Şimdi Ara

google play store uygulaması (işlem.com.android.vending) beklenmeyen bir şekilde durdu sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
32.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • android telefonumu rootladım ve root öncesi sistem programı olarak hafızayı dolduran ve kesinlikle silemediğim programların çoğunu silerek hafızada yer açtım, google play da bunlardan biriydi, kullanmak istediğim programların apk dosyalarını internetten bulup, taratarak temiz olanları yükledim ve çok stabil bir telefon elde ederek kullanmaya başladım ancak zaman geçtikçe istediğim bazı apk ları google play haricinde bulamamaya başladım, google play ise kurmak için bir sürü google play apk dosyası indirerek kurdum ancak çalıştırdığımda hep google play store uygulaması (işlem.com.android.vending) beklenmeyen bir şekilde durdu hatası aldım, gel zaman git zaman telefonu kullanırken bugün yine değişik google play apk ları yükleyerek yaptığım denemelerde yine aynı hatayı aldım, link2sd programı ile program dosyasını sistem dosyasına çevir dedim ve telefonu yeniden başlattım meğer çözüm bu kadar basitmiş,
    YANİ google play store uygulaması (işlem.com.android.vending) beklenmeyen bir şekilde durdu HATASINI ALIYORSANIZ LİNK2SD PROGRAMI İLE GOOGLE PLAY DOSYASINI SİSTEM DOSYASINA ÇEVİRİP TELEFONU TEKRAR BAŞLATMANIZ YETERLİ.







  • Bu dediğinizi nasıl yapabiliriz

    Otomatik yükle deyince tüklemeler başladı :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umah -- 27 Mayıs 2015; 9:50:50 >
  • umah U kullanıcısına yanıt
    Samsun glaxy ace telefonums root attm birde android sürümünü yükseltim GOOGLE PLAY ACILMIYOR. (COM.ANDROÎD.VENDÍNG) DIYE DURDURULDU DIYOR NASL CÖZEBILIRIM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umah U kullanıcısına yanıt
    Samsun glaxy ace telefonums root attm birde android sürümünü yükseltim GOOGLE PLAY ACILMIYOR. (COM.ANDROÎD.VENDÍNG) DIYE DURDURULDU DIYOR NASL CÖZEBILIRIM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç gördüm belki başkasına faydası olur dıye yazıyorum;saat ve tarih ayarlarında sorun varmış,onları ayarlayınca sorun halloldu dıye hatırlıyorum.
  • konuyu hortlatacam ama aynı sorun bendede var..çözülmüyor
  • Hortlat hocam çözüm bekleyen bir sürü kurban var.
  • karizmamb kullanıcısına yanıt
    bu paylaşımınız varya, cüzdanımı en az 1.500 tl'den kurtardı :-) eşimin telefonunda google play store denen zımbırtı bir türlü facebook'u yüklemeye izin vermiyordu. kısacası başka hiçbirşey yüklemeye gerek kalmadan, link2sd uygulaması bulunan bir sitede facebook lite versiyonunu bularak yükledim, mükemmel oldu :-) çok teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalurji38 -- 13 Haziran 2016; 15:20:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.