Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
72
Favori
480.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • metamorfoloji kullanıcısına yanıt

    Farklı versiyonları var mı bilmiyorum ama 100 Mbit interneti 55 mbit olarak iletiyor aynı odada

  • @Agronur17 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

    Merhaba, yaklaşık bir aydır modemim dsl ışığı sabitlenince reset atmaya başladı. Bir iki defa yeniden başlatınca sorun çözülmüştü ancak dün geceden beri sorun devam ediyor. Durumun nedenini ve çözümünü bilen var mı?


    Aynı hata adaptörü değişince düzeldi bende




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster6181 -- 3 Nisan 2022; 0:0:33 >
  • qu4dro Q kullanıcısına yanıt
    geçen ay 100 mbps pakete geçtim, modemde çıkan sonuçlar şöyle kablolu olarak çıkan sonuç 79mbps, kablosuz olarak çıkan sonuç 75mbps ayrıca tplink wa855re menzil genişletici var onda çıkan sonuç 75mbps….
    (modemin TD-W9970(TR) v2 medimarketten almıştım)
    saha dolabı uzaklığım 75 mt aslında 90 hız almam lazım ama duvarda c4 yazan bir kutu var o küçük kutu eski değişmesi lazım türk telekom ekibi vakit bulursam değiştiricem diyor inşallah eğer yeni kutu takılırsa en az 90mbps hız alırım ….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Djdy D kullanıcısına yanıt

    Çözüm bulmuşsun güzel de biraz anlaşılabilir şekilde anlatabilirmisin? Karışık olmuş ve anlaşılamıyor lütfen herkesin yapabileceği şekilde anlatma gibi bir ihtimalin var mı? Herkes yararlanır sayende Feramor sayesinde uzun süre rahatca yapabiliyorduk programla falan

  • pelenk_037 P kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın uzun zamandır foruma girmiyorum yukarda yazdığım çözüm maalesef yanlışmış.

    Aslında şöyle anlatayım modemlerde normal portlar dışında serial adında bir port daha var modemin içinde gizli burdan bağlantı yapıldığında tüm konsol önümüze dökülüyor.

    Burda modem açılmadan önce gelen cfe adında boot bölümü bulunuyor normal pcdeki bios bölümü ile eşdeğer diyebiliriz.

    Sadete gelirsek önceki yazılım modemde saklıymış ve bu dediğim boot bölümünden seçilebiliyor ben yanlışlıkla kurcalarken farketmeden eski sürüme dönmüşüm.

    Bu yöntemi uygulamak için biraz elektronik bilgisi hatta lehim gerekli diyebiliriz ve ayrıca serial usb dönüştürücü almak lazım şuan 30 tlye internetde bulunabiliyor.

    Ben yinede bu hafta içinde eğer boş zaman bulursam eski sürüme dönmekle alakalı bir video paylaşmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djdy -- 6 Nisan 2022; 15:31:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    benim w9970 türk telekom 'unkinden. benim bildiğim wifi'de 50 mbps üstüne çıkmıyordu. açıkçası turksat kablonet 'e geçtim 1.5 yıl önce. modem verdi ama odama uzak olduğu için powerline ile odama priz üzerinden getirdim interneti. w9970 ile de bridge yaptım wifi olarak kullanıyorum. bilgisayarı kabloyla bağladım 100 geliyor modemden. ama wifi üzerinden yine 50 geliyor.

  • qu4dro Q kullanıcısına yanıt
    türk telekomun verdiği modemi mahalledeki kırtasiyeci abiye sattım… mediamarketten aldığım modem pek ısınmıyor fakat türk telekomun verdiği modem ısınıyordu satmasaydım deneme yapardım hocam…
    dün itibariyle tekrar 50 mbps dönüş yaptım çünkü köşedeki kutuyu değiştirmiyorlar bugün yarın diye oyalıyorlar eğer küçük kutu depişirse aldığım hız 75ten 85mbps hatta 90 mbps çıkar dedi mh…arka odalar ne yazık ki internet çekmiyordu altı ay önce tplink wa855 aldım hız testi yaptığımda 35mbps üstünü görmedim… 25mt cat6 kablo aldım ama sırf bakır olan kaliteli olanı aldım kendim modemden arka odaya kadar üstten montajını yaptım aldığım hız 50mbps oldu… 100 mbps hız aldığımda 75 mbps gördü yani evin her yeri odası mutfayı balkonu yani her köşe modemden aldığım hıza kavuştu….örneğin mutfakta işim olduğunda tableti götürüyorum rahat rahat seyrediyordum daha önce mümkün deyildi internet kopuyordu… medimarketten aldığım yatık modemden memnunum yani pek üzmedi….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Djdy D kullanıcısına yanıt
    quote:

    2-Arayüzden tanımlama bölümüne girdiğimde normalde kapanmış olan komut enjeksiyonu LAN arayüzünde tekrar açılmıştı nasıl yani LAN arayuzunu seçip şu komutu ;$(ls) verip denediğimde komutu çalıştırdı yani yazdığım şekilde shelle erişim sağlanabilir.


    Hocam şu maddeyi anlamadım bir türlü. Komut enjeksiyonu dediğiniz yer neresi ? ;$(ls) komutunu nereye yazıyoruz da Shell e erişim sağlıyoruz...

    Bu yazıyı anlaşılır şekilde düzenlersiniz sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metamorfoloji kullanıcısına yanıt

    Ben yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. Çalışıyor da wifi olayı (bence diğer tüm modellerde olduğu gibi) sıkıntı.

