Şimdi Ara

LG G2 32 gb mı Samsung S4 i9515 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tahminim çoğu kişi bunlar kıyaslanamaz diyecektir, donanım olarak öyle doğrudur. Ama şu anda samsung ace 2 denen ömür törpüsünü kullanmaktayım ve samsungun arayüzüne daha aşinayım. Ama lg'ye de alışırım problem değil. Ancak;

    G2'de 32 dahili var artırılamıyor, S4'te ise 16 var ama sd giriş var. Bu dahili hafıza dolunca sd karta da oyun falan yüklenebiliyor mu? Yok olmuyorsa veya sorun oluyorsa bu açıdan lg daha mantıklı.

    i9515 modelinde snapdragon 600 1.9 ve adreno 320 gpu var, LG'de snap 800 2.26 ve adreno 330 var. Bu iki telefon arasında i9500 s4 ile olduğu kadar fark olmaz sanırım. Bir de bu sensörler işte S health gibi uygulamalar var, g2'de bunlar var mı?

    G2'de sarı leke diye bir sorun oluyormuş ips panel olmasından ötürü sanırım, bu düzeltildi mi bilen var mı? Amoled ekranları tam beyaz yerine sarımsı renk vermesinden ötürü sevmiyorum, bu konuda LG daha önde ama lg alıp da sorun yaşar mıyım?

    Bir de LG'deki sanal tuşlar hoşuma gitmedi, tam ekran oyun açınca o altta şerit kalıyor tüplü tv gibi, kullanılabilir ekran boyutu s4 kadar hatta daha küçük oluyor. Root ve uygulama ile çözülüyormuş gerçi ama samsungun fiziki ana tuşu falan daha cazip geliyor.

    Kliksa'da s4 979 lira g2 1069 lira. Bu siteye güvenip paralel ithalat bu cihazlar alınır mı, ya da hangisini almalıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 29 Aralık 2014; 18:32:45 >







  • Bir de forumda G2'yi kötüleyen baya kişi var, gerçi S4 de kötülenen bir cihaz ama zamanında ace 2'yi de fiyatı uygun yorumlar olumlu diye aldım şimdi hangi duvara fırlatsam diye bakıyorum, G2 de öyle olmasın diyorum
  • Galaxy S4, LG G2'nin rakibi değildir. LG G2 öneriyorum, S4 güçlü bir cihaz değil.
  • İşte bu doğru ama foruma önceden pek bakmadım lg ile ilgili ama bazı sıkıntıları olduğu söyleniyor, samsung biraz daha güven veriyor gibi. Bir de i9515'te orijinal S4 gibi 1.6 değil 1.9 snap 600 işlemci var. Çok güçlü değil ama yakın performans vermez mi? Zaten ace 2'den sonra s3 bile yağ gibi gelir bana.

    Eğer s4 32 gb olsaydı direk alırdım ama 16 gb olması beni tereddütte bıraktı.
  • G2 daha iyi samsung belli bir zaman sonra şişip kasıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elbruz

    İşte bu doğru ama foruma önceden pek bakmadım lg ile ilgili ama bazı sıkıntıları olduğu söyleniyor, samsung biraz daha güven veriyor gibi. Bir de i9515'te orijinal S4 gibi 1.6 değil 1.9 snap 600 işlemci var. Çok güçlü değil ama yakın performans vermez mi? Zaten ace 2'den sonra s3 bile yağ gibi gelir bana.

    Eğer s4 32 gb olsaydı direk alırdım ama 16 gb olması beni tereddütte bıraktı.

    s4'e hafıza kartı takılıyor diye biliyorum o yüzden gb'sine aldanma en iyisi ana konularına bak şikayetleri oku ona göre karar ver .

    Benim tercihim g2 olurdu ama uçurum farklar yok arasında içine sineni al sonra aldığın telefon en iyisi olsa bile içine sinmez




  • İşte ben uzun zamandır G2 düşünüyordum ama sırf bu akşam okuduğum yorumlar ve sarı leke hadisesi yüzünden soğudum. Samsung performans farkı dışında içime siner zaten, çevremde s4 kullanan çok kişi var, genel izlenim olumlu yönde. Telefondan çok büyük bir beklentim yok hele o dediğim ömür törpüsünden sonra.

    Ana konuları okumak çok uzun sürer sayfalarca yazılıp çizilmiş. Ben bugün yarın almayı düşünüyorum bu vergi muhabbeti de çıkınca.
  • Acikcasi g2 her yonden daha cazip s4e gore,ben 1yildir kendi cihazimda ve cevremde sari leke sorunu yasamadim forum harici rastlamadim,ki ekran ayni gun ücretsiz degiior lg de.s4tede pil sismesi ve kasa soyulmasi var ama.ne.derece bilemem.ayrica s4teki sd karta oyun yuleyemezsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 30 Aralık 2014; 0:04:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran değişiyor ama lg türkiye garantili cihazlarda değişiyor galiba Kliksa paralel ithalat yapıyor o yüzden sıkıntılı olabilir. s4 32 gb olsa aradaki performans farkını hiç düşünmeden alacaktım ama 16 gb hafızanın da 8 küsürü kullanılabiliyor. Yılbaşından sonra fiyatlar artmadan almak lazım ama karar veremiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elbruz

    Ekran değişiyor ama lg türkiye garantili cihazlarda değişiyor galiba Kliksa paralel ithalat yapıyor o yüzden sıkıntılı olabilir. s4 32 gb olsa aradaki performans farkını hiç düşünmeden alacaktım ama 16 gb hafızanın da 8 küsürü kullanılabiliyor. Yılbaşından sonra fiyatlar artmadan almak lazım ama karar veremiyorum.

    Kliksa nin paralel sattigina eminmisin,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle diye biliyorum, zaten 1069 liraya g2 büyük ihtimalle öyledir. Şu fiyat aralığında güzel telefonlar var ama hepsinin de bir sıkıntısı var işte, bir ara discovery elite düşündüm o da çok büyük ön cepte taşınacak gibi değil. Telefoncuda g2 ile karşılaştırdım baya bir iri.
  • S4 al 800lere bulursun paran cebinde kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4'ü kliksa'dan 970 liraya aldım, daha ucuz olanlara güvenemedim. Ama ups ile gönderiyorlar ve bulunduğum ilçeye haftada bir gün geliyorlar, ikidir kardan araç çıkmadı 8 gündür bekliyorum telefonu. İşin garip yanı şehir merkezinden 30 km'ye servis yapmak yerine önce başka bir ilçeye 60 gidip sonra buraya 70 geri geliyor.

    Bu telefonun hafızası büyük oyunlara yetersiz gelecek, 32 gb da class 10 kart aldım, bu karta oyunların büyük verileri sıkıntısız yüklenebiliyor mu? Root ile yapılabildiği söyleniyor, internette rootsuz yapılan videolar da var, ne diyorsunuz?
  • paralel gar. almada ne alırsan al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.