Şimdi Ara

Ürün değişimi IMEI kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, forumda arama yaptığımda eski tarihli bilgilere ulaştım ancak belki daha kolay ve hızlı bir yöntem gelişmiştir umuduyla tekrar bilgi rica ediyorum.



    2014 OCAK ayında Amerikadan alınan Iphone 5s telefonum, garanti kapsamında Amsterdam Apple Store tarafından değiştirildi.
    Yeni verilen telefonun IMEI bilgisi farklı olduğundan ve pasaporta kayıt hakkım olmadığından dolayı şu anda telefon kullanım dışı durumda.

    Apple Store'dan telefon ile destek aldığımda, değişimi yapan Apple Store'un bir döküman vereceği, benim de bu dökümanı BTK'ya kargolayacağımı belirttiler.
    Son zamanlarda bu tarz bir işlem yapan oldu mu? Ne kadar sürüyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim.


    Selamlar..



  • Artık bu işlem e devletten oluyor o belgeyi tarayıp e devletten gönder eğer mailine atıcaklarsa direk belgeni e devletten yine onu pdf yada jpeg olarak gönderiyorsun, 5-10 güne çözülüyor, bazen ertesi güne bile açılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bu konunun ayrıntılı tartışılmış hali var ve çok eski de değil. Yaklaşık 1 ay öncesi.
    Değişim yaptığın yerden isteyeceksin. Özellikle firmanın (mağazanın) antetli kağıdı üzerine olacak. İmza, mühür, kaşe, logo olmasına dikkat et. İlave olarak bilgilerde kesinlikle elle yazılan yer olmasın.
    Bu dediklerimi harfiyen karşıdan (apple) istersen sana mail ortamında pdf olarak belgeyi göndersinler sen de BTK ya e-devlet üzerinden ilet. İşlemin olacaktır. Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.