Şimdi Ara

Xboxone adobe hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ; daha önceden tam bir media canavarı olarak kullandığım ve netten film dizi izlediğim cihazım son aylarda adobe güncellenmediği için hiçbir filmi yada diziyi açmıyor internet üzerinden.
    Bununla ilgili bi bilgisi olan var mı?ne zaman güncellenecek adobe ya da güncellenecek mi? Makine oyun haricinde çok kötü oldu bu şekilde. Ps4 de de aynı sorjn var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Flash player yok ki adobe güncellemesi olsun. Bazı sitelerde mobil versiyona girersen izleyebilirsin. Misal mail.ru oynatıcısını mobil versiyona girince calistirabiliyorsun ben öyle yapıyorum. İnternet explorer ayarlarında mobil versiyon iste gibi bir seçenek var. Bir de acilmiyorsa video direk kaynaktan izlemeyi dene aracı siteyi kullanma. Dizilerin çoğunu mail.ru ya upload ettiklerinden ben direk mail.ru sitesinde bulup mobil versiyona geçerek açıyorum dizileri vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde mail.ru dan link veriliyor doğru ama son 1-2 aydır hep ekranda adobe güncellemesi çıkıyor mobil sitelerde daha önce sorunsuz bir şekilde izliyordum. Başka ne oldu yada ne değişti anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.