Şimdi Ara

Mi box2 hk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Aliexpress'ten xiaomi box 2 aldım üzerinde gelen işletim sistemi Çince ve hiç güzel değil
    Buna Android kurulumu yapmayı anlatan Türkçe bi kaynak yokmu ?
    Xmbc kurdum oda Google playi filan Görmüyor
    Yardım edebilecek olanlardan şimdiden Allah Razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende de Beelink M8 box var. Hiç memnun değilim. Bir htpc toplamaya yada hazırlardan alıp windowsa geçmeyi düşünüyorum. M8 de reset deliği var arka tarafta. Cihaz kapalıyken oraya bir ataç yardımıyla basıp aynı anda power tuşuna basıyorum ve içine attığım android imajı bulunan usb flash takılı oluyor bu esnada ve sistem güncellemesi yapıyor yada format atmış oluyorum. Aynı işlemi cihaz açıkken ayarlar kısmında update diye bir uygulama var. Senin sistemde varmıdır yada nerden ulaşırsın bilmiyorum. Eğer varsa oradanda yapılıyor. Tabi burada o android imajına ulaşman önemli olan. Sitesini bul. Orada sitenin bir yerlerinde ingilizce olmasını sağlayacak bir dil seçeneği muhakkak vardır. onu bul ve o şekilde site üzerinden ilgili imaj dosyasına ulaş ve indir. Hatta imaj linkinin bir yelerinde imajı nasıl kuracağının bilgiside vardır. Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

    Bende de Beelink M8 box var. Hiç memnun değilim. Bir htpc toplamaya yada hazırlardan alıp windowsa geçmeyi düşünüyorum. M8 de reset deliği var arka tarafta. Cihaz kapalıyken oraya bir ataç yardımıyla basıp aynı anda power tuşuna basıyorum ve içine attığım android imajı bulunan usb flash takılı oluyor bu esnada ve sistem güncellemesi yapıyor yada format atmış oluyorum. Aynı işlemi cihaz açıkken ayarlar kısmında update diye bir uygulama var. Senin sistemde varmıdır yada nerden ulaşırsın bilmiyorum. Eğer varsa oradanda yapılıyor. Tabi burada o android imajına ulaşman önemli olan. Sitesini bul. Orada sitenin bir yerlerinde ingilizce olmasını sağlayacak bir dil seçeneği muhakkak vardır. onu bul ve o şekilde site üzerinden ilgili imaj dosyasına ulaş ve indir. Hatta imaj linkinin bir yelerinde imajı nasıl kuracağının bilgiside vardır. Kolay gelsin.

    Arkadasım çok teşekkür ederim ama bu cihazda hiç öyle Şeyler yok atamadığım yer kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://xiaomi.eu/community/threads/5-1-23.26808/ kendi sitesinde ingilizce rom ve kurulumu anlatılmış. Türkçe olmasa da çinceden iyidir.

    http://www.freaktab.com/showthread.php?9503-Xiaomi-Smart-TV-MiBox2-%28New-1-5GHz-TV-box-by-one-of-chinas-biggest-mobile-phone-producers-for-50%29 bir inceleyin işinize yarar bilgiler var.

    ayrıca bahsettiğim reset düğmesi kesin vardır. bu arada şöyle birşey var benim cihazdaki reset düğmesi delik şeklinde değil kulaklık jak girişine koymuşlar. kulaklık yerine ataçla bastırınca düğmeye bastığınızı hissediyorsunuz. sizinkinde de bu şekilde olabilir. kolay gelsin.
  • Hocam çok teşekkür ederim ben bu cihazdan çok pişman oldum çünkü bi yolunu bulamıyorum hep telefonlarla ilgili Paylaşım var Türkiye'de Yaygın deilmiş bu cihaz apple TV almadığıma çok pişman oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.