Şimdi Ara

Emenike ve Sow sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu iki arkadaş nasıl oluyorda ilk 11 başlıyabiliyorlar.
    formsuz ve güçsüzler.
    hücum presi emre yapıyor. bunlarda seyrediyor.
    hele emenikenin gördüğü sarı ile cezalı duruma düşmesi tam komedi.
    takımın başında T.D. varmı acaba.
    zira İ.Kartal yerine kimi getirsen bu kadro bundan daha beter oynayamaz.
    koca maç boyunca kaleye şut atamayan bir takımız.
    kısaca bu takımı izlemek bana keyif vermiyor.



  • Yedek mi var? Webo girince de ani atağa kalkamiyor takım. Takımın neredeyse hepsi formsuz. Alper iyi durumda tabii İsmail efendi sagolsun 60 da oyuna giriyor.takima buyuk caplı operasyon lazım artık bıktık futbola doymuş oyunculardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper Potuk, Fenerbahçe'de rakibi tehdit edecek oyunculardan biri fakat daha doğru düzgün forma verilmedi. Sahada mental olarak bitik Emenike duracağına Alper dursun...

    Diego konusunda bir şey diyemem sistemin içine adapte edemiyor, sırf onun için sistemde oluşturulmuyor.

    Fenerbahçe temposuz futbol oynuyor, sanki takım doymuş ve heyecanını yitirmiş gibi bir hava var. İsmail Kartal yada Aziz Yıldırım takıma bir şekilde heyecan getirmesi gerek yoksa işin sonu iyi değil...
  • Emenike, Ridvan in dedigi gibi FB taraftarini kanser eder.

    Adam sagda oynuyorum gol ataniyorum diye sikayet ediyo. Ama kacirdigi golleri biz biliyoruz. Kaleci ile karsi karsiya yana cekmeyi bile akil edemiyor.


    Bir de o havalari yok mu insani deli eder.

    Sow zaten bitik. Demba ba yi gorunce insan santrafor budur diyor bunlarin yaninda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler geçen sene ronaldo messi falan mı vardı takımda? Nasıl atağa çıkıyorduk hatırlayın geçen sene

    Ben tek sorumlu ismail diyorum.
    Aynı aykut zamanında ki gibi top oynatıyor sağa sola paslarla yavaş yavaş ilerleme taktiği.
    Ula avrupada bir şekilde tamam dersin de Türkiye liginde bu nedir ya.

    Kuyt Emenike sow üçlüsü resmen bitik. Bitirende ismail be azize,!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Emenike ve Sow'a laf ediyor

    Biz Burak'ı görünce ülkeyi terketmek istiyoruz.
  • dün akşam da hızlı atak yapamadık.hızlı çıkmaya çalışıyorlar ama ileride top tutamıyor bizim bidonlar.
    tanıdığımız bildiğimiz futbolcuların rehavetini görünce hüsrana uğruyor insan ister istemez.
  • Sow fizik görüntüsü ile futbol oynamaya zaten musait bir kişi değil. Emenike hazır yiyici olarak düşünülmeli, adama oyun kur dersen olmaz.
  • sow yine en kotu sezonunda 5-6 gol atiyor. emenike bu takimin kanseridir. zayif halkasidir. ilk geldigi gunden beri soyluyorum. ilk yari bitecek sadece 2 golu var. bu adam guizadan kotu futbolcudur. bienvenuyle kafa kafaya gider. 40 trilyona bize kitleyen ersun yanal ve onay veren aziz yildirima helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At sahibine göre kişner.İsmail Kartelliyi takan yok.
  • Sizde Webo dışında direk santrfor yok. Emenike de Sow da Kuyt da kanat forvet olarak atabilecekleri maksimum sayıyı geçen sene attılar.o sayıların üstüne çıkmalarını beklemek haksızlık olur.
  • Emenike kara boğa akacak elbet,sabredin...

  • Forvete Messi gelse değişen bir şey olmaz. Maçları izlerken sanırım sadece forvet ne yapıyor ona bakarak yorum yazıyor veya konu açıyor bazı renktaşlar.

    Takımın esas sorunu ileri uç değil. Takımda ileri top taşıyacak ve forveti besleyecek orta saha diye bir şey yok. Emre, Topal, Meireles üçlüsü takımı ileri taşıyacak ve forveti pozisyona sokacak bir üçlü değil. Gecen sene takım hırsıyla oynadı ve şampiyon oldu ama işin aslı geçen sene bile takımda sorun vardı sadece çabuk oyun ve forvet oyuncularının gayretleri bu sorunun üzerini kapadı. Ama Takke gidince kel gözüktü. Ersun Yanalın sistemi o sorunu bir nevi kapatıyordu ama o gidince takmın var olan sorunu gün gibi ortaya çıktı.

    Bizim takım 3 tane ön libora ile oynuyor. Sıkıntıda burada başlıyor. Emre, Topal ve Meireles rakibi baskı altına alabilecek yapıda orta alan oyuncuları değiller. İşleri top kesmek olursa arada bir şut atmak ve ileri pas vermek ama asla forveti besleyerek yapıda oyuncu değiller. Senin asist yapma özelliği olmayan bir orta alanın var. Dünkü maçta bu kabak gibi ortaya çıktı. Alper girene kadar rakip kaleye orta alandan atılan doğru düzğün şutun yok. Topal kırk yılda bir şut atar, Meireles desen oda aynı ve üstelik bu ikisinin şutlarının büyük kısmı dışarı gidiyor yani kaleyi tutturma konusunda yeteneksizler. Emre desen oda ya rakibe çaptırır yada kalecinin kucağına atar.

