Şimdi Ara

PHILIPS 55PFK6309/12 Yorumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknosa'da fiyatı 2.399
    http://www.teknosa.com/urunler/110015271/philips-55pfk630912-ambilight-dvb-s-fhd-3d-smart-l#product-features

    55 inç, 3D ve smart'ı olan ve frekans değeri mümkün olduğunca yüksek bir tv arıyorum.
    frekans değeri konusunda titizim, görüntüde pırpır, dalgalanma vs. olmaması lazım.

    aslında LG 55LB652V kolluyorum ama fiyatı bir türlü düşmedi.

    Philips'in bu TVsini kullanan var mı?



  • Philipsin kendi sitesindeki yorumlar felaket...
  • Herkese merhaba arkadaşlar...
    42pfl6907 tv'yi 2013 yılı şubat ayında aldım. Tv'yi aldığımdan beri kilitleniyor. Tv'yi kapatıp yatıyorsunuz. Yani stand-by'da kalıyor. Sabah kalkıyorsunuz, ne kumandadan ne arka düğmelerinden açılıyor. Simsiyah ekran, bu arada amblight ışıkları ve stand-by ışığı yanıyor. Fişi çekip takıyorsunuz, tv çalışmaya başlıyor. Smart özelliği ise hiç kullanamadım desem yeridir. Güncelle düzelir mantığı bıktırdı artık.5 kez servise gitti. En sonuncuda içi komple değişti. Hala aynı. Değişim istedim. Anca gidersin tv, sağlam dedi Philips. Meğer fişten çekip takma standart özellikmiş, bizim haberimiz yok. Tv serviste hala. Bir dahada getirmeyin, size hediyem olsun dedim. İzmir İl Hakem Heyetine başvuruyorum. Bir daha Philips bir şeyi evime sokmam.....
  • panti P kullanıcısına yanıt
    valla bende philips bakıyordum kimse memnun değil.

    böyle giderse samsung alacağız mecburen.
  • philips den yada bu kadar şikayet olacağı aklıma gelmezdi. Yaklasık 2 senedir üst seviye ürünlerini rakiplere oranla uygun fiyata veriyorlar. Bende philips almadığım için üzülüyordum.
  • acemix kullanıcısına yanıt
    3 hafta kadar önce Philips 55pfs7109 modelini aldım Teknosadan. Tek kelime ile muhteşem, hiçbir problemi yok.Almadan önce arkadaşımın 6198ini inceledim smartı çok yavaştı ama görüntüleri süperdi. Smart benim için önemli değildi görüntüsü için Philips aldım fakat benim tvnin smartı 6198inkinden en az 2 kat hızlı. Yazılım farklı sanırım, ya da arkadaşın sürümü eski.Kullanmam smartı diyordum ama kablosuz mouse aldım gayet güzel işimi görüyor. Herkes lg al demişti çevremde ben almadım.Geçen gün lg olan arkadaşıma gittim tv rezalet geldi gözüme çünkü ambilight fena alışkanlık yapıyor:), diğer tvler boş geliyor. Eğer bütçeniz varsa üst seri alın. Philips yeni üst serilerde Androide geçti, baya inceledim android çok hızlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headcoach H kullanıcısına yanıt
    7109 serisi philips in 100 hz olan ilk modeli .her üretici gibi geçen yıllarda ürünlere özellik katacaklarına kıstıkları için 3 ambi light yerine bu modelde 2 var .7108 de 3 taraftı.

    ama bu modelde fiyat biraz pahalı ve tekno mağazalarda samsung ve lg den başka bir ürün olmadığı için doğru düzgün incelemiyorum.

    bi ürüne baksam hemen yapışıp samsung lara götürüyorlar.

    sizin gibi kullanıcılar bizi bilgilendirirse daha iyi olacaktır.

    sizden genel şikayet olan kanal geçiş hızı yorumlarınızı alabilir miyiz ?
  • kendi sitesinden birkaç yorum ama takdir ediyorum kötüde olsa yayınlıyorlar.


    kumanda algılama ve altyazı sorunu hariç harika
    5 Kasım 2014

    altyazı görmüyor
    kumanda görmüyor
    harika görüntü
    harika se
    ses, görüntü
    altyazı, kumanda algılama hızı
    Evet, bu ürünü tavsiye ederimEvet, bu ürünü tavsiye ediyorum.



    Harika Tasarım Berbat donanım
    20 Ekim 2014
    FacebookTwitter
    Görüntü kalitesi ve renk derinliği çok güzel olmasına rağmen özellikle de kanal geçişleri ve menüsü aşırı derecede yavaştır. İnsan bu kadar çok parayı böyle bir televizyona verince bu duruma çok üzülüyor tabiki. Umarım bu yavaşlama yazılım güncellemeyle giderilir. Ambiligt biraz olsun insanı eğlendiriyor.Yoksa bundan sonra asla Philips tercihim olamaz.
    +görüntü ve ses, ambilight, a++
    -kanal geçişleri, menü donmaları, uzaktan kumandanın yön seçmesi



    +amblight, goruntu kalitesi, tv tasarım
    -kumanda işlevi ve pil kapağı tasarımı, duvara monte edilince arka girişleri bir kısmı kul, smart tv çok yavaş, 3d gözlük fiyatı uçuk




  • acemix kullanıcısına yanıt
    Kanal geçiş hızıyla ilgili bilgim yok çünkü dahili uyduyu kurdurmadım. D-smart hd kullanıyorum. Tvyi almadan önce burada okuduğum yorumlarda eğer harici uydu kullanıyorsanız kendi uydusunu hiç kurdurmayın çünkü kanal geçişleri çok yavaş ve tv'yi yavaşlatıyor şeklindeydi. Bende bu yüzden hiç elletmedim servise.Bende Samsung tab s tablet var.Screen mirroring ile herşeyi anında yapabiliyorum, hatta az önce 2 bölüm dizi seyrettim,720p ve görüntü kaybı olmadan.Ayrıca yine screen mirroring ile Digiturkplayden futbol ve basketbol maçlarını izliyorum görüntüler çok iyi.Media player ve smart özelliklerini hiç kullanmıyorum desem yeridir.Mouse aldım çünkü beklediğimden hızlı çıktı smartı ve chip uygulamasını mağazasından bulup indirdim. Bu uygulamaya bayıldım diyebilirim.Mouse ile bu uygulamaya girip teknoloji haberleri, video incelemelere bakıyorum. ntvlerin, CNNlerin uygulamaları rezalet bence, chip süper. HD yayınlar mükemmel, tek gördüğüm olumsuzluk (ki bana göre normal) sd yayınlar süper değil, çamur gibi de değil, fakat hd den sonra kötü görünüyor, dsmartın avantajı izlediğimiz çoğu kanal HD, ama müzik kanalları gibi sd kanala geçince doğal olarak kötü geliyor, ama tekrar ediyorum öyle çamur gibi izlenmicek halde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba...
    Philips tv'ler aynı özelliklere sahip diğer markalardan ucuz. Çünkü yazılım açısından berbatlar. Bu edenle android tabanlı işletim sistemine geçtiler. Bakalım onu becerebilecekler mi? Android tv alacak arkadaşlar diğer markaları beklesinler bence. Çünkü her durumda Philips'ten iyi olacaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.