Şimdi Ara

İphone 6 beklemede iken kullanım süresi artıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone 6 8.1 kullanıyorum. beklmede iken kulllanım süresi kendiliğinden artıyor sanki. bu durumun bir zararı yok gibi ama şarj uzun gidiyormuş gibi hissediyorsunuz benden başka bu durumu hisseden varmı? bunun bir hata değilde bilerek yapılmış olma ihtimali varmıdır sizce? 8 saatin altında kullanım süresi aldığımı hatırlamıyorum. gerçekte o kadar kullandığımı zannetmiyorum. 3g full açık kullanıyorum üstelik. bir ekran görüntüsüde koyacaktım ama şuan eklenmiyor hata veriyor. şarjım yüzde 73 te 4 saat kullanım süresine ulaşmışım bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnmr -- 19 Aralık 2014; 10:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Adı üzerinde kullanım süresi, ekran süresi değil yani. Örneğin arkada mailler kontrol ediliyor ve bu kullanım süresine ekleniyor.
  • Öncelikle, 8.1 kullanıyorsan sakın 8.1.2'e geçme. Gerek yok. 8.1 ile 10 saat kullanım süresi gördüm, arka plan etkinliği tamamen kapalı iken. Ancak 8.1.2'de en fazla 8 saat gördüm.

    Şimdi senin sorduğun soruyu cevaplayayım. Yapacağın şey şu;

    AYARLAR/GENEL/ Arkaplanda Uygulama Yenileme'ye gelip Aç ve yeşil tikli olanların hepsini kapat. Bitmedi. AYARLAR'a geri dön ve yüklü programların hepsine tek tek gir ve Arkaplanda Uygulama Yenileme açık olanların hepsini kapat. Bunları kapattıktan sonra tekrar AYARLAR/GENEL/ Arkaplanda Uygulama Yenileme'ye gir ve kapat.

    Ancak bu şekilde arkaplanda çalışmayı engelleyebilirsin. Sistem arkaplanda çalışan programları da kullanım süresine ekliyor. Bu Apple'ın bir kandırmacası. Neden.. Çünkü kullanıcıya pil daha çok gidiyormuş gibi gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 19 Aralık 2014; 13:21:27 >
  • goyus kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim gayet açıklayıcı bir cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.