Şimdi Ara

Vodafone iphone 6 saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen cumartesi istiklal caddesindeki koton'un yanındaki vodafone bayine gittim eskisini getir yenisini götür kampanyasından s4 ümü verip iphone 6 alacağını söyledim spacy grey renk seçeneğini ile eleman benden numaramı aldı pazartesi günü beni aradı abi siyah rengi gelmedi sadece gold ve silver geldi istersen sana ayırım yaklaşık 40 tane var dedi bende diğer şubelere bakacağımı söyleyip haberleşiriz dedim aradım fakat bulamadım ve salı günü öğlen arayarak elinde varsa ayır dedim akşam işe gelirken uğrayip alıcam abi bir tane kaldı onuda sana ayırıyorum dedi neyse çıktım akşam cihazı almaya gidicem bir telefon geldi abi perşembe cihazalr gelicek orda renk seçeneği olacağını ve siyah gelme olasılığı yüksek dedi istersen 2 gün daha sabret sana hemen ayırıcam dedi iyi tamam dedim perşembe günü bana whats up tan yazdı abi siyah gelmedi sadece gold ve beyaz geldi yine istersen cumartesine kadar sana cihazı ayırım o zamana kadar yine cihaz gelirse hemen ayırıcam atla gel al cihazını dedi ona da tamam dedim bugun öğlen whats up tan yazdım ne oldu ses var mı diye abi yok ama kampanya uzatıldı ayın 5 ine kadar istersen bekle dedi bende yanlışın olmasın 30 u son gun diye biliyorum dedim yok abi kesin dedi iyi dedim çıktım yola işe gidiyorum bir vodafone bayine gittim durumu anlattım uzatıldı mı diye yok beyefendi yarın son sadece 5 i ne kadar tarife geçişleri yapanlara son dedi oda 3 4 gün geçiş süreci oluyormuş hatta merkezden gelen maili okuttu bana çıktım bayiden elemanı arıyorum açmıyor dukkana geçtim eleman whats up tan yazdı abi sana üzücü bir haberim var senin cihazı bizim arkadaş yanlışlıkla satmış sen başka yerden cihaz bak bir an sinirlendim sakin ol dedim kendi kendime sakince yazışmaya başladım konuşma esnasında birden abi bir tane gold i6 var ama şartları var abi dedim nedir şartı dedim 150 LİRALIK KILIF JELATİN VE KULAKLIK SETİNİ ALMAK ZORUNDASIN yoksa vermiyorlar dedi öyle saçmalık mı olur dedim benim bir kulaklık ihtiyacım yok birde kılıf jelatine o kadar neden para bayilim ve hadi aldım diyelim beğenmediğim bir kılıfı neden takmak zorunda kalim siz madur ettiniz derken bir sorim mudure dedi ama müdür kabul etmedi bastım gittim bayiye neden böyle diye sorduğumda toptancı bize böyle getirdi dedi böyle satıyorum e 2 gün önce yoktu evet ama yeni başladı sevgili arkadaşlarım allah aşkına yorumlarım durum aynen böyle vodafone a şikayet edicem diyorum gitsin etsin diyor banane







  • Tamamen karaktersizlik. Başka hicbirsey değil. Bence hakkınızı arayın. Bu kadar süre oyalanma ve bekletilmenin üzerine birde dalga geçer gibi 150 liralık malzemeyi almak zorundasınız denmiş. Mağduriyetinizin giderilmesi ile uğraşmak yerine saygısızlık yapılmış. Şikayet etseniz ne değişir bilmiyorum ama en azından içiniz rahat olur yapmadım demezsiniz. Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öküz bunlar müşteriye hürmet kalmamış hiçbir yerde
  • Onlar nasil insan anlamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam çok kızmışsın ama keşke nokta ile virgül de koysaydın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    Tamam çok kızmışsın ama keşke nokta ile virgül de koysaydın.

