Şimdi Ara

Wi-Fi Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugün öğlen saat 12 civarında fiber internet bağlandı. Ethernet'te sorun yok 45Mbit civarını görüyorum ama Wi-Fi sürekli kopuyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, biri "kasadan uzak tutun, modemin sağında solunda ayna vs. var mı?" diye sordu diğeri de "güncelleme yapıyorum" falan dedi. ikisi de işe yaramadı; neredeyse 5 saattir bağlı ve hala kablosuz internet kullanamıyorum sebebi ne olabilir?

    edit: Arkadaşlar benim bağlattığım gün çalışan bana ertesi gün öğlenene kadar beklememi, ama zaten geleceklerini söylemişti. Ertesi gün tam öğlen 11-12 gibi sorunum düzeldi ve forumlarda, sözlüklerde söylendiği gibi wi-fi kullanımında hız kaybı yok yine saniyede 3-4 mb download görüyorum. Hatta speedtestte ilk an 100 megabite vurdu. Özetle eğer sorununuz halen devam ediyorsa kurulumu yapan ekibi arayın, onlar da bu yaygın sorunun zaten farkında, yardımcı olacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thracian Spartacus -- 2 Ocak 2015; 16:19:58 >



  • Bende de böyle sorun var bağlanıyorum bir süre sonra düşüyor internet. Bağlı gözüküyor ama internete girmiyor

    Modemin arayüzünden şifre ve modemin adını değiştirip tekrar wifi den girin bakalım giriyor mu ?
  • Arkadaslar merhaba,
    Bende superonline'in beyaz huawei routerlarindan var antensiz, model adindan emin degilim. İstanbul Atakoyde oturuyorum ve bugun bu sorun bende de bas gosterdi. Yaklasik 3-4 dakikada bir routera wifi ile bagli tum cihazlarin (notebook, iphone vs.) baglantisi kesiliyor, ethernet kablosu ile denemedim henuz. Bu konuyu gorunce genel bir sorun mu diye dusundum acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.