Şimdi Ara

Vodafone Red'e ilave data hattı açtırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Red tarifesindeki 3GB'lık paketin %75'ini paylaştırmak için yeni data hattı almak mantıklı olur mu? Telefonda aylık 500MB bile kullanılmıyor. Vodem var, bilgisayarda internet ihtiyacı da mevcut (aylık ihtiyaç 2GB civarı). Ama tethering/hotspot tercih edilmiyor, çünkü hatla çok yoğun sesli görüşme yapılıyor. Yeni bir data hattı alıp bu interneti paylaştırma fikri doğdu.

    - Data hattı açtırmanın maliyeti ne olur? Faturalı mı olmak zorunda?
    - Faturalı olacaksa hangi tarife seçilmeli? Minimum maliyet açısından soruyorum. 3GB'nin %75'i fazlasıyla yetecek. Mevcut durumda bilgisayardaki aylık veri kullanımı maksimum 2GB civarında seyrediyor. Paylaştırılan data yeteceği için ilave paket gerekli değil.
    - Yeni hattın tarife ücreti dışında aylık maliyeti ne olur?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hic data hattı actirmayin boşuna çünkü hat faturalı olacak aylık 6 TL vergi gelecek sadece ve bir pakette secmeniz lazim bu da 20-25 lira vardır ve red paylaşım için ayrıca ücret ödemeniz lazim..Bunun yerine ikiz kart alin vodafonedan tüm haklarınızı diğer hattinizda da ek ücret ödemeden kullanın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    İkiz kart zaten mevcut. Acil durumlarda kullanmak için tablette takılı. Ama dediğim gibi, hat yoğun olarak görüşme yapmak için kullanılıyor. Bilgisayarda kullanılması mümkün değil. Vodem için ilave hat gerekli. Şu anda geçici olarak başkasına ait data hattı kullanılıyor ama onun iade edilmesi gerek. Hazır Red'de data paylaşımı ücretsizken böyle bir şey yapılabilir mi, diye merak etmiştim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Yeni faturalı bir data hattı actirirsaniz olur tabi ona da 12 ay boyunca 6 TL açılış vergisi ve sececeginiz tarifenin aylık ücretini ödersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.