Şimdi Ara

Ekip Arıyorum (MG1)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, ben Eray. 21 yaşındayım. İlk 10 galibiyetle MG2 rütbesinde başlamıştım fakat tek gire gire bayağı rütbe düşüp Mayıs gibi rekabetçiye girmeyi bırakmıştım. Kasım sonu gibi tekrar rekabetçiye girmeye başladım. Bu süre zarfında 61 wine ulaştım. Bu 2. MG1'e çıkışım ilki de kısa bir süre önceydi ama çok uzun sürmeden düşmüştüm yenilgilerden dolayı. Şuan da 8 maçta 5 yenilgi ile rütbe kritik durumda açıkçası. Birlikte oynadığım takımdaki çoğu kişi oyunu bırakınca ben de yeni bir ekip arayışına girdim. 18 yaş üstü ve yakın rütbemde olan (tercihen eşit veya yüksek) bir ekip arıyorum. Genelde TeamSpeak veya oyun içerisinde iletişimi sağlarım ama gerekliyse Skype da kurabilirim. Gündüzleri neredeyse bütün gün Steam'de aktifim ama 1-2 maçtan fazla oynayamayabilirim. Genelde akşamları daha uygun oluyorum.

    AWPer değilim ama AWP kullanmayı severim. Fakat ortadan karşı AWPer ile uğraşmak yerine örneğin longtan adam düşürmeye çalışmak veya arkadan temizleyerek gelmek oyun tarzıma daha uygun ayrıca SSG kullanamıyorum :) AK47 - M4a4 kullanmaktan çekinmem. Steam profilimde "ekran görüntüleri" sekmesinden bazı maçların skor tablosuna bakabilirsiniz. Ayrıca konunun en altında paylaşacağım videolardan da az çok oyunum hakkında fikir edinebilirsiniz.

    Not: Steam'den her gelen arkadaşlık istediğini kabul etmediğimden bu konuyla ilgili ekliyorsanız mutlaka konu altına veya özel mesaj yoluyla nickinizi bırakın.
    Not2: Son bulunduğum ekip Dust2'ci olduğundan dolayı bir süredir D2 haritasına tıkılı kaldım. Diğer haritalarda ilk başlarda biraz sıkıntı çekebilirim

    Steam Profilim:http://steamcommunity.com/id/erayg


    https://www.youtube.com/watch?v=PsYfcwO7LOE

    https://www.youtube.com/watch?v=4EoiTmC0G0E







  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Ekledim
  • Günceldir. İlgilenen arkadaşlar ekleyebilir
  • http://steamcommunity.com/profiles/76561198141278296/
    n4-mg1-mg2 düşüp çıkıyorum eklersen oynarız :D
  • Eyvallah. Güzel oyunlardı
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    Her zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.