    pardon hocam işten geldim yorgunum öyle paylaşmak istedim
  • Bende 1 haftadır İzmir de tüm vodafone lardan iphone 6 aradım. Sanki anlaşmışlar gibi hepside yok dedi. Ama nedense normal kampanya olmadan iphone satıyorlar. Hatta bir kaç tanesinden çelişkili cevaplar geldi, yok var dediler sonra başka birine arattım yok dediler, bende vodafone a yazdım bunu. Sizde yazın bence.
  • Saçmalamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ne yapmaya calisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vodafone u oradayken arayıp şikayet etseydiniz ordaki eleman millete rezil olmayalım diye size ürünleri jelatinsiz olarak satardı. Ancak onun dışında vodafone biz bayiiye müdahale edemiyoruz diyor maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyada 6 plus alan arkadaşımın Note 3'ü ilk başta "cihazınız yurt dışı cihazı ve türkiye girişi yok" denilerek reddedildi. Bu arkadaş hiç bir şey olmamış gibi başka bayiden başvuru yaptı ve o akşam telefonu aldı geldi.

    Vodafone çalışanları leyla gibi ey yavrum ey işe önem verme diye bir şey kalmamış.
  • koray6852 kullanıcısına yanıt
    İşte Apple Store bu gibi sorunlar olmadın diye var ya hocam. Gidiyorsun istersen nakit istersen operatör üzerinden kontratlı cihazı alıyorsun. Gidip kimse de sana şunu almazsan sana cihazı satmayız falan demiyor ve memnun kalmadığında 14 gün iade süresi de cabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple store operatör üzerinden satış yapıyormu?
  • operatörler ne ki, bayiLer ne olsun biri istemediğin paketi almaya zorlar diğeri yanında başka birsey kakalamaya Çalışır bunlarda suç yok bunlara bu bu yolu açan düzenlemeler de suç var insani yolunacak kaz görüyorlar adeta..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 30 Kasım 2014; 17:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar bilerek uydurulmuş ya hep aynı olay operatörlerden almayın apple store dan alın. apple sii mağdur etse kılıf hediye eder bunlar üstüne kılıf almaya zorluyor. turkcell avea vodafone hepsi ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİMBA kullanıcısına yanıt
    Evet, bütün üç operatör üzerinden de kontraktlı satış yapıyorlar. Zaten stok sorunları da yok Apple Store'ların. Fakat rezervasyon yaparken filan seçiyorsunuz eğer operatör üzerinden kontraktlı olarak alacaksanız cihazı. Birde direk gelen müşterilere satıyorlar ayrı bir stoktan fakat bazen belirli modeller tükenebiliyor gün içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende turkcellden kontratli ip6 aldim cihaz serviste magdur olan benim.
    bir daha asla turkcell den iphone almam
    aos var tabi ama pesinatsiz olunca tercih etmek durumunda kaldik,kalmaz olaydim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam affedersiniz ama tam bir kraktersizlik yapmışlar. O kadar yüzsüzlük utanmaz arlnmazlik olmaz ve kardeşim dedirttiriyorlar insana resmen. Bir yumruk sallama hak getire. Yalnız nakit satışta bayiye göre fiyatlar ve standarti değişebilmekte kurumsal dan loncanı zaman internette ne yazıyorsa onlar geçerli ama normal bayiye gidince. 2 farklı stok tutuyor onlar . Bir şirketin yani operatörün bayiye gönderdiği stok, bir de bayinin kendi toptan aldığı stok. İçir zıvır muhabbetler. Apple store da tarife üzerine satış yapıyor. Bir iphone için bundan sonra apple store. 2015 ortalarında birkaç şehre de açılacak umarım yapılan haberler yanlış değilse.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whats up
  • Şu an vodafone'da iphone 6 kampanyası var mı bilen var mı? sitelerinde cihazlarda görünüyor ama sonra tarifeye uygun cihaz yok diyor. taahhütlü iphone 6 alma şansım var mı vodafone'dan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.