Şimdi Ara

Çocukken izlediğim korku çizgi filmi YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 10-11 yıl önce bir korku çizgi film cd si almıştım. O zamanlar inanılmaz güzel gelmişti ve defalarca izlemiştim. Şu an aklıma takıldı ama adını bir türlü hatırlayamıyorum saatlerdir arıyorum.
    Hatırladığım şeyler cd nin içinde 3 ayrı hikaye vardı. Birinde kötü kalpli bir gece bekçisi mezarlıktaydı. Bunun yanına hayalet gelip bunu baya bir korkutuyordu, mezar falan kazdırıyordu. İkincisinde aşırı yağmurlu bir günde adamın biri eski bir hanın kapısını çalıyordu kapıyı yaşlı bir kadın açıp yer yok falan diyordu ama adam baya ısrar edince içeri alıp çok köhne bir oda veriyordu ve dikkat et burası lanetli falan diyordu. Adam odada uyurken dolabın içinden yaşlı bir hayalet çıkıyordu ve serbest kalıyordu sanırım. Üçüncüsünde bir adam rüzgarlı bir günde şarkı söyleyerek yürüyordu. Sonra bir hana oturuyordu handa güzel bir kadınla tanışıyordu ama kadın çok korkuyordu ve telaşlıydı kurtar beni falan diyordu. Bunlar handan çıkıp at arabasına biniyordu ama giderlerken arkalarından at arabasıyla hayaletler peşliyordu bunları.
    Nerden aklıma takıldı bilmiyorum.Görmüş olma olasalığınız düşük, çünkü bildiğim kadarıyla tv de falan verilmedi bu yanlızca cd deydi. Bilen hatırlayan yardım ederse süper olur. Ders çalışamadım bugün şunun yüzünden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jewish -- 2 Ocak 2015; 23:32:01 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.