    Modemi tek bir yere koyuyorsunuz, ondan ne kadar uzaklaşırsanız ya da araya duvar vs girerse o kadar hız düşüyor. 1500 TL.lik modem olsa da farketmez. Dubleks evde denemediğim yol kalmadı. Repeater, powerline adapter, kocaman antenli usb adapter, .. Mesh sistemi aldım en sonunda. Olay budur. Modemin wifisi 5 para etmez mesh sisteminin yanında. Ayrıca daha az ısınıyor. Wifi falan kapalı. Bulsam güzel bir kablolu modem ondan alacağım.

    Modem genel kullanıcılar için gayet iyi. Ben olsam alırım ama wifi olayını başka türlü halletmek lazım. bu durum tüm modemlerde geçerli bu arada.

    Bulunduğum yerde ttkom 35 mbps verdiğini iddia ediyor ama en fazla 20 görebiliyorum. Acaba modemden mi diyip asus modemlere bakmaya başladım. ddns özelliği de güzel asus modemlerde ama onda da cgnat nedeniyle kullanılamama durumu vardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970
    Td w 9970 v2 modemi kullanıyorum, Türk Telekom 50 Mgb tarifesindeyim, hızım 35 i geçmiyor, problem ne olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el vdsl modem almayı düşünüyorum 100-150 lira bandında bu modemi tavsiye eder misiniz veya başka bir model mi önerirsiniz

  • Merhabalar. Bu modemden elimde var yazılımı çökmüş sanırım. rx tx pinlerinden baktım putty ile. Hayat yok. (115200 bps)

    Durum şu:


    • Elektrik verdiğimde cihazın power tuşu yanıyor. Ethernet kablo bağladığımda etherneti nereye bağladıysam oranın da ışığı yanıyor.
    • Resetlemeyi denediğimde bazen resetleniyor bazen resetlenmiyor.
    • Ethernet ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar modemi tanımlanamayan ağ olarak görüyor ancak 192.168.1.1 sayfası açılmıyor.


    Nereden başlamalıyım? UART moduna girebilir miyim, girmem gerekirse nereyi kısa devre yapacağım? @feramor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 20 Nisan 2022; 22:29:0 >
  • toyot T kullanıcısına yanıt

    Modeme göre Altyapınızın desteklediği hız 35 mb kadar,ve Telekom 36 mb kadarda sonuna kadar hızı vermiş duruyor şu tabloya göre fazlasını veremez modem.yada Modem sorunlu bilemiyorum.Bence altyapı sorgulama yapın. İss ile temasa geçin en doğru bilgiyi size aktaracaklardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 29 Nisan 2022; 0:54:51 >
  • bu modemim firmware'ini nasıl downgrade edebilirim ?

  • 100mbit hızım var ethernet ile 85-90 alıyorum ama wifi işe 15-30 arası dolanıyor çözümü var mı ? 9970 V3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba hat değerlerim bu şekilde, şikayetim yok çok şükür 100mbps hızımı alıyorum, tabii tam 100 olmasa da 95 civarında gidip geliyor.


    Sorum şu: Maksimum gönderme hızı 33Mbps olarak gösteriyor. Mevcut oran ise bildiğimiz gibi 8mbps.


    İndirme oranları hemen hemen aynı gözüktüğü üzere, gönderme hızını maks olarak ayarlamamın bir imkanı var mı acaba yoksa iss'le alakalı bir durum mu. Ve hat değerlerinden anlayan arkadaşlar durum hakkında yeşillendirebilirler mi?


    ISS: GıbırNet :D


    Teşekkür ederim.

     TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970




  • sasafat S kullanıcısına yanıt

    Öyle bir imkan yok. ISS ler upload hızını 100 mbps tarifelerde maksimum 8 mbit olacak şekilde ayarlıyor o da pandemi dönemi için arttırdırlar zar zor. Yüksek upload hızları için forumdaşlar kampanyalar başlattı ama BTK da sesimizi duyan yok. En az 4te1 oranında 24/25 mbps upload hızlarını vermeleri gerekir ISSler günümüzde VDSL altyapısı destekleyebilir bu hızları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 21 Haziran 2022; 21:50:1 >
  • toyot T kullanıcısına yanıt

    Hat zayıflaması yüksek. Hat zayıflaması yüksek/SNR marjin düşüşu olursa sık sık kopmalar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden alabileceğiniz maksimum hız 35 mbps gözüküyor. Hat zayıflaması biraz daha düşük olsaydı SNR marjin 6 ya kadar idare ederdi 40 mbps+ hızlara ulaşabilirdiniz.


    Kabloları kontrol edin ek vs varsa kablolarda zayıflamaya yol açar.

  • RElS kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgilendirme için, bir de farkettiğim kadarıyla mobil internet erişiminde upload hızlarında sınırlandırma çok fazla yok 100 mbps download aldığım turk telekom 4.5G bağlantısında upload hızı 40 ları rahat görmekte kablolu internete neden bu kadar zulmediyorlar anlayamadım gitti. BTK kapatılsın ya valla. Hat değerlerim normal değil mi?

  • son versiyonda root özelliğini aktifleştirmek isteyenler şu linkteki yöntemi deneyebilir.


    Rehber: TP-Link W9970v3 (TT)'e diz çöktürmek | Sayfa 2 | Technopat Sosyal


    basitçe eski versiyona dönüp root atıyorsunuz.


    bende işlem başarılı oldu. 20.08.05.01006'a döndüm ve root attım.

  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.