Şimdi Ara

Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden bazıları oyunu kendi yapmış gibi kapris yapıyor? Korsan indiririr geçerim oyunsuz dönemde.
    Neyse veda mektubunu da yazmış. Gerçi çok gördük her hafta gelip “özlediniz beni değil mi?” diye yoklayanları…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu oynayan kimse yok mu yahu. Yama çalışması da başlamışken gaza gelip almak istiyorum.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Ben oynuyorum hocam. Dün akşam bitirdim ama oynanış çok keyifli olduğu için tekrar başladım. Doom Eternal' den sonra ayakları yere sağlam basan , mekanikleri iyi çalışan ve gunplayi oldukça iyi olan bir fps oynamamıştım ta ki Shadow Warrior 3 oynayana kadar. Ne bir yan görev nede gereksiz uzatan loot tarzı bir şey yok oyunda saf aksiyon, oynanış kalitesi olarak ekledikleri mobilite hareketleri ile aynen Doom Eternal kalitesinde tabi onun kadar çıldırtan zorluğu yok. Oyunla ilgili sormak istediğin bir şey varsa yanıtlamaya çalışayım. Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online müdürü rahatsız etmişiz. İşte böyleleri yüzünden forum bu halde ne oyunu ben yaptım nede geliştiriciden biriyim ne yazacağımıda soralım o zaman ,rahatsız oluyorsan blokla aynı benim yaptığım gibi. Veda ettiğimiz yok görende forumu bıraktık sanıyor gerçi fenada olmaz en azından boş yorumlar okumayız. Korsan oynamayı marifetmiş gibi savunmaya devam edin. Oyunun konusuna gelip oyunla ilgili bir şey okumayınca ne işimiz olacak burada, fiyat çok geliyorsa indirim beklenir yine oynanır ,pahalı gelen her şeyi çalacaksak işimiz var o zaman, yapılan bir hatayı başka bir hatayla kapatmaya çalışanlara ne anlatsan boşuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Mart 2022; 21:5:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Painkiller, doom tarzı hızlı oynanışı olan shooterları seviyorum. Tek sevmediğim Serious Sam olabilir.Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]  Loot olayının kaldırılması veya değişmesi iyi olmuş. İkinci oyunda beni en çok rahatsız edenler ana görev/yan görevler 3 tane bundan öldür, 5 tane şundan getir tarzı ilerlemesi ve sürekli loota bağlı silahların değişmesiydi. Merak ettiğim konulardan birisi yayımlanan videoları ile beni biraz olsun şüpheye düşüren sürekli Arena shooter tarzı bir ilerleyişin olmasıydı. İkinci oyundaki yarı-açık dünyayı daha çok sevmiştim. Melee combat ile silahlı çatışmaların dengesi nasıl bu arada. Sürekli kılıç ile ilerlemek mümkün mü. Son olarak da oynanış süresi ile ilgili eleştirilere ne diyorsunuz. Gerçekten kısa bir oyun mu.

    İkinci oyunu 30 saat civarı oynamıştım. Cevabınız için teşekkür ederim hocam.


    Not : Doom deyince Doom Eternal'i henüz oynamadığımı hatırladım.Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Oyun lineer ölçüde ilerleyen bir yapıda hocam yani ne yan görev nede bahsettiğiniz türde gereksiz işler yok sadece eski tip oyunlar gibi bölümler boyu ilerliyorsunuz, oyun size geniş bir cephanelik sunuyor yeni eklenen mobilite özellikleri silah türleri ve çevresel elementleri kullanarak oynuyorsunuz. Açık Dünya tarzı bir yapısı yok ve çatışmalarda oyun arena shooter diyebileceğimiz bir türe dönüşüyor fakat eğer Doom Eternal oynamış olsaydınız Arena Shooter konusundaki düşünceleriniz netleşirdi çünkü yapı ve oyun hızı olarak mizahi yönü ve zorluğu dışında Doom Eternal' e epey benziyor. Oynanış süresi ise bence tam kıvamında, 6 saat civarı bir sürede tamamladım eğer daha uzun sürseydi tekrara düşecek bir oyuna dönüşebilirdi çünkü oyun bu sürede saf aksiyon ve yeni eklenen air dash, grappling hook, gore weapon ve finisher özellikleri ile saf bir aksiyon sunuyor. İsterseniz tamamen katana ilede oynayabiliyorsunuz ,oyuna yeniden başlama nedenimde buydu tamamen katana ile bitireceğim. Ayrıca yüzeyselde olsa Lo Wang' ın silah ve karakter özelliklerini geliştirebiliyorsunuz. Eski tip hızlı oynanışı olan oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göre, 2. oyundaki looter-shooter yapı yerine tamamen saf gunplay ve mobiliteye dayalı bir oynanış sunuyor. Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] 

  • Oyunu sadece katana ile bitirdikten sonra ben Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] 


    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]

    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] 

  • Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]ilkerrbryoutube
    Shadow Warrior 3 Brutal Fun (4K)
    https://www.youtube.com/watch?v=tT6a21WKjJw
  • Oyunun 5-6 saatte bittiği yazılmış,story mod dışında başka oyun modu filan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 5 Mart 2022; 23:3:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bu akşam 6,5 saatte tek oturuşta bitirdim. İlk 2 oyunu çok seven biri olarak bundan da gayet memnun kaldım. Serinin önceki oyunlarından temel farklarına gelirsek, öncelikle ilk oyundaki düz haritada tamamen çizgisel akış ve ikinci oyundaki yarı açık dünya tarzını değiştirip ilerleyişi tamamen Doom Eternal’dan kopyala yapıştır yapmışlar. Yani aksiyon olmayan kısımlarda parkur yapıp oradan oraya zıplıyorsunuz, aksiyon anlarında ise arena kısımlarında savaşıyorsunuz. Doom’da çok sevsem de Shadow Warrior’a bu sistemi çok yakıştıramadım ama combat aşırı eğlenceli olduğu için yine zevk aldım. Parkur kısımlarını da güzel kotarmışlar diyebilirim.

    Doom Eternal’a benzediği tek unsur bu değil. Önceki oyunlardaki gibi çeşitli özellikleri olan farklı kılıçlar yerine tek tip saldırı yapan bir tane kılıcımız var ve Arena’daki yoğun dövüşlerde kılıca gerçekten silahlardan çok daha az ihtiyaç duyuyorsunuz. Silah kullanımını artırıp kılıcı geri plana atması da Doom’a benzeme çabası gibi geldi bana. Onun dışında eskiden insanlar, robotlar, normal hayvanlar gibi farklı tiplerde düşmanlarımız olurdu fakat bu sefer aynı Doom’daki gibi sadece yaratıklarla savaşıyoruz. Üstelik bazı yaratıklar tasarım olarak da Doom’dakilere çok benziyor. Böyle söylüyorum ama Doom Eternal’ı zamanında büyük zevkle bitirdiğim için bu değişiklikler çok rahatsız etmedi beni ama üstte dediğim gibi bu seriye yakıştıramadım, kendi kimliğinden uzaklaşması çok hoşuma gitmedi.

    Onun dışında combat yine uçuk, akıcı ve keyifli. Birkaç hoş şey eklemişler, güzel olmuş. Mizah unsuru yine önceki oyunlarla aynı kıvamda ve eğlenceli. Atmosfer ve vuruş hissi gayet tatmin edici. Tek sıkıntı grafikler pek gelişmemiş, hatta 2.oyun bu açıdan neredeyse daha bile iyiydi diyebilirim. Fakat ona rağmen optimizasyonu çok da parlak değil. 3060Ti - R5 5600X ikilisiyle 1080p’de ultra’da akıcı oynayabilmek için DLSS açmam gerekti, kapattığım zaman çok fazla anlık takılma yani stuttering yaşadım yoğun anlarda. Neyse ki DLSS görsel olarak başarılı uygulanmış da bir sorun yaşamadım. Gerçi öyle bile nadiren de olsa takılmalar oldu hafiften.

    Sonuç olarak ilk 2 oyunu veya son 2 Doom’u seven herkes 3.oyundan da keyif alır. Yalnız 200 TL bu şartlarda bence biraz fazla bi fiyat. Ben bi arkadaşım sağolsun onun hesabından oynayıp bitirdim. 100 TL ve civarına düşerse kaçırmayın, kısa sürede eğer olur da daha altını görürse hemen alın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 13 Mart 2022; 5:6:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.de silah çeşitliliği ve kombolar daha tatlıydı baya upgrade yapıyorduk, loot kaldırılması güzel olmuş. Upgradeler sınırlı, bosslar çok çirkin araya bir kaç güzel hatun ekleselermiş. Sahneler ve grafikler çok güzel ama 2. oyunda da muhteşemdi. Tarz olarak doom ethernals diyorlar onu oynamadım ilk kez bu tarz bir oyun oynuyorum devamlı kaç ve vur taktiği eğlenceli değişik bir oyun olmuş.


    1080pde Gtx 1080 ile ultra ayarlarda takılmadan oynuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 17 Mart 2022; 9:11:42 >
  • Cuma günü başladım biraz önce bitirdim, çok keyifli eğlenceliydi.Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU] 


    Oyun kısa sürdü 6-7 saat arası civarı sürüyor her gün 2 saat felan oynadım. Çok uzun sürseydi sıkabilirdi, tam tadında bitti.

  • Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Shadow Warrior 3 Update 1.02 is live! :: Shadow Warrior 3 Events & Announcements
    https://steamcommunity.com/app/1036890/eventcomments/3181237058681999095?snr=2_groupannouncements_detail_
  • Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Shadow Warrior 3 :: Shadow Warrior 3 update 1.03 live now!
    https://steamcommunity.com/games/1036890/announcements/detail/3193623859358922150

    Hardcore zorluk seviyesi ve genel hata düzeltmeleri

  • Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Shadow Warrior 3 :: Version 1.25 is Live!
    https://steamcommunity.com/games/1036890/announcements/detail/3189122178157378561

    Oyunun yeni güncellemesi daha zorlu bir deneyim tercih edenler için Hero modu, istenilen görevi tekrar oynayabilmek için bölüm seçimi ve çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor. Ayrıca oyun ilk indirimini % 40 oranında aldı.


    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]store.steampowered.com
    Shadow Warrior 3 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1036890/Shadow_Warrior_3
  • Tşkler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]
    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: Shadow Warrior 3 :: Shadow Warrior patch 1.05 New Game+
    https://steamcommunity.com/games/1036890/announcements/detail/3354633254028922357
  • Definitive sürümü duyurulmuş. Ana oyun sahipleri otomatik olarak bu sürüme ücretsiz şekilde yükselecek. Definitive sürümle beraber Survival ve Hero modları, New Game+, Hardcore zorluğu ve 60 fps/4K desteği oyuna eklenecek.



    Shadow Warrior 3 (2021) [ANA KONU]IGNyoutube
    Shadow Warrior 3 is reinvigorated with the Shadow Warrior 3: Definitive Edition. Available after finishing the main story, Survival Mode is a completely new game mode consisting of three new battle arenas providing hours of new gameplay. Three new weapon skins will be up for grabs for those who can complete the challenge. The new Hardcore Difficulty offers up the most intensely punishing version of Shadow Warrior 3 yet. PlayStation 5 and Xbox Series X|S owners will be treated to tailored enhancements including PS5 Haptics & controller speaker support and re-tuned performance modes. Choose between a buttery smooth 60fps for fast-paced violence or boosted 4K visuals at 30fps for a truly cinematic experience. Shadow Warrior 3: Definitive Edition launches on February 16 for PlayStation 5, Xbox Series S|X, and PC. #IGN #Gaming #ShadowWarrior3
    https://www.youtube.com/watch?v=4TfFF0kIZgg&feature=youtu.be
  • Çok tatlı ve eğlenceli bir oyun olmuş oyuna ilk başladığımda baya beğendim beğenerekte bitirdim ama sonlara doğru bitse de gitsek moduna girmedim değil. Oyuna hard zorluk seyivesinde başladım ilk başlarda oyun kolay mı acaba dedikten sonra 1 saatten sonra cümbüş başladı. Zor seviyede 3-5 kere öldükten sonra parkurları tamamlıyordum genelde ve tamamladıktan sonra o tatmin hissi baya iyi oyun zor seviyede daha eğlenceli ama ancient cook bossu 2.fazı beni deli etti ve oyunu o noktadan sonra normal seviyeye çekip oynaya devam ettim. Bu seferde parkurlarda hiç ölmemeye başladım ve oyunun tadı biraz kaçmadı değil. Oyuna normal seviyede başlasaydım bu dengesizliği fark etmeyecektim o şekilde bitirseydim daha iyi olabilirdi. Upgrade sistemini beğenmedim sanki süs diye konulmuş geliştirdiğim silahın etkisi hissetmem lazım ama öyle bir şey yok sanki. Oyunun upgrade sistemi iyi olsaydı ve ben karakteri geliştirip hard seviyede zorlukların üstesinden gelseydim işte o zaman harika olurdu. Keşke upgrade sistemi güzel olsaymış. Zor seviyede oyun 1-2 tane can veriyor ve çok geç spawn olması çileden çıkarıyor. Zor denilen Dark Souls'ta bile oyuna 5 tane estus ile başlıyorsun.


    Edit: Oyunu bitirdikten sonra baktım 4 tane başarım kalmış bari hem başarımları tamamlayayım hem de oyunu zor seviyede bitireyim dedim. Önce biraz kanser etsede oyunu zor seviyede bitirmeyi başardım. Bu oyun kesinlikle zor seviyede oynanmalı zevki o zaman çıkıyor. Oyunun müzikleri oyun ve atmosferle çok uyumlu olmuş müzikler gayet güzeldi. Lang'in iyi performans çıkarınca bazen söylediği replikler çok iyi. Wang'in seslendirmesi de harika olmuş. Başarımlara gelirsek son 1 tane kalan her şeyi upgrade etme başarımının bu kadar zor olacağını bilsem belki başarım için uğraşmazdım. Oyuna ng+ başladım orbsları tekrar toplamak için ama o da ne oyun orbsları tekrar vermiyormuş. Önce iyi bir sövdüm ama bölümleri tekrar oynayıp almadıklarımızı tekrar toplayabiliyormuşuz bu şekilde hepsini toplayıp kalanları da challengelar ile hallederek başarımları tamamladım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 13 Mart 2023; 1:20:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.