Şimdi Ara

Demo Oyunların Listesi ve demo değerlendirmeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba Faydalı olacağını düşünerek demo oyunların listesini yapıyorum. Arada güncelleyeceğim. Ayrıca sizden gelen güzel demo değerlendirmeleri olursa ilk sayfaya alacağım.
    1- Crimsonland
    2- Invokers Tournament
    3- Zen Pinball 2
    4- Spelunky
    5- Battle islands
    6-Blacklight Retribution
    7- Destiny
    8- EA Sports UFC
    9- FEZ
    10-Minecraft
    11- FİFA 2014
    12- FİFA 2015
    13 PES 2015
    14- Far Cry 4
    15- Mx Gp The Officilal Motorcross
    16- NHL 2015
    17-P.T
    18- Pinball Arcade
    19- Rabbid Invasion
    20- Singstar
    21- Strider
    22- The Lego Movie
    23- Thief
    24- Trials Fusion
    25- Trine 2
    26- War Thunder
    27- Warframe

    Şu an en beğendiğim demolar Crimsonland ve Invokers Tounament. Crimsonland iki boyutlu bir oyun. Zombi ve çeşitli böcekleri vurduğumuz güzel grafikli bir oyun. Demo içinde 10 bölüm barındıran ilk kısmı oynamaya izin veriyor. En güzel silahlar pomşalı ve roketatar. Uzi biraz zayıf kalıyor. Survival modu şahane olmuş. Zombilere ve canavarlara karşı ne kadar dayanabildiğimiz puanlanıyor ve internette listeye giriyoruz.

    Invokers Tournament demosunda ise karakterimize verilen dört görevi tamamlamaya çalışıyoruz. Level atladıkça bu dört görev zorlaşıyor. Fakat her görevi tamamladığımızda ayrıca para kazanıp kazandığımız para ile karakterimizi güçlendirebildiğimiz için görevleri tamamlayabiliyoruz. Ayrıca zor durumda kaldığımızda veya güçlü bosslarla karşlaştığımızda belirli bir süreliğine daha güçlü özellikleri olan iki farklı karakterden birine dönüşebiliyoruz. Bu iki karakterden biri büyük bir canavar diğeri ise büyük bir robot. Ayrıca kazandığımız paralarla görünmezlik, sağlık arttırma gibi özellikleri de satın alabiliyoruz. Güzel bir demo olmuş.

    Zen pinball 2 ise çok güzel bir pinball oyun demosu. Fakat bu oyunu daha özel kılan ise üç boyutlu monitör desteği. Oyun üç boyutlu monitörde monitör dışına taşan güzel bir derinlik sunuyor. Masaüstü çizimleri harika ve hareketli. Örneğin venom isimli ücretsiz indirilebilen bir tasarımında spidermandeki venom karakteri pnball tablasının üzerinde hareketli olarak duruyor. Demosu süre kısıtlı. Fakat gene de tatmin eden bir demo.

    Destiny ise 17 gb lık yükleme yapan bir demo. Yükleme benim PS4 de 12 saat sürdü. Edindiğim izlenim ortalama bir FPS demosu olduğu yönünde. Karakter oluşturma güzel ama oluşturduğun karakterin yüzünü oyunda görememek kötü olmuş. En azından demonun oynadığım kısmında ben göremedim.İlginç fantastik öğeleri var. Size yadım eden süper gelişmiş minik uçan küçük robot gibi.

    Farcry 4 ve Singstar ise oynayamadığım iki demo. Farcry demosunu oynamak için galiba önceden anahtar almak gerekiyor. Nasıl alındığını bilmiyorum. Singstar ise size sadece oyunun arayüzünü gösteriyor. Arayüzden anladığım kadarıyla çok sayıda şarkı içinde barıdıroyor. U can't tauch this veya Back street boys un Everybody si gibi

    Şimdilik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 13 Aralık 2014; 18:21:23 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.