Şimdi Ara

Cevap: DELTA Servis Firmasını Bilen Var Mı? (DİKKAT:Artık Müşteri Memnuniyeti Sağlamıyorlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki gündür Samsung Galaxy Note 4 almak için araştırmalar yapıyorum. Delta Servis garantisinde olan n11'de satılan bi kaç tane note 4'den bir tanesini almaya karar vermişken burada yazılanlar ile şikayet.com'da delta teknik servis hakkında yazılanlar neticesinde geri adım atmış bulunmaktayım.

    rica ediyorum şikayet.com'u okuyun ve yine rica ediyorum kendi kendinize bir muhakeme yapın, anakart arızası nedeniyle (hepsi de müşteri hatası mübarek) garanti dışı bırakılan bu kadar telefon başka hangi firmada var? açın okuyun, ben bunun neticesinde mütmain olmayıp kararımı değiştirmiş birisi olarak yazıyorum bunları.

    bazı arkadaşlar memnun olduğunu yazmış, illa ki memnuniyetler de memnuniyetsizlikler de olacaktır. ama her pisliği de müşteriye yüklemeyi; daha kurumsallaşma hayali kuracak seviyeye bile gelemeyişin bir yansıması olarak görüyorum. biraz da şans işi tabi, kimisi alır bunlardan, hiçbir garantilik durum başına gelmez, kimisi de alır, ilk hafta bir sorun çıkar kalır ortada.

    bu konunun en başında sorun yaşamış olan müşterilere laf cambazlığı yaptıkları ve kibar bir şekilde iğneledikleri de kendi üstlerine vazife olmayan bir şekle büründükleri gerçeğini gösteriyor. sözüm ona ilk sayfalarda müşteri ile konuşurken şu şekilde tavırlar, tripler sergiliyor vatandaş; "sizi memnun edemeyeceğimizi anladığımız için, ..........." şeklinde uzayıp gidiyor şartlı cümleleri. Kız arkadaşım bana bu kadar trip atmıyor be kardeşim. yani bu tavrına binaen; "eeeeee" diyeceksin? senin işin hizmet üretmek be güzel kardeşim, memnun edemeyeceksin diye yapman gereken şeyleri yapmaktan imtina etmek gibi bir hakkın da hukukun da yok yani, bu hakkı sana ne yasa ne de maşeri vicdan veriyor, emin olabilirsin. aldığın maaşı müşteriyi memnun etmek için alıyorsun, boğazından geçen ekmek bunun için geçiyor. şimdi eğer bunun aksini düşünüyorsan sen kendini teknik servis değil, tamirci gözüyle görüyorsun çok saygıdeğer delta yetkili servis elemanı.

    şimdi bu kadar içerlenmemin sebebine gelince, uzun bir mesaimi bu servis hakkında inceleme yaparak geçirdim, sonunda almaktan vazgeçtiğim için hem biraz üzüldüm, hem de soğudum. neticede aradaki fiyat farkı göz ardı edilmeyecek gibi değil, teknosa gibi distribütör garantili bir yere ödeyeceğim fiyat ile bunun arasında 300-400 tl arası bir fark var, aslına bakarsanız değer mi almaya?, bence değer ama ben yine de almayacağım. çünkü o ürünün en ufak bir garantilik durumunda bana vereceği sıkıntı stres sinir vs, bence daha önemli. ama üstüne basa basa tekrar söylüyorum bence almaya değer, yani akilane olan bence delta servis gibi paralelden almak ama dediğim gibi o sıkıntı stres düşüncesi beni gerdiği için ben almaktan vazgeçtim.

    bu başlığı oluşturan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum, sayenizde bilgilenmiş olduk. iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 26 Aralık 2014; 11:03:20 >



  • delta yerine gençpa alsak olmaz mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.