Şimdi Ara

sapphire 7850 ekran kartı tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende sapphire ekran kartı var hdmi çıkışına yakın biryerde smd diyoda bağlı 2 tane smd kondansatör patlamış fotoğrafta kare içine aldığım yerlerde fotoğrafı netten buldum ama ayakları kondansatör patlarken yakmış ince bir işçilikle 2 ayağı günyüzüne çıkardım ama diğer 2 ayağı bulamadım aynı ekran kartından olan kare içine aldığım yeri yakın çekimle fotoğraflayıp konuya ekleyebilirmi birde sizce patlayan kondansatörler kaç pf luktur gerçi benzer başka yerdeki devreden de ölçebilirimde yorumlarınızı bekliyorum lehimlenemaz çok ince ve küçük bir alan diyebilirsiniz ama şansımı deneyeceğim elimde 0.75 mm kaliteli lehim teli,sıvı flux, kaliteli eğik cımbız, büyüteç vb malzeme mevcut.
     sapphire 7850 ekran kartı tamir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnemesiss12 -- 29 Aralık 2014; 22:34:27 >



  • Kartın garantisi varsa uğraşmayın derim. Ancak yapılmayacak birşeyde değil. Elinizden geliyorsa deneyin derim kolay gelsin hocam konu takip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaLCoN^

    Kartın garantisi varsa uğraşmayın derim. Ancak yapılmayacak birşeyde değil. Elinizden geliyorsa deneyin derim kolay gelsin hocam konu takip.

    izmirde oturuyorum gezmediğim tamirci kalmadı garatiye gönderdim eletiriksel sorun diye garanti sışı bıraktılar son çare kaldı şu anda asusun 7950 kartını kullanıyorum zaten yani yapamsamda bir kaybım olmayacak kart zaten gitmiş olacak en fazla üzerindeki kondan satörleri falan ilerde kullanırım belki bide üzerindeki fanı ve soğutucuyu kullanabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.