    Orta alanın bir maçta en fazla 4-5 şut atıyor. Gol pası desen 2-3 geçmez ve bunların 1 veya 2 gollük olabilecek pas gerisi alakasız paslar. Senin atak yapan ve atak yönelten bir orta alanın yok ve hal böyle oluncada maçlar kısır geçiyor. Diego oynasa bir şeyde değişmez çünkü adamnın duvar paslaşması yapacağı orta alanda adam yok. Seneye orta alana ciddi anlamda transfer şart. Topa, Emre ve Meireles ile olacak iş değil. En az ikisinin değişmesi lazım.

    İleri çıkan ve ileri uca top taşıyan orta alanın olmadıktan sonra senin Sow, Emenike ve Kuyt üçlün ne yapsın.




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Emenike yeteneksiz,kafa toplarında etkili olmayan bir forvet,atacaksın önüne gidecek anca,o boşluğu da karşındaki takım vermiyor işte,haliyle emenikenin fark yaratacağı bir özelliği de kalmıyor.Ki açık alan bulsa bile yüzdeli gol atamıyor,beşiktaş maçında kaçırdıkları ortada.
  • Emenike konusunda hem fikirim. Ama Sow dan şu anda takıma verdiğinden daha fazla bir şeyler beklemek mümkün değil çünkü takım kötü oynuyor ve takım iyi oynadığı zaman Sow'un faydası ortada. Sow en kötü sezonunu geçirmesine rağmen gecen sezon bu haftaya kadar attığı gol sayısını yakaladı. Bu sezon dökülen takımda Sow gecen sezon bu haftaya kadar olan gol sayısına ulaştıysa takım iyi oysaydı kimbilir şuana kadar kaç gol atmış olurdu.

    Bu takımın gerçek forveti Sow olmalı ve takımında iyi oynaması lazım. Gecen sezon fırtına gibi esen takım en çok gol atan oyuncusu kanatta oynamasına rağmen Sow du. Aslında bu takım devre arasında düzelebilir.

    Salih Roma da oynatılmıyor o geri alınıp orta alan Salih, Alper ve Topal dan kurulup daha atak bir oyun anlayışına dönebilir. Yada Alper orta alan olmaz kanat olur dersek de Emenike yedeğe çekilip Sow forvete alınır ve orta alan o zaman Topal, Emre, Salih olur. Alper de kanat olur.

    Ama açık olan bir şey Alper bu takmın onbirinde mutlaka olmalı. Oynadığı her maç olumlu işler yapıyor.




  • İki senedir forumda Sow'a bişey diyemiyordum. Bu adam futbolu bilmiyor. Emenike-Cardozo olayında da herkes Cardozo uymaz bize, Emenike daha genç bize böyle adam lazım diyordu. Ben hala aynı fikirdeyim, keşke yanılsaydım.

    O zamana geri dönseydik ve o 2 milyonu verip yaşlı Cardozo yu alsaydık, takımı da ona göre oynatsaydık şimdi hangi durumda olacaktık, nasıl konular açacaktık acaba.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum,sow hiç olmazsa zekalı bir adam,şapkadan tavşan çıkarıp enteresan goller atabiliyor,emenikeden yetenekli olduğu da ortada.Sow forvet oynamalı bence de,ama ilk önce bu trip atan çikolata oğlanı yollamak lazım,başa bela olmadan.
  • Gecen sene ayni sikintiyi yasatti Ersun Hoca sorunu cozdu attigi gol sayisi ortada.Sene sonu yine sapitti gitsin tenis oynasin boyle oynuyacaksa dedi.Simdi basimizda hoca olmadigi icin normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Millet Emenike ve Sow'a laf ediyor

    Biz Burak'ı görünce ülkeyi terketmek istiyoruz.

    Burak'ın son 20 gündeki performansına kurban olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    sow yine en kotu sezonunda 5-6 gol atiyor. emenike bu takimin kanseridir. zayif halkasidir. ilk geldigi gunden beri soyluyorum. ilk yari bitecek sadece 2 golu var. bu adam guizadan kotu futbolcudur. bienvenuyle kafa kafaya gider. 40 trilyona bize kitleyen ersun yanal ve onay veren aziz yildirima helal olsun

    Emenike 2 gol var 5 de asist ve sow dan çok daha az oynadı.
    Her maç kesin Emenike çıkıyor ve adamın moral sıfır.
    2 maç oynatmıyorlar sonra GS maçında ilk 11

    Sow allah aşkına bu yıl ne yapmış o göbek büyümekten başka?

    Takım kötü takımım. Seri çıkarıyoruz hiç ilerisi ölü top tutan yok bir tek emre.
    İsmail yaptı bunları böyle. İsmaili takan yok takımda bir tek Emenike ye geçiyor sözü. Oda kesin geçen yıl Ersun taktiği uyguluyor ama. Bilmiyor ki Ersun kimmm sen kimmm!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.