Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.500
Cevap
26
Favori
118.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AOT 2. sezon 6. bölümle başlar. Direkt 2. sezonu bitir bence.
  • ぽにきゃん-Anime PONY CANYONyoutube
    TVアニメ「進撃の巨人」The Final Season完結編(前編) NHK総合にて2023年3月3日(金)24時25分スペシャル放送! ※放送日時、内容は変更になる場合がございます。 TVアニメ「進撃の巨人」The Final Season完結編(後編) NHK総合にて2023年放送! ※放送日時は決まり次第、お知らせいたします。 ■スタッフ 原作:諫山 創(別冊少年マガジン/講談社) 監督:林祐一郎 シリーズ構成:瀬古浩司 キャラクターデザイン:岸 友洋 総作画監督:新沼大祐 / 秋田学 演出チーフ:宍戸淳 エフェクト作画監督:酒井智史、古俣太一 色彩設計:大西慈 美術監督:根本邦明 画面設計:淡輪雄介 3DCG監督:奥納基 / 池田昴 撮影監督:浅川茂輝 編集:吉武将人 音響監督:三間雅文 音楽:KOHTA YAMAMOTO / 澤野弘之 音響効果:山谷尚人(サウンドボックス) 音響制作:テクノサウンド アニメーションプロデューサー:川越 恒 制作:MAPPA ■キャスト エレン・イェーガー:梶 裕貴 ミカサ・アッカーマン:石川由依 アルミン・アルレルト:井上麻里奈 コニー・スプリンガー:下野 紘  ヒストリア・レイス:三上枝織 ジャン・キルシュタイン:谷山紀章 アニ・レオンハート:嶋村 侑 ライナー・ブラウン:細谷佳正 ハンジ・ゾエ:朴 璐美 リヴァイ・アッカーマン:神谷浩史 ジーク・イェーガー:子安武人 ファルコ・グライス:花江夏樹 ガビ・ブラウン:佐倉綾音 ピーク・フィンガー:沼倉愛美 ■■More Information■■ The Final Season公式サイト:https://shingeki.tv/final/ 公式Twitter:@anime_shingeki #進撃の巨人 #aot #attackontitan
    https://www.youtube.com/watch?v=RCkS3ASeIRI&feature=youtu.be

    Mart, 2023.

  • Adamlar ne sıyırdı be ekmekle. Part 3'ü bile 2 ye böleceklermiş sanırım.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Titanlar üzerinden güzel bir hikaye yazılabilirdi. Gittiler humanistliğe bağladılar. Gabi Sasha'yı vurdu ama düşünürsen Gabi bi nevi 1. sezon Eren gibi  Sen git hayvan gibi plot twist yap ondan sonra " onlarda insan :( " diye duyar kas.
  • Son 3 bölüm kışın çıkacak
  • Patren kullanıcısına yanıt

    Kışın derken? Bildiğin 2023 sonu kışı mı  

  • Part 3 Part 2 Part 1 part part part diye uzayıp gidecek herhalde 


    Nerede o eski 50+ ya da 100+ bölümlük efsaneler 

  • Hiç çıkmasa bir şey eksilmez anime tarihinden. Son fight'ı izlemesi hoş olabilir ama o kadar. Karakterlerin hiçbirinin bir çekiciliği kalmadı. Eren desen anime tarihinin en aptal karakterlerinden birine dönüştü 4.sezonda.
    Zaten Mappa tüm hype'ı söndürdü yok sezon 4 part 3 yok part 4 diye diye. Herkes biliyor sonunu şu an. Sezon 4 çıkalı 3 yıl olacak son bölümler çıktığında, kim ne diye beklesin
  • part 3 ilk bölüm genel anlamda güzeldi. Devamı spoiler içinde.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hange biraz gereksiz öldü gibi oldu. İlla sona kalacak bir kişi seçmeye odaklanmaları da biraz garipti. Böyle bir durumda olsan tek hangi kişinin gitmesi gerektiğine mi odaklanırsın yoksa birden fazla kaç kişi gönderebileceğine mi? Burası bence saçmaydı. Burada suicide mission a gitmesinden ziyade ben anlık oluşacak bir sacrifice i tercih ederdim. Daha etkileyici olabilirdi. Ishiyama böyle yazmış yapacak bir şey yok.
    Genel anlamda mappa s4p1 deki hatalarını giderip her partta üstüne koyarak gitmeye devam ediyor. Cgi, yönetmenlik aksiyon sahneleri gayet temiz ve güzeldi. Ama serideki gizem unsuru büyük ölçüde s3p2 nin sonunda kalkınca elimizdeki aot un kalitesinde bir tık konu anlamında düşüş yaşandı bence ama gene de aot aot tur. Her türlü izlettiriyor kendini.
    Levi'dan shinzo sasageyo yu duymamız ile beraber hange ölümü sonrasında erwin i görmemiz bu bölümün bence peak yaptığı yerlerdi<3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Mart 2023; 22:21:24 >




  • İyi ki mangasını okuyup bitirmişim çekilmez bu kadar part. ortaya çıkan sonuç da iyi olsa bari WIT Studio'yla arasında dağlar kadar kalite farkı var. (kötü anlamda)

  • uyumlu altyazı gelmedi gitti  

  • B0K gibiydi bu bölüm B0K B0K.  

  • 3 bölümcük için beklettikleri süreye bak. Gelen bölümlere bak. Resmen geçiş bölümleriydi. Malum yerler hariç çöp.

