Şimdi Ara

SHIFT 2 Unleashed +çombalak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  SHIFT 2 Unleashed +çombalak

     SHIFT 2 Unleashed +çombalak

     SHIFT 2 Unleashed +çombalak

     SHIFT 2 Unleashed +çombalak

     SHIFT 2 Unleashed +çombalak

     SHIFT 2 Unleashed +çombalak


    Sıradan Need for Speed hayranları haricinde de oyuncu kitlesine hitap edip aynı zamanda seriye farklı bir hava katan Shift'in ardından merakla beklenen devam oyunu Need for Speed: Shift 2 Unleashed için EA Games yeni ekran görüntülerini dağıtmaya başladı.

    Görüntüler görsel anlamda büyük cezbedicilik taşıyor. Yayınlanan görüntülerde verilen ufak ayrıntılar neticesinde yeni bir kokpit kamerası ve yeni bir grafik motoruna hazır olmamız gerektiği sonucunu çıkartıyoruz, kulağa hiç de fena gelmiyor.

    Oyun 2011'in bahar aylarında bizlerle olacak, son dakika değişiklikleri olmazsa elbette. Unutmadan, ekran görüntülerine şuradan göz atabileceğinizi de ekleyelim.
    TRGAMER







  • NFS HP'nin girişinde Trailerini izlemiştim. Eski klasik Hot Pursuit, Porche Unleashed'ı falan saymazsak ne yalan söyliyim NFS:Shift benim en sevdiğim oyunu olmuştu. Shift 2 de umarım ilki kadar iyi olur. Tek istediğim araçlar dönerdek lastiklerden her virajda kayma sesi gelmemesi :) Yeni HP yi 1 saat oynadım sildim zaten. Benim beklentilerimi karşılamadı oyun :( Shift 2 yi beklicez
  • Grafikler çok iyi
  • Konusu vardı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.