Şimdi Ara

Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [%100 ~ ÇIKTI] /_Apex Çeviri_\ (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
36
Favori
31.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STENSTEN

    Yamanın fiyatı + oyunun kapladığı yeri hesap edersek değecek bir oyun mu pek değil bence. İlk oyunun üzerine çokta bir şey koyamamışlar açıkçası ve yani ana karakterin şu tipi ne olacak çok merak ediyorum. Adam forumda olmasak bir benzetme yapacağım ama neyse. Troy Baker bile usta sesiyle şu tipsiz ana karaktere canlandıramamış. Çok kötü abi. Hem hikayesi hemde tipi rezalet. İlk oyuna göre daha kötü. Oyunun zaten tek dayandığı nokta nemesis sistemi. Onun dışında çöp bir oyun zaten.
    Hocam oynamadan, yargısız infaz yapmayın bence. İlk oyunun üstüne konulmuş çok güzel mekanikler var. Kale falan muhabbetlerine girmiyorum bile :)
  • Türkçe Yama oyunun normal sürümüyle de uyumlu hale getirilmiştir.
  • En kısa zamanda alacağım, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Yamanın fiyatı demenizi anlamıyorum. Yamanın fiyatı ne olursa olsun oyunun kalitesini etkilemez. İşten çıkıp o yoğun tempoda gayet güzel bir oyun kafa dağıtmak için muazzam. Kale kuşatma olayı zevkli ve çeşitli. Komutanlarınızı geliştirmek için çeşitli şeyler var. Combat sistemi zaten çok iyi. Hikayesi de Tolkien'e sadık kalmıyor ama gayet güzel bir intikam hikayesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parker ali P kullanıcısına yanıt
    Umarım aylardır uğraştığın bir şey boşa gider :) başarısız olursun :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    oyunla yama arasındaki fiyatlandırma nasıl alakasız olmalı 600k kelime cevirdiler diyon oyunu yapan adamlar o 600k kelimeleri adamlar yazmadı demi hazır aldı hatta başka dillerede cevirmediler öyle otomatik geldi hatta yeminli cevirmene ayda 4k,5k dolarda vermediler üstelik grafikleride zaten 10 dk de yapılıyor reklam desen beleşe veriliyor animasyonlarda ne var canım 2 dk de kendi evinde bile yaparsın zaten 2 yıl boyunca kos koca şirket ugraşıp bu oyunu yapmadı 2 kişi 10 günde günde 2 saat calışarak yaptı bu oyunu o yüzden ben oyuna 24 tl dc leriyle birlikte aldım ama yeminli olmayan ceviri ki baştan yazılmamış cevrilmiş oyun ve dlc lerinin toplam fiyatından pahalı cok mantıklı konuşmuşsun bişey sorcam zeka geriligimi var yeminsiz cevirmenden oyuna verdigim paradan daha fazla verip cevirimi alcam göstersinler diplomalarını yeminli cevirmen olduklarını kanıtlasınlar şirketten izin alsınlar oyunla beraber satsınlar dlc gibi azcık zeka lütfen 2 adam boş vakitlerinde 2 kelime cevirip google translate den binlerce kişiden oyunun fiyatından fazla kelime istiyor oyunun %1 lik kısmını bile yapmadan oyun 100 tl ise cevirisinin degeri 1 tl dir ha zeka geriligi varsa zaten bu yazdıklarım boşa ayrıca o kadar ugraştılar felanda derseniz yeminli cevirmense ingilizceyi biliyorsa okulun u okuduysa zaten 600k kelimeyi cevirmesi zor degil kitap cevirisnden daha basittir ugraşsa 1 ay sürmez tamamlaması google ceviriden cevirdikleri icin bu kadar uzun sürmüştür.@walküre




  • Her konuyu silip bunu bırakmanızda baya baya iki yüzlülük olmuş. Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİLİNSİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 13 Temmuz 2020; 20:43:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    Her konuyu silip bunu bırakmanızda baya baya iki yüzlülük olmuş. Kolay gelsin
    mesajını görüp silmişler hemen :) neden gitti bu arkadaşlar sorunları nedir ?
  • arcmage_enes kullanıcısına yanıt
  • Keithmoon K kullanıcısına yanıt
    Ücretli çeviri olacağı önceden açıklanmıştı şimdi uzaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.