Şimdi Ara

Sharp SJT PT59R Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, forumu okuyabildigim kadariyla bosch low frost tavsiye ediliyor. Ancak servisiyle yasadigim sorundan dolayı bosch grubu ve aeg almıyorum. Sharp'ın bu modelini gordum, fiyat olarak max. 1800 tl'ye çıkabilirim, bu da uygun duruyor, ne dersiniz, baska bir model marka onerir misiniz?

    Bir de iklimsayi aradim bu dolabin artik uretilmedigini soylediler ancak istanbulbilisim ve beyazesyam.comda var. Teshir urunu olup olmadigini nasil anlarim, ilk kez buzdolabi alacagim, sorun ciksin istemiyorum. Baska yerden almami onerir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coca-Cola

    Herkese merhaba, forumu okuyabildigim kadariyla bosch low frost tavsiye ediliyor. Ancak servisiyle yasadigim sorundan dolayı bosch grubu ve aeg almıyorum. Sharp'ın bu modelini gordum, fiyat olarak max. 1800 tl'ye çıkabilirim, bu da uygun duruyor, ne dersiniz, baska bir model marka onerir misiniz?

    Bir de iklimsayi aradim bu dolabin artik uretilmedigini soylediler ancak istanbulbilisim ve beyazesyam.comda var. Teshir urunu olup olmadigini nasil anlarim, ilk kez buzdolabi alacagim, sorun ciksin istemiyorum. Baska yerden almami onerir misiniz?

    Sharp yeni modeller üretti. Bu seri bayağı eski kaldı.
    Elinde olan muhakkak vardır.
    Hiçbir sorun yaşayan duymadım bu dolapla ilgili.,Bende alacaktım ama en 80 cm diye almamıştım.
    Gerçi 70i de vardı galiba ama az pahalı gelmişti.

    Servis klasik şunu dermiş dolabı kurduktan sonra.
    Hadi Allaha emanet bir daha görüşmeyiz zaten :)




  • Yok bu küçük olan, 70 cm. 69r modeli var bir de o 80 cm. Yalnız kafama takıldı evdeki buzdolabı alanı 72 cm, bunda sorun olur mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolabını aldım, burdakiler için değil ama Google'dan gelenler için söyleyeyim gözünüz kapalı alabileceğiniz bir buzdolabı. Ne Bosch, Siemens vs. nin saçma sapan ve karışık modelleriyle uğraşıp kazıklanma korkusu yaşarsınız ne de bizim yerel markaların ve tabii ki yukarida saydigim markaların kalitesiz alt modelleriyle cebelleşirsiniz. Terbiyesiz bir servislerinin olmaması da buyuk bir arti ki bu servis olayi beni bosch'tan tovbe ettirmisti Dört dörtlük bir buzdolabı. Buzdolaplarının Türkiye distribütörü Elif Pazarlama diye bir sirketmis, çok yardımcı oldular aynı gün eve teslim ettiler(cumartesi akşamı olmasına rağmen). Teknosadan da alabilirsiniz tabii, onlara da burası gönderiyor ikisinin de garanti servisini iklimsa yapiyor. Buzdolabına gelirsek gayet sessiz calisiyor, ici cok cok ferah bir his veriyor, gerci ferah da zaten. İşçilik ve malzeme kalitesi mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun ;
    Bende sizinle aynı fikirde oldugumu bilmenizi isterim..Belirli markaların cirit attığı ortamda sayfalar dolusu yorumlar,beni bir eksikliğin oldugu yönüne itti.az olan öz olur derler..Sharp hakkında yorumların az oldugundan ,olan yorumlarında olumlu oldugunu görünce 69 modelini aldım ..Allaha Şükür iyki almışım diyorum
    Sharp hakkında yorumlarımı profilimden bakabilirsiniz..Saygılar
  • Cok tesekkur ederim, yerimiz dar oldugu icin 59 modelini aldik sizinkini de gittigimiz yerde gorduk cok guzeldi. İnsallah gule gule iyi gunlerde kullanirsiniz, dediginiz gibi az olan öz olur, iyi ki almisim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.