  • Yayınlanan üç bölümü izledim. Fena değildi. Ama bitsin artık diyorum. Çok uzatıyorlar.
  • Crunchyroll Collectionyoutube
    Attack on Titan Final Season THE FINAL CHAPTERS Special 2 is coming to Crunchyroll 2023! Catch up with Attack on Titan here! https://got.cr/cc-aottfcpv Known in Japan as Shingeki no Kyojin, many years ago, the last remnants of humanity were forced to retreat behind the towering walls of a fortified city to escape the massive, man-eating Titans that roamed the land outside their fortress. Only the heroic members of the Scouting Legion dared to stray beyond the safety of the walls – but even those brave warriors seldom returned alive. Those within the city clung to the illusion of a peaceful existence until the day that dream was shattered, and their slim chance at survival was reduced to one horrifying choice: kill – or be devoured! Crunchyroll Collection brings you the latest clips, openings, full episodes, and more from your favorite anime! FREE 14-DAY CRUNCHYROLL TRIAL 🌟 https://got.cr/cc-14dayspv #AttackonTitan #Anime #Crunchyroll
    https://www.youtube.com/watch?v=8pEg8NrdL_Y
  • ぽにきゃん-Anime PONY CANYONyoutube
    TVアニメ「進撃の巨人」The Final Season完結編(後編) NHK総合にて、11月4日(土)24時より85分スペシャル放送! TVアニメ「進撃の巨人」The Final Season完結編(後編) Lemino、dアニメストア、Netflix、TELASA、U-NEXT、Amazon Prime Video、DMM TV、ABEMAにて11月5日(日)正午以降、随時配信開始! ■スタッフ 原作:諫山 創(別冊少年マガジン/講談社) 監督:林祐一郎 シリーズ構成:瀬古浩司 キャラクターデザイン:岸 友洋 総作画監督:新沼大祐 / 秋田学 演出チーフ:宍戸淳 エフェクト作画監督:酒井智史、古俣太一 色彩設計:大西慈 美術監督:根本邦明 画面設計:淡輪雄介 3DCG監督:奥納基 / 池田昴 撮影監督:浅川茂輝 編集:吉武将人 音響監督:三間雅文 音楽:KOHTA YAMAMOTO / 澤野弘之 音響効果:山谷尚人(サウンドボックス) 音響制作:テクノサウンド アニメーションプロデューサー:川越 恒 制作:MAPPA ■キャスト エレン・イェーガー:梶 裕貴 ミカサ・アッカーマン:石川由依 アルミン・アルレルト:井上麻里奈 コニー・スプリンガー:下野 紘  ヒストリア・レイス:三上枝織 ジャン・キルシュタイン:谷山紀章 アニ・レオンハート:嶋村 侑 ライナー・ブラウン:細谷佳正 リヴァイ・アッカーマン:神谷浩史 ジーク・イェーガー:子安武人 ファルコ・グライス:花江夏樹 ガビ・ブラウン:佐倉綾音 ピーク・フィンガー:沼倉愛美 The Final Season公式サイト:https://shingeki.tv/final/ 公式X(旧Twitter):@anime_shingeki ©諫山創・講談社/「進撃の巨人」The Final Season製作委員会 #進撃の巨人 #AttackonTitan #AOT
    https://www.youtube.com/watch?v=E7WytLM2KvY
  • Final PART (2) izlemiş bulunmaktayım, her ne kadar insanlar final rotasını beğenmeseler de çok üst kalite bir yapımdı.


    Koltukta kaskatı oturdum epey.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sonunda mikasa & jean evliliğini göstermemişler içimin yağları eridi..
    Finalde Eren Eren diye çıldıran bir karakterin gidip de birkaç sene sonra jean ile evlenmesi fikri beni tiksindirmişti.
    Her şeye rağmen mappa resmen döktürmüş, şölen gibi bir OVA idi.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Göstermişler aslında o bitiş sahnesinden sonra çeyrek ekrandayken Eren'in mezarına iki kişi geliyordu (Mikasa ve Jean) ama anlaşılmıyor tabi ki, en son yaşlı Mikasa'yı da göstermemişler (yüzünü) elinde çiçekle tek başına sırt üstü uzanmış yatıyor Eren'in mezarında.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sondaki o ağaca giden çocuk eleman bir şeyleri başlatsa yeniden ama farklı bir rota ile 
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ulan kaç sezondur bu mikasa eren eren eren diye ağlamıyor muydu. Eren'in öldüğünü spoiler yemiştim ama mikasa'nın öldürdüğünü bilmiyordum kafa kesilme sahnesinde beynimde vurulmuşa döndüm az küfür etmedim. Birde gitmiş Jeanle evlenmiş az Oros.. değilsin sen mikasa. (Eren de böyle olmasını istedi diye bana yazmayın lütfen tam bir bullshit.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 5 Kasım 2023; 23:25:0 >
  • Final bölümü görsel olarak harikaydı. Başlarda gayet iyi gidiyordu ama benim için sona doğru seyir zevki azaldı. Yani böyle bitmesi tuhaf olmuş. Mangayı okumadığım için hikayenin sonunu bilmiyordum. Tabi okuyanların bir bölümü kötü bittiğini belirtiyorlardı. Çok anlam veremedim. Daha iyi bir final yapabilirlerdi. Neyse yine de en sevdiğim animelerden biriydi.  

  • Bi efsane animenin daha sonuna geldik. Her bölümü ayrı ayrı güzel ve kaliteliydi. Bence güzel final oldu daha fazlası nasıl olurdu bilemedim. Sondaki after credit'deki sahneler değişikti biraz. Mesajı vermişler yani hemen. :)



    Alt yazı arayanlar varsa buradan indirebilir. Translate değil. Düzgün çeviri.



  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.