor.

    Hem rakip mağdur olmuş oluyor hem sen mağdur olmuş oluyorsun çünkü sen maç boyu çok iyi oynamışsın ve halk ederek maçı kazanmışsın ama hakemin tek hatası yüzünden senin maç boyu sergilediğin tüm güzel oyun hiçe sayılıyor.

    Sen hakem hatası yüzünden maç kazanmış oluyorsun. Hatta söyle düşün bir maçı 3-0 kazanmışsın ve maç 3-0 iken hakem rakibin penaltısını vermemiş oluyor yani o penaltı verilmiş olsa sadece skor 3-1 olacak ama sanki o penaltı verilmedi diye sen maçı kazanmışsın gibi lanse ediliyor.

    Bunu tüm takımlar adına yazıyorum. Bak son hafta Fenerbahçe-İ.B.B 2-0 yendi ve maç 2-0 iken tartışmalı bir posizyon oldu Egemenin kolları arkasındayken koluna top çaptı bir Gs taraftarı forumda Fenerbahçe yine hakemle kazandı diye yorumlar yazdı. Pozisyon penaltı değil ama diyelim penaltı verilmiş olsa skor 2-1 olacak yani maçı yine Fenerbahçe kazanmış olacak ama o penaltı verilmedi diye maçı Fenerbahçe hak etmeden kazanmış gibi bir Gs taraftarı yorum yazmış.

    Ayrıca şu an derbileri yazdığın iki isim dışında yönetebilecek doğru düzğün hakem yok. Ayrıca emin ol başka hakem atansa ve hata yapsa yorumcular, bu forumdaki renktaşların hatta sen dahil Cüneyt Çakır ve Bülent Yıldırım dururken bu maça neden bu hakem verildi demeye başlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    günlük Beşiktaş bölümü hakem konusu

    Günlük Beşiktaş bölümünde Galatasaraylı mesajı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki taraftarımız neden artık saha içindeki yanlışları görmeye çalışmıyor?
    Şu galatasaraya yeniliyorsan şapkanı önüne koyup düşüneceksin,6 derbide sıfır çekiyorsan da keza öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylı arkadaşların bu konuda konuşmaya bence çok hakları yok lakin zamanında kendi başkanları hakemi istemiyoruzu geç, bu arkadaş düdüğü asacak dedi ve astı. Biz kritik etmişiz çok mu.
  • Hakemler Besiktas dusmani degil. Sadece Gs ve Fb den cekindikleri kadar bizden cekinmiyorlar. Bu yuzden hakemle ugrasmanin faydasi olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemle ugrasmak lazim. Bizim medyamiz bile sucu once bizde ariyor. Renklilerin medyasi gibi taaruza gecmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.